Ahojte,
natrafila som na toto forum, celkom som sa pobavila citanim niektorych prispevkov a dufam, ze budete vediet poradit aj mne, alebo si aspon precitam par zaujimavych nazorov. Takze paci sa mi jeden kamarat mojho kamarata, nazvime ho T. Vsetci byvame na jednom internate. Zacala som si ho viac vsimat len prednedavnom, lebo sa na mna vzdy pozera tak uprene, az mam pocit, ze na mne asi nieco nie je v poriadku

Zdravime sa a bavili sme sa spolu asi 3x, vzdy len prostrednictvom toho spolocneho kamarata, ktory mi ale vela o T. rozprava a casto su to detaily z jeho osobneho zivota, akoze ho podvadzala byvala, strasne ho to vzalo a odvtedy so ziadnou 2 roky nechodil atd., proste ide az o veci, ktore keby moji kamarati rozpravali "cudzim" ludom o mne, netesila by som sa a tak celkom nechapem, preco to robi, ale to je vlastne jedno.
T. sa mi zda zaujimavy ako clovek, chcela by som ho spoznat (nehovorim, ze bezpodmienecne zbalit

) a neviem, ako na to. Nie som zvyknuta robit "prvy krok", myslim ze je to muzska zalezitost, ale tento ma zaujal natolko, ze v pohode zahodim svoju niekedy az prehnanu hrdost a zacnem sa s nim bavit. Moja otazka je, ako to urobit? Pridavat si ho na fb a pisat mu mi pripada detinske. Nemam problem s osobnym kontaktom a najradsej by som ho niekam rovno zavolala, ale bojim sa, ze by sa chudak zlakol, on posobi ako introvert, vecne zamysleny a oproti mne hrozne pokojny, nie je to ziadny alfa samec (teda pre mna aj hej) a netusim, ako niekoho takeho neodstrasit. A este vek: ja 3., on 5. rocnik na vyske.