Mam byt iniciativna?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
trinity.
Novice
Novice

Mam byt iniciativna?

Príspevok od používateľa trinity. »

Ahojte,
natrafila som na toto forum, celkom som sa pobavila citanim niektorych prispevkov a dufam, ze budete vediet poradit aj mne, alebo si aspon precitam par zaujimavych nazorov. Takze paci sa mi jeden kamarat mojho kamarata, nazvime ho T. Vsetci byvame na jednom internate. Zacala som si ho viac vsimat len prednedavnom, lebo sa na mna vzdy pozera tak uprene, az mam pocit, ze na mne asi nieco nie je v poriadku :) Zdravime sa a bavili sme sa spolu asi 3x, vzdy len prostrednictvom toho spolocneho kamarata, ktory mi ale vela o T. rozprava a casto su to detaily z jeho osobneho zivota, akoze ho podvadzala byvala, strasne ho to vzalo a odvtedy so ziadnou 2 roky nechodil atd., proste ide az o veci, ktore keby moji kamarati rozpravali "cudzim" ludom o mne, netesila by som sa a tak celkom nechapem, preco to robi, ale to je vlastne jedno.

T. sa mi zda zaujimavy ako clovek, chcela by som ho spoznat (nehovorim, ze bezpodmienecne zbalit :lol:) a neviem, ako na to. Nie som zvyknuta robit "prvy krok", myslim ze je to muzska zalezitost, ale tento ma zaujal natolko, ze v pohode zahodim svoju niekedy az prehnanu hrdost a zacnem sa s nim bavit. Moja otazka je, ako to urobit? Pridavat si ho na fb a pisat mu mi pripada detinske. Nemam problem s osobnym kontaktom a najradsej by som ho niekam rovno zavolala, ale bojim sa, ze by sa chudak zlakol, on posobi ako introvert, vecne zamysleny a oproti mne hrozne pokojny, nie je to ziadny alfa samec (teda pre mna aj hej) a netusim, ako niekoho takeho neodstrasit. A este vek: ja 3., on 5. rocnik na vyske.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Mam byt iniciativna?

Príspevok od používateľa beardie »

normalne ho niekam pozvi
trinity.
Novice
Novice

nemam najskor nejako zistit, ako sa vobec ku mne bude spravat? je pravda, ze ked sme sa rozpravali, vypytoval sa ma vsetko mozne a neposobil, ze by ho moja pritomnost obtazovala :D Ale naozaj neviem takych ludi vobec odhadnut, mozno sa len spraval diplomaticky. netusim, co si o mne moze mysliet a tusim ani nemam vela moznosti, ako to zistit... takze len tak, narovinu?
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Môžeš sa opýtať na to aký je jeho kamarátov, ale v tejto situácii je si myslím najlepšia možnosť tá čo poradil beardie. Bol by hlúpy ak by odmietol pozvanie od dievčaťa :D Takže máš tam istotu že sa aspoň niečo dozvieš :)
AcidXpress
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AcidXpress »

No napriklad pozri sa na takuto situaciu a s troskou planovania, nech si vyplnis volny cas ti neuskodi,
ty a on idete niekde nahodou smerom k nejakemu baru a ty sa ho opytas na matiku jak posobi na biliard .. a ty povies ze ci si da zapas matematika (on) vs. skills (ty) ale to ho musis do toho chlapca tolko hustit a tak ho zatiahnut do toho zapasu a ze z toho chlapca sa z jedneho samotarskeho introverta stane nejaky pofiderny tipek extrovert a dalej to bude pohode lebo potom to uhras ako ze si sa popi*i bavila vis jak v tych americkych filmoch (inak ludia chyba mi tu Les a jeho pribehy ako som skoncil ako bezdomovec v USA, a tema USA) a on sa bude citit ako alfa samec!!!

PS: ako mal som 4 vodne z niecoho .. co ti metie? ciste PARTIzanske mam velmi vymakanu predstavivost a .. co ti poviem toto mi prebehlo hlavou a to by bol inak aj dobry namet na film o chlapcovi a jeho tajnej sile .. bude to take na styl Tekken, Japonske.

PS2: toto si daj ako predsavzatie ze splnis tento semester aby si mala na VS take 100% zazitky more!!!

edit: k tomu cloveku s karmou, ja niesom novy na fore .. chodil som sem par rokov dozadu ale nepamatam si heslo ani nick :-)
meatboy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa meatboy »

Ak je introvert, skús sa mu prispôsobiť. Ak je plachý, tak prispôsobivosť je myslím najlepšia cesta. Ak do neho budeš hustiť, nemusíš ho zaujať a môžeš ho skutočne odplašiť... Ak vyzerá pokojne, rád sa zamýšľa tak naňho nechoď obkľukou. Možno by som skúsil tú priamu a úprimnú cestu. Stretnúť sa s ním a normálne povedať niečo na spôsob "Ahoj, ako sa máš? Vieš chcela by som sa ťa opýtať čo si o mne myslíš.. atď.. pýtaj sa ho, rozhovor sa.. ak sa mu tiež páčiš, určite prejaví záujem a nakoniec mu povedz čo si o ňom naopak myslíš ty... Spočíta si koľko je 2+2, príde na to o čo ti ide a ďalší krok je už na ňom :).. Aspoň to by bol dobrý scenár..
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Ak je introvert, mozno mu bude zo zaciatku prijemnejsi prave ten fcb ako osobne stretnutie. Tym podla mna nic nepokazis, trosku si popisete a potom ho medzi recou zavolaj do kina. Tam sa tiez moc toho nenahovori. A potom uz uvidis ako to pojde.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

No veru...s introvertami to treba najprv pisomnou formou zacat...nejak ich zaujat a potom volat von... vsetko je v tvojich rukach a urcite ta to bude bavit :D GL
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Pockaj kym prvy krok spravi ten mr. T lebo muzi maju sa k zenam prihovarat lebo stale v nich je ten pocit z doby kamennej ze oni su ti lovci. Ak sa mu pacis a neprihovori sa ti tak je slaboch a keby spavis prvy krok ty tak po velmi kratkom case vztahu ta prestane bavit,..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mate spolocneho kamarata, tak preco nepouzit jeho? ist von aj s nim a bavit sa hlavne s T.?
trinity.
Novice
Novice

Famine napísal:muzi maju sa k zenam prihovarat lebo stale v nich je ten pocit z doby kamennej ze oni su ti lovci.
prave toho sa bojim. nehanbim sa nadviazat s nim kontakt, keby to bol nejaky macho, neriesila by som tolko, ci sa nezlakne... hlavne nechcem posobit ako stihacka.

co sa tyka spolocneho kamarata, tak oni su väcsia skupinka chalanov, z ktorych sa poznam len s tymto jedinym. nechodievam s nimi bezne von, bola som raz a to tam zrovna T. nebol :D je mi blbe sa im tlacit do partie, lebo maju dost inych kamaratok a mnohi z nich su aj zadani a nikdy s nimi na to pivo zenske nechodia, pochopitelne.

kamarat sa ma kedysi niekolkokrat pytal, co si myslim o T., lenze v tom case ma vobec nezaujimal, zdal sa mi namysleny, lebo sa s nikym len tak sam nezacne bavit, len vsetkych pozoruje "z vysky" a okrem toho som v tom case mala priatela, takze ma nikto iny netrapil.

viaceri radite ten fb, mozno to skusim, nemam co stratit... a inak dakujem vam vsetkym, ani som necakala takuto ochotu :)
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa daniel10 »

ja som tiez introvert, ale keby sa ku mne nejaka baba ozvala a videl by som, ze ma o mna zaujem, tak urcite by som ju neodmietol ak by bola aj mne aspon kus sympaticka a urcite by som sa nezlakol. Ano, bol by som urcite kus nervozny, hlavne keby sa mi pacila, ale zlaknut by som sa nezlakol. Naopak, bolo by mi to prijemne a potesilo by ma to.
Takze ja si myslim, ze ked su tam nejake sympatie aj z jeho strany tak sa nemas coho obavat. Ale ten FB tiez nie je zly napad. Urcite tym nic nepokazis, ked si trosku budete pisat na FB a potom mu navrhnes ci sa nechce stretnut osobne, napriklad ist sa poprechadzat ... kedze uz zacina byt lepsie pocasie pomaly.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nemyslim si, ze odmietne pozvanie von aj keby sa mu nepacis. A ked uz budete vonku tak o nom zistis vsetko potrebne a zo spravania vycitis, ci je s tebou len zo zdvorilosti, alebo by chcel aj nieco viac.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

muzi maju sa k zenam prihovarat lebo stale v nich je ten pocit z doby kamennej ze oni su ti lovci....toto sa uz davno nenosi, lebo od doby kamennej sme uz nejaku dobu vpred( alebo vzad?) a trinity mala by si zahodit svoju hrdost, aby si neostala stara dievka nakoniec...ak sa mne nejaka zena paci idem za nou, a ak sa ja nejakej zene pacim tak nech ide ona za mnou...ci? Cital som aj na nete co "musi" robit muz aby zbalil zenu, to sa mi zda az udesno naprogramovane, skor by mal byt taky aky je a nie pouzivat frazy nejakeho curaka...
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

trinity: Choď za ním. Keby že vie že sa mu páčiš, možno vtedy by som na tvojom mieste počkal pokiaľ nepríde. Ale keď to nevie a myšlienky ti čítať asi tiež nevie, tak nemáš čo stratiť, iba získať.
trinity.
Novice
Novice

mate pravdu, nie je co stratit, odhliadnuc od toho, ze som si ho trochu zidealizovala, je to clovek ako kazdy iny.
skusim ho zavolat von :)
meatboy
Light Expert
Light Expert

No, tiež som si zidealizoval jedno dievča.. Bál som sa jej kvôli tomu lebo som si myslel že niečo pokašlem a neuvidím ju už vôbec. Ale mal som konkurenciu, takže som si hneď uvedomil že to že vyzerá jak princeznička a je o 2 roky staršia nemusí byť to prečo sa jej báť.. Tak som ju pozval von a dnes sme spolu už pomaly 3 roky :).. Čo je mimochodom medzi dnešnou mládežou veeeľmi zriedkavé (veď viete).. Takže by som rozhodne neradil si niekoho idealizovať, akurát tým na seba vyviniete tlak a ťažšie konanie. Treba brať osobu takú akú je, veď je to človek a má určite tiež nejaké chyby.. a nie si ho idealizovať :)
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Prvy krok musia vzdy urobit muzi! Oni sa musia dvorit,... Ved v minulosti sa muzi koli zenam aj zabijali! A ked nieje aspon muz natolko odvazny ze sa nedokaze prihovorit tak si nezasluzi sa pohlavne rozmnozovat. To kde sme aby tu svet zaplavili potomkovia takych slabochov? Jedinou ulohou zien je sa naparadit a poriadne zavrtiet zadkom pred muzom aby si ziskala jeho pozornost ked uz tak,..
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Famine ale my nie sme divoka zver nemyslis?
meatboy
Light Expert
Light Expert

:D , áno, vráťme sa do doby násilia, do doby bez kultivovaného a civilizovaného chovania, len preto aby sa ženy mohli naparovať a rodiť silných lovcov!... do u have some brain defect?
Napísať odpoveď