Re: Facebook
Situácia:
1. prispievam do skupiny pod nejaký príspevok
2. moji priatelia vidia, čo som prispel, aj keď so skupinou nemajú nič spoločné
Otázka: Ako to ****** vypnem? K+ to istí
1. prispievam do skupiny pod nejaký príspevok
2. moji priatelia vidia, čo som prispel, aj keď so skupinou nemajú nič spoločné
Otázka: Ako to ****** vypnem? K+ to istí
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jedine čo ostava je dať skupinu ako PRIVATE..alebo ako sa to vola proste aby bola sukromna a aby mohli prispevky vidiet iba ludia čo su členmi skupiny....ak je skupina verejna automaticky to zverejnuje na tvoj TIMELINE...tušim ešte sa nejak da v nastaveni aktivit v tvojom profile že daš skryť aktivity ale každy prispevok ktory postneš alebo okomentuješ v skupine by si musel zvlašt skryť...
čiže buď nech je skupina sukromna..a obsah skupiny bude videni len medzi členmi skupiny alebo to mazať z tvojej nastenky..
čiže buď nech je skupina sukromna..a obsah skupiny bude videni len medzi členmi skupiny alebo to mazať z tvojej nastenky..
Zdravim, z mojho timeline mi zmizlo niekolko prispevkov, nemazal som ich, ani neskrýval. Ked nejaky pridam, nevidim ho, neviem ho vymazat ale ludia ho vidia, dokonca mi ho aj lajkli. Na ziadne reklamy ani ziadosti o aplikacie neklikam,dufam ze sami tam nikto nedostal. Ako to viem vratit spät aby sa mi vsetky moje prispevky vratili? dAkujem za odpoved
-
D_I_C_K
Light Professional
Zda sa mi alebo sa nejak rozmohli reklamy na FB ?? ...ked pozeram fotky tak na pravo je reklama skoro vačšia ako fotka ktoru pozeram...takisto na nastenke kadejake blbosti reklamne...no vadi mi to ...obisť sa to asi nebude dať čo..??
-
DanielDevil
Addict
jasné že sa to dá obísť, ja už ani neviem že sú tam reklamy, používam FB Purity
Prečo ked som na mobile cez aplikáciu facebook, tak mi tam nechce ukazovať všetkých priateľov online?
Neviem prečo ale nejde mi cez Chrome Facebook. Cez IE ide v poriadku no cez chrome píše Chyba servera a pod tým Chyba protokolu HTTP 500
Nič som nenastavoval ani neinštaloval spravilo to zo dna na den
Firewall mam vypnuty
Nič som nenastavoval ani neinštaloval spravilo to zo dna na den
Firewall mam vypnuty
-
D_I_C_K
Light Professional
a ked ideš cez Facebook messanger tak tiež maš ten problem? ..minik460 napísal:Prečo ked som na mobile cez aplikáciu facebook, tak mi tam nechce ukazovať všetkých priateľov online?
Otázka. Keď mi na príspevok v skupine dájú like viac ako 2 ľudia, vidím len posledných dvoch a potom že napr 5 ďalších. Ako zobrazím mená tých ďalších ? Dá sa to ?
Ďalšia otázka. Keď mi niekto dáva na príspevok v skupine páči sa mi to a ja nechcem aby sa mi to stále zobrazovalo v upozorneniach čo mám robiť ? Okrem vymazania príspevku.
Dik
Ďalšia otázka. Keď mi niekto dáva na príspevok v skupine páči sa mi to a ja nechcem aby sa mi to stále zobrazovalo v upozorneniach čo mám robiť ? Okrem vymazania príspevku.
Dik
-
D_I_C_K
Light Professional
na danom prispevku stlačiš že Nesledovať príspevok ...alebo ak nechceš žiadne upozornenia, že niekto pridal nejaký prispevok tak v pravo v skupine maš take niečo že Upozornenia ..a maš tam zelenu fajku ak ta ma upozorňovať ak nechceš tak si to zmeniš ...Header napísal:a ja nechcem aby sa mi to stále zobrazovalo v upozorneniach čo mám robiť ? Okrem vymazania príspevku.
Už to mám. Som lama
Dík
Prosim Vas, neviete mi poradit? Od rana ako sa prihlasujem na tu stranku v pozadi uz neni klasika biele ale mam tam takeho chlapika s takou pucou.. To je nejaky novy vzhlad alebo co ?
-
Grim
Darca
...to bude nejaká hovadina...mne po zadaní tej URL vyskočí stránka nenájdená...skôr si prebehni PC antivirákom...
pozeral som aj doplnky a nic
( netusim v com to moze byt pytal som sa kamosa, on to ma na opere a dalsi ked sa odhlasi to tam ma..
Edit tak pomohli vymazat vsetky udaje prehliadania
Edit tak pomohli vymazat vsetky udaje prehliadania
Toto skace na jednom pc v skole uz nejaky ten cas
okrem tej prvej stranky je vsetko po starom
-
uzivatel00
Novice
Čaute, neviete, či sa nejako dá nastaviť, aby niektorí moji priatelia nevideli čo "lajkujem"? Dík za príp. odpoveď
na tej fotke je zevraj dizajner facebook-u. cize by som povedal ze nejaka "valentinka"
neviete mi poradit kde si viem nastavit to, ze kto moze vidiet fotky, na ktorych som oznaceny ? Neviem to nikde najst a 194 stran sa mi tu nechce citat
Dik
Tie, ktore si pridam ja tak tam vidim nastavenie, ale kde nastavym tie, ktore pridal niekto iny a ja som na nich oznaceny ? Predtym to bolo v nastaveniach sukromia ale teraz to tam nejak nevidim.
Tie, ktore si pridam ja tak tam vidim nastavenie, ale kde nastavym tie, ktore pridal niekto iny a ja som na nich oznaceny ? Predtym to bolo v nastaveniach sukromia ale teraz to tam nejak nevidim.
Kamarátka je asi dosť hlúpa, keď si dá telefónne číslo na FB pre verejnosť. Mimochodom, ja ho tam nemám vôbec, je to zbytočnosť. Každý, kto chcem, aby mal moje číslo, tak ho aj má, nepotrebujem ho dávať na nejaký FB alebo niekde inde.PepoJr. napísal:caute, kamosku zacal otravovat nejaky typek (pod slovom otravovat, su az vyhrazky), ona nema tusenia kto to je ani nic... da sa nejako blizsie zistit nieco z jeho profilu na FB, ktory je velmi strohy, kedze vznikol asi len za ucelom pisania tychto sprav? https://www.facebook.com/justin.justin.549668 + taktiez zacal cez telefon prezvanat, prezvoni, zlozi a naspat sa neda zavolat (0908721442) ...
da sa nieco z tychto zdrojov zistit, alebo ani nie?
no ja napríklad číslo na FB zverejnené mám .. a tiež mám rád keď ho má niekto iný .. napr. nemám na niekoho čislo a potrebujem mu súrne zavolať, namiesto vyvolávanie jeho známym o číslo si ho proste pozriem tam (resp. telefon ti to prida uz sam do kontaktov), a takisto aj z mojej strany ... a keby mi volal niekto nežiadaný tak si ho proste bloknem.