Ako zistim záruku mobilu pomocou imei?
-
Gabriel10i2
Amateur
Ako zistim záruku mobilu pomocou imei?
Zdravím existuje stránka kde zistím na základe imei mobilu dokedy mi platí na mobile záruka ? lebo kupoval som mobil a predávajúci mi poslal aj záručný lenže tam bolo ine imei ako na mobile ale tak reklamáciu som viriešil chvala bohu aj bez zarucneho im stacila faktura nakolko som zistil že mobil bol kúpený v epicentrum.sk a že mi ho zoberú do servisu no no ale záruku mi nepovedali čo bolo zvláštne preto by som sa chcel informovať ci by bol program alebo stránka kde by sa to dalo zistiť? Za odpovede diki moc
Re: Ako tistim záruku mobilu pomocou imei?
co ma zaruka spolocne s IMEI? ked bude mobil pol roka v sklade a potom si ho kupis, stale budes mat 2rocnu zaruku
Sa mi marí, že niekoľko rokov dozadu som si tak vedel overiť svoju Nokiu kúpenú cez Orange na oficiálnej stránke Nokia. Ale už nepamätám, či tam boli dobré údaje. Pogoogluj, či nenájdeš niečo také k svojmu mobilu. Avšak ako píše beardie, tie údaje nie sú žiadnym spôsobom viazané na IMEI, všetko závisí od predajcu, čo a či niečo také niekde nahlásil, o čom pochybujem.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nic take neexistuje
-
Arkaz
Addict
Re: Ako zistim záruku mobilu pomocou imei?
A co takto pozriet sa na fakturu na datum predaja a k tomu priratat 2 roky? Hned zistis dokedy je zaruka.
-
Gabriel10i2
Amateur
to som utobil ale islo mi o to ze nokia zevraj ma servisny soft kde sa to da zistit tak som si len chcel porovnat udaje
-
bb5unlock
Light Professional
soft urcite nie je
ale vacsina vyrobcou ma online weby kde sa da zistit zaruka (pristupy su ale len pre servisne strediska)
ale napr. na taky iphone
su dostupne platene online sluzby za par € kde je mozne zistit zaruku, blokovanie, tel.cislo pausalu na ktory bol telefon registrovany a zakladne info o telefone (FW, aktivacia, atd)
ale vacsina vyrobcou ma online weby kde sa da zistit zaruka (pristupy su ale len pre servisne strediska)
ale napr. na taky iphone
su dostupne platene online sluzby za par € kde je mozne zistit zaruku, blokovanie, tel.cislo pausalu na ktory bol telefon registrovany a zakladne info o telefone (FW, aktivacia, atd)
Nokia ma(la) take vo svojom Nokia suite. Pisalo to pribliznu zaruku s odkazom, ze sa ma clovek obratit na predajcu.
-
Arkaz
Addict
Skus toto http://www.imei.info/
Ak chces podrobne info treba zaplatit cca 2Eura ale na Iphone to pekne ukaze na akeho operatora je bloknuty a ci je v zaruke .
Ak chces podrobne info treba zaplatit cca 2Eura ale na Iphone to pekne ukaze na akeho operatora je bloknuty a ci je v zaruke .
Pri Nokiach sa da zaruka overit tu:
http://www.nokia.com/sk-sk/podpora/warranty-checker/
http://www.nokia.com/sk-sk/podpora/warranty-checker/
-
Gabriel10i2
Amateur
Otázka pre Arkaz chcel som pozriet zaruku na mobile cez http://www.imei.info/?imei=357879045569585
no po rozkliknuti vidim dolu napisane že check warranty a simlock tak neviem ked kliknem nezablokuje mobil tedamyslim tym ci mi nezablokuje moznost viuzivat mobil na vsetky siete? mozno ze otázka je trapna ale nechcem urobit koninu tak radcej sa chcem spytat za odpoved dakujem
no po rozkliknuti vidim dolu napisane že check warranty a simlock tak neviem ked kliknem nezablokuje mobil tedamyslim tym ci mi nezablokuje moznost viuzivat mobil na vsetky siete? mozno ze otázka je trapna ale nechcem urobit koninu tak radcej sa chcem spytat za odpoved dakujem
-
Arkaz
Addict
Nie nezablokuje. Zachvilu ti poslem info
Edit :
Phone info: 357879045569585
Serial number: 357879045569585
Warranty: YES
Care Services
Warranty Class: SHIPMENT + 25 MONTHS
Product Type: RM-694
Handset: X2-02
Product Code: 059J939
Start of Warranty: 16-01-2012
End of Warranty: 16-02-2014
Ship-to Country: SK-SLOVAKIA
Sold-to Country: SK-SLOVAKIA
Factory SimLock: N
Software Version: 10.90
Edit :
Phone info: 357879045569585
Serial number: 357879045569585
Warranty: YES
Care Services
Warranty Class: SHIPMENT + 25 MONTHS
Product Type: RM-694
Handset: X2-02
Product Code: 059J939
Start of Warranty: 16-01-2012
End of Warranty: 16-02-2014
Ship-to Country: SK-SLOVAKIA
Sold-to Country: SK-SLOVAKIA
Factory SimLock: N
Software Version: 10.90
-
Gabriel10i2
Amateur
Arkaz prosim povedz mi ako si to rozklikol? lebo ked dam ja to warranty tak mi klikne ze We provide warranty & unlock check service completely free, although we would greatly appreciate if you could spread the word! Like us on Facebook. Google+ us! Tweet if you like...
Daily check limit has been exceeded. You can check one more phone, but first help us by clicking +1 on Google Plus or Like on Facebook. a ked dam tak chce odmona zaplatit paypal za odpoved diki moc
Daily check limit has been exceeded. You can check one more phone, but first help us by clicking +1 on Google Plus or Like on Facebook. a ked dam tak chce odmona zaplatit paypal za odpoved diki moc
-
Arkaz
Addict
No pisu ze uz si premrhal denny limit 1 zariadenie a ze ak chces pozret dalsie musis ich lajknut na FB alebo google plus.
-
Gabriel10i2
Amateur
Uz to viem dakujem moc si mi pomohol lebo nevedel som ci sedi moj vipocet a sedi a ze len servisaci mozu vidiet zaruku
:D uz viem ze aj my si to mozme pozriet velmi si mi pomohol este ras diki moc