Po rozchodove obdobie ..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Po rozchodove obdobie ..

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no moj post po takej dlhsiej dobe prisiel len preto ze cez vianoce sme boli spolu spal som tam 2x ( len spal )
potom sme sa dost casto stretavali chodil som snou vencit jej psa ......
padlo tam zopar bozkov proste vsetko zacinalo byt super povedala mi ze mi vztah nemoze slubit oky bral som to aj ked som vela krat tlacil na nu aby sme boli spolu aj ked som vedel ze je z prace unavena a tak ...
boli sme aj cez weekendy spolu bud sme sa boli najest v MC alebo u nej sme cekovali TV
lenze teraz to zas krachlo na takej hluposti a uz tyzden sme sa nevideli :(

2 weekendy bola vonku s " jej kamaratom " pride mi to take cudne viem ze ten chalan ju chce sere ma to ... ona trvdi ze sa nemoze kamaratit boli tam aj kamosky jej a tak .. ale to je tu na dlho rozoberat
sere ma to ze mi dost pomotala hlavu tym co sme spolu robili aj ked vztah nechcela toto dvaja kamarati nerobia .... co sme robili my dvaja ....
no a ako vravim pohadali sme ona bola vonku v piatok ja sobotu ( to som jej nepovedal ) a uz som bol kkt ...

teraz je to cele zle zas som tam kde osm bol ... och
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Už sa netráp toľko nad ňou. Je vidno, že si jej u riti, proste si jej hračka s ktorou sa vie pohrať, keď má chuť, a keď nemá, tak hračku odhodí. Mne sa tiež stáva, keď sám šoférujem v nedeľu do ZA a idem si tak kľudne po diaľnici, že premýšľam (samozrejme na cestu dávam pozor :) ). Častokrát aj nad bývalou a zamýšľam sa nad tým, prečo to bolo tak ako bolo, prečo to skončilo a podobné blbosti. Aj dnes som sa kus zamyslel nad tým, že ako veľmi som jej chcel pomôcť (pretože viem že žije v pekne neľahkých podmienkach) no ale chválabohu že práve mi hral Iron Maiden, tak len stačilo otočiť volume doprava a hneď som zabudol na tieto bludné myšlienky :D Skús aj ty sa venovať všetkému inému, len aby si zamestnal hlavu a nemyslel nad hlúposťami, čo by bolo ak...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

R1k1nko: Ona ta nepomotala, ty si sa sam chcel a nechal namotat, pretoze si isiel do toho aj napriek vsetkemu co sa stalo.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no teraz je ho 10x horsi pocit ako ked ma nechala ... ked viem ze teraz v januári, ked ona mohla sme boli spolu ...(potom sa to poje**** !!) a teraz je febuar a viem ze si pises s tym chalanom ( dokocna on je mi vzdialena rodina ....) boli cez week vonku nie sami ze vraj ale ako partia ale aj tak ...

takze mozem kludne povedat ze : ked ta necha dievca je jedna vec xy pocitov a co ja viem coho vsetkeho ale ked ta necha preto ze sa jej paci iny ... tak to je brutus maximalny
FUJ TAK MI JE !
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Do čerta muži, čo je to s vami?! To nemáte kúsok hrdosti v sebe, že necháte so sebou zametať a čo je ešte horšie, zametáte sami so sebou!

Riki rada pre teba, zabudni na ňu a pochop, že je preč. Že už nie je my, no len TY. Neboj sa, som stopercentne presvedčený že si nájdeš inú, lepšiu. Nepochybujem o tom! Tak hlavu hore, buď chlap!
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no pridal som si jednu osobu na FB na ktoru ziarlila velmi dlho...(nemala dovod ...)
takze vcera ju chytila ultra chorobna ziarlivost zacala vypisovat (ex) mne aj jej .... a to az tak ze to dievca odradilo (nadavala na nu, urazala ju, ze kebyze ona chce luskne a som u nej do 2 minut atd... ) a teraz mi uz ani neodpise (osoba z FB) ak hej tak len velmi strucne - nie ze by mi to vadilo .....

medzi tym mi na ICQ pisala: EX (v podstate cely den spravu za spravou)
-pisala mi ako ma by sa este mozno vratila ale teraz uz ked vie ze chcem inu( co ani nechcem len si to mysli ) : hlavne ze pol roka som sa ako fas snazil a teraz zrazu !!!
-ona nikde nepovedala ze ma prestala lubit : aj ked raz cez zatvorene dvere ale aj to udajne preto aby som odisiel
-ako rozjebala fotak co som jej dal
-ako je ona smutna
-ako nikoho nechce
-no a ked nakoniec zistila ze to dievca co som si pridal na FB ma chciet nikdy nebude zacala sa mi posmievat a uz bola kludna vsetko sa vratilo tam kde bolo !!!

tak ona si moze ist na diskoteky / na ples s kamaratom (udajne) a pod ko*ot.....

ako si toto mam vysvetlit ?

ale asi nijak proste jej preplo maximalne,, vratit sa nevrati spolu nebudeme nikdy uz
nechapem tie zeny
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@R1k1nko
Precitaj si co napisal bindo. Porozmyslaj a precitaj to este 2x. Poriadne za zamysli a ak ti to stale nedoslo tak si to citaj dokola.
Na tu tvoju EX to sedi uplne jak z ucebnice. Ma ta na spagate jak psa a ktory na prikaz zasteka.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Mal si jej slušne vysvetliť, že tvoj súkromný život sa jej už netýka a tým ukončiť debatu. Tieto nevraživé správy ani nemuseli byť.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

rikinko spamataj sa naozaj chces cely zivot stravit s takou osobou?
vies kolko inych zien beha po svete?
aj mne to nejaky ten cas trvalo ale je to prec a teraz ked mi v garazi konecne buva motorka a ja cakam na jar :smt009
zacni si riesit svoje veci a na dotycnu zabudni a zacni zit chuju buchty pridu same!!!!! :salala: :smt043
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

asi je normalne ze teraz by som bol s hoci kym len nie sam ...?!

pil som od stvrtka este aj v nedelu vecer dnes som prestal aby som ju nemal plnu hlavu ale takto prepijat sa a minat tazko zarobene peniaze... nieje spravne
fuuuuuuuu nech to uz prejde ........... a zabudnem uplne
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

No tak piť nie je zrovna najlepšie riešenie. Aspoň nie dlhodobé, vyvetrať si hlavu a vymyť ju alkoholom môže byť "relaxačné" raz za čas, ale nie xy dní po sebe, to radšej obmedz. :)

Každopádne ano, je úplne normálne, že teraz by si bol s hocikým, len nie sám. Ona ťa nechala samého a tak je prirodzené, že sa tomu pocitu chceš vyhnúť, ako sa len dá. Ja som sa v lete po rozchode taktiež snažil tráviť čo najmenej času sám, trávil som ten čas úplne s hocikým a je to to najlepšie, čo môžeš spraviť, ak máš okolo seba niekoho, kto ťa z tých myšlienok vytrhne a prinúti ťa zamyslieť sa aj nad úplnymi somarinami, hlavne aby si bol inde ako myšlienkami pri nej.

Good luck a vzchop sa, pouč sa, oddýchni si a ďalšie ženy prídu, tak to jednoducho chodí a ty nebudeš v tomto výnimka, pokiaľ si to nebudeš chcieť teda cielene zhoršovať sám. :wink:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

miesto chlastania si mal radsej ist nejaku hladat, bolo by to ovela prospesnejsie
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal:miesto chlastania si mal radsej ist nejaku hladat, bolo by to ovela prospesnejsie
tak bol som aj v Kine sobotu pred tym ako som siel pit ... ale nemozem oslovit hoci koho kto sa mi paci :P
nj vzchopit sa musim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

R1k1nko: začiatkom novembra si založil túto tému, a tam si písal že sú to skoro 4 mesiace. Tak teraz je to koľko? Už takmer 8 mesiacov ak nie viac. Možno iným pomohlo, ak si založili tému kde sa mohli vykecať. A možno by to pomohlo aj tebe, keby si to neriešil tak dlho. Takto na ňu nikdy nezabudneš, keď o nej budeš každý deň písať, a myslieť na to ako na ňu zabudnúť
A to čo som čítal včera, že ti písala na ICQ? WTF? Tak chceš na ňu zabudnúť, a píšete si na icq? Zmaž si ju, načo je ti tam? Iba ti vždy bude dráždiť srdce keď ju uvidíš online. Ona sa k tebe už nevráti, ani ty k nej. Jednak preto že to nechcete, a jednak preto, že 8 mesiacov je moc dlho. Ľudia sa k sebe po rozchode vracajú po pár týždňoch, maximálne po 2-3 mesiacoch. Teraz je už dávno všetkému koniec, len z toho umelo robíte telenovelu, lebo sa obaja nudíte keď ste sami
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ja to upresnim temu som zalozil neskor lebo uz som naozaj nevedel co zo sebou
Takze:
rozisli sme sa v auguste (zaciatkom) potom sme sa dva mesiace nestretavali potom sme sa zas stretavali prisli vianoce boli sme spolu spal som tam
cely januar bol krasny dost vela veci nasvedcovalo ze sa dame znovu do kopy .... ale potom to zase raz skaredo skoncilo (31januar)

este upresnim od rozchodu nebol den co sme si nepisali na ICQ / sms (proste ze by sme neriesli nieco)

preto to tak vsetko boli lebo je to akoby znova cerstve od toho januara a deju sa vsetky tie veci......
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ak ťa baví trápiť sa, kľudne si píšte každý deň.

Ak chceš cez to prejsť, daj si od nej pauzu. Neskôr môžete byť priateľmi, keď prejde nejaký čas a už to nebude bolieť, ale nie teraz.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nechcem sa uz trapit !!! za vela veci mozem ja !! preco to skoncilo a preco niesme spolu !!!
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nechces sa trapit => ziadnym sposobom s nou nekomunikuj

Vybavene
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Presne, nekomunikuj s ňou, zablokuj ju na ICQ, na FB, proste všade. Keď ju zbadáš, tak sa jej snaž vyhnúť. Pozri, ja hlupák včera po pár pohárikoch vodky som vytáčal bývalej číslo (od októbra nie sme spolu), no chválabohu, že nedvihla :D
Dnes som to číslo už radšej vymazal :P
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

R1k1nko napísal:preco to skoncilo a preco niesme spolu !!!
Tym sa netrap. Ked citam ako sa sprava teraz tak bud rad, ze to skoncilo. Ver mi, ze ju naspat vobec nechces.
Zamknuté