Píšu, že kreatín už obsahuje (5%), ale keď si k tomu ešte pridáš lyžičku, tak sa nič nestane. Nanajvyš pobežíš na záchod, ale to prežiješ
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Dá sa vypiť bez problémov, nič hnusné, taký stred. Čo sa týka príchute, tak ja tiež vždy preferujem čokoládu. Mal som raz jeden jahodový a mne vôbec nechutil. Ešte vanilka sa celkom dá.
Píšu, že kreatín už obsahuje (5%), ale keď si k tomu ešte pridáš lyžičku, tak sa nič nestane. Nanajvyš pobežíš na záchod, ale to prežiješ
No ono ten kreatín sa dávkuje na kapsuly, 2 v bežný deň, 4 v tréningový deň. Keby som zo 2/4 spravil 1/2? 
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
vyber gainer, daj do googlu a hladaj nato recenzie ..ja som vybral gainer, popytal sa kamaratov ci nemali, zohnal vzorku a podla toho kupil ..vacsina ludi preferuje cokoladu, mne chutila aj jahoda a vanilka ..s tym kreatinom, ked si das viac nic sa nestane akurat ho vycuras 
nevie mi niekto poradit nejaky vseobecny trening pre dievca? nechce sa mi velmi studovat XY clankov, cize len by som chcel vediet ake cviky naordinovat, lebo vacsinou som si nevsimal zeny co cvicia a ked si tak spominam, tak som asi ani nevidel zenu robit BP s velkou cinkou
nema za ciel nic specialne, ze by potrebovala schudnut alebo naopak pribrat
nema za ciel nic specialne, ze by potrebovala schudnut alebo naopak pribrat
Hej hou, tak som sa teraz sekol pred objednaním gainera, so zdravotných dôvodov. Mama ma poslala k obvodnej, a tá ma objednala na kardiológiu, kvôli dlhodobému vysokému tlaku. Vraj to netreba brať na ľahkú váhu - ja súhlasím. Tlak mávam niekedy, menej často úplne super, ale niekedy sa to dokáže vyšplhať na 170/90, čo je pri mojom veku (18) a výške a váhe (BMI 22.6 cca, čiže absolútny stred) dosť hard-core. Nepociťujem žiadne problémy, no čakajú ma nejaké vyšetrenia a nasadia mi lieky na zníženie tlaku. Chcem sa spýtať, či tomu ten gainer neublíži. Predsa len, zdravie mi je prednejšie, no nevyznám sa do toho. Tiež by ma zaujímalo, či je nebezpečné posilovať s týmto problémom. Doktorke som spomenul, že cvičím, no povedal som že zatiaľ žiadne extrémne váhy, ani nič profesionálne, problémy s tlakom som mal aj pred cvičením. Čo myslíte?
-
t0m4s3
Admin
A co ti na to povedala doktorka? Ci cakas, ze tu dostanes fundovanejsiu odpoved?
-
Hellboy248
Guru wannabe
Hensym: gainer ti nic nespravi, akurat sa mozes posrat z neho
Tomase: Veď som napísal, že som spomenul cvičenie, o popísal som aké, a povedala, že by to vadiť absolútne nemalo. Na margo gaineru by kardiologička najskôr nevedela o čo ide,a bál som sa, že by to považovala za nejaké steroidy. V podstate áno, čakám, že tu nájdem fundovanejšiu odpoveď. Možno sa nevyznáte v ľudskom tele tak ako doktori, ale počítam, že znalosti o suplementoch a ich vplyvoch na telo by zainteresovaní mohli mať lepšie. Pôjdem tam minimálne ešte raz, ak to bude nutné, opýtam sa.
A vysoky krvny tlak mas z coho? Na tvojom mieste by som hladal priciny a snazil sa ich riesit ako v 18 byt zavislym na liekoch od tlaku... k teme: Gainer by ti nijako uskodit nemal v rozumnych davkach.
slovak: Genetika,... ako chceš vyriešiť genetickú vadu? Mám dosť veľké predpoklady, z oboch strán.
Mám dostatok pohybu, odmalička, po novom teda aj cvičím, kondičku mám ukážkovú, jem dosť, nijak extra nezdravo, odmalička, nikdy som nefajčil, pijem fakt len príležitostne, stresu mám asi ako každý mladý chalan, nič hrozné. Keby viem, kde je príčina, nebehám po lekároch, ale toto nie je téma o zdraví.
Mám dostatok pohybu, odmalička, po novom teda aj cvičím, kondičku mám ukážkovú, jem dosť, nijak extra nezdravo, odmalička, nikdy som nefajčil, pijem fakt len príležitostne, stresu mám asi ako každý mladý chalan, nič hrozné. Keby viem, kde je príčina, nebehám po lekároch, ale toto nie je téma o zdraví.
čaute, chcel by som si kupiť nejaku posilovaciu vežu do domu. Na internete som ich našiel strašne veľa, ale vobec sa v nich nevyznam, neviete mi poradiť nejakú dobrú značku, popr. konkrétny typ? Pozdáva sa mi napr. táto http://www.najlacnejsisport.sk/posilova ... -5745.html
V tomto ti neporadím, ale aspoň napíšem svoj názor na posilovacie veže. Podľa mňa, to je predražená vec, na ktorú bude časom len padať prach. Kedysi dávnejšie, sme mali v bytovke zriadenú posilňovňu a okrem iného náradia aj takúto vežu. Začiatky na tom sú celkom fajn, teda nejaký mesiac, kým sa človek dostane z prvej svalovice a začne sa tvoriť nejaké to svalstvo. Potom každý prešiel na klasické činky a toto sme používali len na cvičenie na nohy. Potom už ani to nestačilo. Je na tom 65 kg. Keď si kúpim dve jednoručky a jednú dlhú tyč, k tomu pár závaží a najlacnejšiu lavičku, čo ma vyjde maximálne do 200 €, tak odcvičím všetko, čo tento stroj ponúka a ešte aj niečo naviac. K tomu som ušetril kopec prachov a kopec miesta. Alebo ešte lepšie riešenie je chodiť do posilňovne, kde nájdeš komplet vybavenie. U nás stoji ročná permanentka 230€. Tento stroj stojí 440 €, čiže skoro 2 roky môžeš chodiť do posilky, kedy len chceš.
Tieto veže sú totálnym nezmyslom. Tiež som ako 15 ročný takú chcel, ale tatko povedal, že lepšie spravím, keď si kúpim lavičku a činky. Nakoniec som (síce z nevôľou) privolil a samozrejme, je to oveľa lepší variant, ako tieto predražené a nevyužiteľné monštrá.
-
Emkej
Light Professional
presne tak, takisto som radšej kúpil lavičku, vč a jednoručky a spokojnosť
-
iceman1414
Medium Star
Zdravím všetkých, potrebujem radu, čo ďalej. Cvičil som 2 mesiace split 3+1 a chcel by som radu. Čo je lepšie, či cvičiť ďalej tento split tie isté cviky, alebo len vymeniť cviky, alebo zmeniť celkovo tréning? Vďaka za rady.
-
phatres1994
Star
na internete mas plno treningov, ci uz gvt, hst, bear routine, korte, co len chces, co si vyberies je uz len na tebe 
Koľko cvičíš celkovo?iceman1414 napísal:Zdravím všetkých, potrebujem radu, čo ďalej. Cvičil som 2 mesiace split 3+1 a chcel by som radu. Čo je lepšie, či cvičiť ďalej tento split tie isté cviky, alebo len vymeniť cviky, alebo zmeniť celkovo tréning? Vďaka za rady.
-
iceman1414
Medium Star
No celkovo to je tiež 2 mesiace, cvičím Prsia+ Triceps, Chrbát+ Biceps, Ramená+ Nohy, na každú partiu 3 cviky, 3 série po 8 opakovaní.
Dve strany dozadu som to uz pisalsmejo napísal:nevie mi niekto poradit nejaky vseobecny trening pre dievca? nechce sa mi velmi studovat XY clankov, cize len by som chcel vediet ake cviky naordinovat, lebo vacsinou som si nevsimal zeny co cvicia a ked si tak spominam, tak som asi ani nevidel zenu robit BP s velkou cinkou
Je to sice nahovno trening ale pouzi jednoduchu logiku, ked nieco slape naco to menit, ked nieco neslape naco to cvicit.iceman1414 napísal:Zdravím všetkých, potrebujem radu, čo ďalej. Cvičil som 2 mesiace split 3+1 a chcel by som radu. Čo je lepšie, či cvičiť ďalej tento split tie isté cviky, alebo len vymeniť cviky, alebo zmeniť celkovo tréning? Vďaka za rady.
-
iceman1414
Medium Star
Vieš mi aj povedať prečo, alebo čo konkrétne je na tom na hovno? To je pravda, len som sa pýtal, či by to nechcelo aspoň cviky vymeniť, alebo to mám cvičiť tie isté cviky?