Lyziarsky
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Lyziarsky
danodrevo: Ze je sprosty tvoj brat, tak to neznamena, ze je taky aj DEVZYO1G 
-
lowmanek
Light Professional
Ja som na tohtorocny zobral politerku domacej 80 a pil s 2 spoluziakmi, co este nepilidanodrevo napísal:Hlavne si neber domácu, brat keď bol, tak musela sanitka prísť pre jeho kamarátov
Navyse som tam chytil crevnu virozu, takze som sa moc nemohol vzdalovat z izby, ale to su tie zazitky, no...
Na nasej skole to s tym chlastom beru uplne v pohode...proste co sa stane na tej chate, tak sa riesi tam a nie v skole /jeden chalan stal z okna na dvor, kam chodili fajcit profaci a nic z toho nemal, tento rok chybalo par ludi do autobusu a zavolali ho znovu/
No co som počul tak naša škola je v tomto prisnejsia, starší hovorili že im kontrolovali batožinu ..
A s tým kupovanim, co ja viem, myslite že to bude v Rakúsku (Stuhleck) možné ?
Ale ved jasne že sa tam nejdem spit, ale lyžiarsky bez alkoholu, co ja viem .. :d
A s tým kupovanim, co ja viem, myslite že to bude v Rakúsku (Stuhleck) možné ?
Ale ved jasne že sa tam nejdem spit, ale lyžiarsky bez alkoholu, co ja viem .. :d
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nefunguje ti Google, aby si sa pozrel, ze ci su tam obchody a podobne???
-
senator8008
Light Star
Prelej to do krabice od džúsu. Ak to chceš mať supertajné, tak tú fóliu nestrhni celú a môžeš ju potom jemnou vrstvou(ale naozaj jemnou) lepidla naspäť zalepiť. No v tom prípade nezabudni vytlačiť vzduch. Ďakovať nemusíš.
Rozhodli sme sa že alkohol neberieme, vychádzka mať nebudeme a aj tak máme nabitý program na celý týždeň ..
Rozhodli ste sa ci posrali ste sa?
fejsbukari pubertacki
-
lowmanek
Light Professional
Prosim ta, aj nam hovorili, ako to budu trestat a neviem co...nadrbani telocvikari tam s nami tancovli a chatar robil DJa 
Čo má s tým spoločné facebook prosím ťa? Sorry že nechodím na nejakú priemyslovku kde sa ide na lyžiarsky na najbližší kopec a učitelia sa tam opíjajú zo žiakmi ..
-
lowmanek
Light Professional
Chodim na gympel, profaci neboli jak zeppelin, ale tak v pohode, no...a su to fajn ludia s trochou rozumu, so ziakmi by nechlastali...
Nehovorim, ze bez alkoholu sa zabavit neda, ale v racionalnom uziti je to dobry booster
Nehovorim, ze bez alkoholu sa zabavit neda, ale v racionalnom uziti je to dobry booster
bez alkoholu sa zabavit da, staci ked ste dobra partia a ked je dobry lyziarsky, tak vecer prides taky rozbity ze budes rad ze vidis postel 
Akože alkohol tam možno bude, ale my asi partia 5 ľudí sme sa rozhodli že neberieme, ak zoberú ostatný, je to ich vec ..
My ked sme sli do Tat. Lomnice ako 16rocni sme pili okolo pol litra tvrdeho na den spavat chodili okolo 3 a lyzovali sme ako diabli od rana 8 do zaverecnej 5 dni. Dnes by som umrel asi.
Decka nemaju opice. Tiez niesom z priemyslovky, ale z osemrocneho gympla.
Stranu dozadu si pisal, ze chces zobrat nieco a teraz uz si hrdy abstinent. Ja ta nenabadam aby si si nieco bral, je to naopak podla mna rozumne lebo my sme boli ako vymeteni vtedy. Aspon usetris a keby prisla slina, nieco sa v tom Rakusku najde
Stranu dozadu si pisal, ze chces zobrat nieco a teraz uz si hrdy abstinent. Ja ta nenabadam aby si si nieco bral, je to naopak podla mna rozumne lebo my sme boli ako vymeteni vtedy. Aspon usetris a keby prisla slina, nieco sa v tom Rakusku najde
OT: ako absolventa priemyslovky ma to pobavilo a kvalitneDEVZYO1G napísal:Sorry že nechodím na nejakú priemyslovku kde sa ide na lyžiarsky na najbližší kopec a učitelia sa tam opíjajú zo žiakmi ..
a btw na bývalej škole lyžiarák v rakuskych alpách, plavecký v chorvátsku, počas roka výlety do Londýna, Prahy, Viedne, teraz čo viem tak aj do Paríža - samozrejme sponzorované cez eurofondy - to len aby si si nemyslel že si jediný, kto ide niekam ďalej cez školu
k téme: ja som bol na lyžiarskom v 7. roč. ZŠ, čiže som nepil. Na plaveckom zo strednej čo som bol v Drienici (to ešte pred europrojektom školy), tiež nám kontrolovali tašky. Aj ponachádzali chlast a cigy, ale nikto za to nemal ani len pokarhanie triednym. Na zvyšných výletoch som kontroly nezažil. Ale všeobecne, nepamätám si školský výlet, na ktorom by sa niečo nepopilo, pivo, víno, tvrdé.
Ked to tu citam, tak mi pride az divne, ze som abstinent....
Musis byt neskutocne bohaty 
Tak prežili sme to aj bez alkoholu a iných boostov ... Bolo super, bol som mŕtvy aj bez alkoholu 
// tu niekto berie všetko doslova, myslel som to tak, že z lyžovania som bol tak unavený, že alkohol by som nepil tak či tak ..
// tu niekto berie všetko doslova, myslel som to tak, že z lyžovania som bol tak unavený, že alkohol by som nepil tak či tak ..