takze po poriadku . . .
zlozenie liquidu do E-cigarety je propylenglycol, glycerin, destilovana voda, aroma, a nikotín. Mozes byt alergicky na niektoru latku ale ...
Podla nasej bezpecnostnej karty Slovenskej Republiky a podla niekolkych magistier farmacie a par laborantov, (toxikologicke narodne centrum sa mi este stale nevyjadrilo) NIEJE propylenglycol skodlivy a glycerin uz toboz nie, musel by si toho vypit celkom hodne aby sa ti nieco stalo a prve co by sa stalo je ze by si sa
posral . . .
SKODI hlavne NIKOTIN ktory je nervovy jed, a jeho ucinky ci ziaduce ci neziaduce mas vsade napisane. Samostatny vypar elektronickej cigarety jeho skvapalnovanie sa v plucach jeho reakcia na pluca a odburavanie ogranizmom MNE NIE JE ZNAME. Mam v plane napisat mail jednemu slovenskemu expertovi v obore lekarskej toxikologie.
Co sa tyka hrdla a podobne, tak ide hlavne o POMER latok, propylenglycol CHLADI, cize ked to tahas a do toho pijes studenu colu, vodu alebo nieco ineho tak si provokujes nenormalne hrdlo. TEPLY OVOCNY CAJ S MEDOM ti to hrdlo nepodrazdi

OSTATOK dokonalo rozpisal mi-chau
Kto s tym zacina PI vela vody popri tom nejakej nedrazdivej napr aj slabsiu kavu.
Pocitaj s tym ze zo zaciatku mozes ochoriet, ale nemusis, koniec koncov co cakas? pluca sa precistit musia.
Ziadne fajcenie nie je zdrave, ale inhalovanie naplni bez nikotinu, TEORETICKY neskodi, lebo latky, ked neobsahuju nikotin su prehlasene za bezpecne. Kto vie? Mozno o 15 rokov pride studia ako to strasne skodi a vsetkych nas to pozabija .....
Do zaciatku ti staci to co som pisal vyssie, ...

nastudovat kupit, a NEZLAKNUT SA pri prvom pouzivani, treba si na to zvyknut a tesit sa, z toho ze sa zbavis/zbavite klasickych cigariet, usetria sa peniaze a kazdy kto ma E cigu je vlastne taky kutil ktory sa o nu stara. ODPORUCAM ist do znackovych a do systemu VIVI NOVA !!! ....