Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Aby sa ti ale nezunovala prichut, .....

znova sa ale pytam eritrocyta.... pouzivas len cistu VG bázu ???? .... ja mam VPG 50% na 50% vraj je to najsilnejsie na dym (v smoki povedali, .... )

moj pokus je zatial ruyan vanilka 6 mg 5ml mixnuty s 10 ml cistej VPG bázy a 10 kvapiek kokosu, -- este je to v chladnicke. druha je 10 ml VPG bázy 0mg a 12 kvapiek ciernej ribezle, ..... tretia je 10 ml VPG bázy 0 mg s 12 kvapiek kokosu, a stvrta je mix LIQUA 1 ml a 18 mg TIRAMISU s 9 ml VPG bázy 0 mg .....

Cisto skusam ....
Ludia na nete mate super program na miesanie tych báz. zadate co chcete a vsetko vam vyhodi, tie male flasticky mate v kazdej lepsej lekarni a glycerolu vam uleju kolko chcete za smiesny peniaz. MIMO INEHO aj propylenglycol vam vedia dat ;-) tiez je to pre nich bezna latka.

INAK MAM PROSBU, NEMOZEM SA K TOMU NA NETE DOPATRAT, .... V OVOCNEJ LIQUA NAPLNI, JE AKY POMER VG A PG ???? ... VELMI RAD BY SOM TO VEDEL MNE SA ZDA ZE OVOCNA LIQUA NAJVIAC DYMI.
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

qwerty daj link na ten program.

Priznám sa ti, že ani neviem čo je to za bázu, takže keď prídem domov pozriem a napíšem ti. Ale až v nedeľu budem doma.
qwerty-xyz

oki, mna z terajsieho mojho mixu boli hlava, tak trocha, skusim 0 mg kokos a ked aj z toho tak je jasne ze VG moc nemozem. (co som mal aj ako neovereny predpoklad uz ked som ho cisty prilieval prvykrat)

A program je tuna, mne funguje perfektne, v lekarni kupis striekacku za 20 centov a ides bezproblemovo (pre ostatnych, eritrocyt je uz stary miesatel . . . )

http://www.e-vaping.mablog.eu/-pestefpo ... idu3.0.exe
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Dajme tomu, ze by som mal nutkavu potrebu tu ecigu vyskusat a nechce sa mi cakat 3dni kym sa liquid spravi. Co sa stane ked tam teraz nalejem tu cerstvo namiesanu zmes?
qwerty-xyz

ked ho dobre prebulkas (napr minutu na vrtacke, .... --- uvadzam ako priklad ) tak sa da, ... ale na rovinu? mne ten kokos nebolo najprv vobec citit, ... teraz po styroch dnoch ho tam citit uz dobre, mozno keby este postalo tak citit viacej, jednoducho ked pockas a nechas to nech sa to poriadne vstrebe bude chut toho celeho intenzivnejsia. Ked ta ale moc taha tak si daj uz hned, len nerob to somarinu ze ked sa ti bude zdat ze nic tak tam hned v prvy den dolejes aromy po milu rit, len aby si uz prvy den citil co tam chces citit ....

ja zatial cakam 4 dni ale taha ma brutalne, do vecera nevydrzim, nieco okostujem urcite. ....
mi-chau
Darca
Darca

Aromu prilievat uz nebudem, je tam toho akurat, ale mam taku trpku chut po potiahnuti. Neviem ci je to nedozretostou liquidu, alebo zmenit ten odpor..
//ozaj a stat to ma len v tme alebo aj v chlade? Bo na inom fore sa hadali ze v chlade, dalsi zas vravel ze iba ovocne maju byt v chlade, tabakove iba v tme..
qwerty-xyz

aky mas odpor ??? ... na klasicku Ego baterku ako mam j tuna na fotke si nechaj 2,4 ohma. . . . pri 1,8 ohma alebo 1,4 ohma musis len tak velmi rychlo a velmi silne potiahnut, pri dlhsom drzani pri tejto baterke citit ze to prepaluje troska.

MIMO ineho, rozbulkal rozmiesal si to poriadne ? ....

INAK MUSIM SA POCHVALIT --- aroma MIX vanilky a KOKOSU je super, akurat ze sa mi to uz skoro prejedlo, ale ku KAAAAAVE nescafe gold je to lahoda pre papulku, to je radost, normalne nemozem prestat pit kavu a kurit to .... perfektna kombinacia, teda pre moju chut, skuste ;) teda kto si uz miesa.

Inak mi-chau aku si si lial prichut ???

a hadam si nechal cigu po leziacky cca 3-5 minut lezat po naliati liquidu, nech to knoty nasaju.

a nie, nemusi to byt ani v chladnicke, kludne to nechaj pri izbovej teplote v policke, nic sa tomu nestane, ked mas miesto v chladnicke daj to tam bude to trvat dlhsie.....
mi-chau
Darca
Darca

Odpor tam mam ten co tam defaultne bol - 2,4. Potom mam v baleni este 1,8 a 2,8 tak neviem ci si sa sekol, alebo mame ine balenie.
Rozmiesane to mam, aj knoty som nechal pekne nasiaknut. Ale sem tam pocujem take jemne praskanie pri potahovani, to sa pali knot? Ci? Chcelo by to nejaky komplexny navod pre zaciatocnikov ako ja :D vygooglil som akurat navod ako to plnit.
Prichut som si na skusku kupil FlavourArt kiwi, ale mam objednane aj ine. Inak citit chutovo rozdiel v sile roztoku na obsah nikotinu?
qwerty-xyz

1,4 ohma som pisal len pre istotu, niektore maju aj menej, ale ked mas klasicke balenie ako my vsetci tak hej, nechaj tam 2,4 ku, z jemneho prasknutia si nic nerob, to sa deje skoro kazdemu, to je proste o tom ako sato hned zacne vyparovat tak to zacne trosku sycat. v podstate pri tahani to mne nepraska, iba ked to stlacim a nemam cigu este v ustach.

Rozdiel medzi nikotinovymi nie je len vtedy pokial su vsetky bazy ciste, bez primes.

NAPR. nie je rozdiel v chuti medzi VPG power smoke 0 mg a VPG power smoke 12 mg.

ALE je rozdiel medzi VPG power smoke 18 mg a VPG Dirty neutral 18 mg --- ktora uz je s primesou tabakovej aromy, (dalsiu aromu do toho samozrejme dokvapkavas tiez, ale zakladna báza je uz trosicka ochutena .... )

A navod mas jednoduchy:

Najlepsia kombinacia na E-cigaretu je:

1. 1300 mah bateria vision passthrough s konusom ciernym pre vivi nova, a ku tomu VIVI NOVA STV cierna od VISION

2. 1300 mah bateria s VV (variabilnym napatim) s konusom ciernym pre vivi nova a ku tomu VIVI NOVA STV cierna od VISION

kupis, zlozis a pri prvej kombinacii nechas 2,4 ohmovy odpor, ked si fajciar co potrebuje rychlo vcucnut vela dymu a nevydrzis 2-3 sekundy inhalovat, tak si das odpor mensi -- aby sa rychlejsie odparovalo. Nasledne si odmontujes vrchnu cast, dolejes liquid kolko chces. Kupuje sa tak ze ked si fajciar cigariet ze 0,6 mg nikotinu na cigaretu tak si kupujes liquid o sile 9 mg, alebo 12 mg ..... ked mas v cige 1 mg na cigu alebo 1,2 mg na cigu tak si kupujes 12 mg liquid alebo 18 mg liquid. Vzdy vyssi ako aktualne mas. Ked vyslovene lubis tabakovy dym a smrad, tak napr LM kam sa priblizuje aspon podla mna American blend.
Ked chces nieco ovocneho tak si vyberies ovocny, zatial co je kupeny original najlepsi je podla mna LIQUA a chvalia dost aj DEKANG GOLD. ten som este ale nemal.

Ked to nalejes, zavries to polozis a nechas 3-5 minut postat. Potom mozes zacat bafat, odporucam pozerat videa na youtube od E-cigaretafans ..... PAVEL RUMELA to vysvetluje dokonalo, .... fakt ze hej. NEBAT sa prvych potiahnuti, cely ten system sa musi rozbehat, kludne sa stane ze aj na 10ty - 15 ty krat nepojde tolko dymu ako cakas, alebo to nebude presne podla gusta, ked to nebude podla gusta ani po 100om, potiahnuti, chyba moze byt aj inde, napr v pomere VG a PG. ten pomer je hovadsky tazke odhadnut, kazdemu sadne nieco ineho, pozor na alergicke reakcie na niektoru zo zloziek, cekni svoju zdrav kartu ci si ci nie si, ja ASI nie som, jedine co pozorujem z bafania je mierna bolest hlavy v zatylku a sucho v hrdle, ze som cely nemotorny a taky bez energie, pripisujem svojmu lenivemu pristupu a nesportovaniu v tomto polroku, a nie E - cige.
Klasicke cistenie a palenie najdes vsade online, ked sa ti to nechce robit jedine co spravis za 3 ecka vymenis hlavicu a ides dalej.

VV (variabilne napatie ) nebudem rozoberat, .... to je zalezitostou elektriky, cim vacsia voltaz a cim mensi odpor tym kratsie tahas a tym to viacej pecie, .... a samozrejme aj opacny PROCES.

NA velkosti a kvalite baterky VELMI ZALEZI. pretoze nie kazda baterka vydrzi dodavat konstantny prud a napatie do cievky cely cas. Mas aj nove Evic, ktore maju v sebe "pocitac" ktory si to dost presne kontroluje.

INAK v KE co su predajne pri auparku a origo predajne SMOKI vie predavac velmi vyhoviet ohladne kombinacie E-cigarety, vie dobre poradit a vie aj ustupit a poskladat aj kombinacie ktore v opnuke nema popripade pozmenit dany set na INY za tu istu cenu !!! A to je pristup obchodu ktory si ja osobne velmi vazim a pochvalujem, tak to neberte ako reklamu ale ako odporucanie, na fakt dobry pristup, ceny a spolahlivost, .... pisem o oboch obchodoch lebo som v nich posledne dva tydne bol den co den, tak viem o com pisem a chcem to dat do pozornosti.
mi-chau
Darca
Darca

Baterku mam eGo Vision 1300 mAh a stala sa mi taka vec, ze po tom, ako som dal praska mi trikrat ta modra kontrolka v tlacidle zablikala. Potiahol som zas a uz neblikala. Navod nedodali, takze netusim co to znamena. Ze by bola vybita sa mi nezda, lebo som ju vecer nabijal a zas tolko som netahal aby som ju za menej ako 24h dal dole.
qwerty-xyz

baterka ti blika len vtedy ked je vybita, alebo tahas moc dlho (ma ochranu proti dlhemu tahaniu), alebo ked "skratuje" a pod vivi novou ked ju odskrutkujes mas kvapocku liquidu a ta ti robi "skrat" ... VISION ma 5 klik ochranu, takze 3 krat bliknutie musi byt len toto ....

kto vie o niecom inom, opravte ma. Kazdopadne snaz sa mat pod vivi novou sucho maximalne. A neprekrocit dlzku tahania.
mi-chau
Darca
Darca

Tak to bola zrejme zalezitost "dlheho prasku", cekol som a pod novou je to suche. Neviem presne kolkokrat to bliklo. Inak dal som skusit dvom ludom a obaja to odhadli na jablko, dufam ze za par dni to bude jednoznacne kiwi. :D
qwerty-xyz

Ja som sa tiez kopol, .... ziskal som chut ako mlieko. zo zaciatku to chuti kokosovo, ale ked sa zahreje vivi nova (10- 15 praskov, tesne za ssebou) tak cisto mliecna chut, az sa to bojim niekomu dat. ked to nedozrie a ostane to takto tak mam 20 ml s chutou kvalitneho smotanoveho mliečka. asi ma ebne.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

povedzme ze fajcim 13rokov a chcel by som skusit elektriku,problem je ze ked to mna pride potrebujem cigaretu hned pripadne stiahnem 2-3za sebou,momentalne to drzim na 10denne,do coho ist co kupit na zaciatok,ako je to s chorobou ktora sa dostavi po vysadeni klasickych cig za elektro,co som cital ludia dost ochoreli angina,chripka,zapal pluc,ako je mi jasne ze sa telo cisti ale ludia sa stazovali na dost nepekne stavy choroby(silu),je to vobec zdrave omlgavat teplu umelu hmotu a vypari baterky?vyrobene v p.r.c?
nechcem vyvolat nejaky flame len poradit nakolko nemam nikoho vo svojom okoli co pouziva ele.,vdaka
mi-chau
Darca
Darca

Tak zdrave to urcite nie je, ale je to zrejme najrozumnejsi sposob ako do tela dostavat nikotin. A ovela menej skodlivy ako klasicke fajcene. Ma mnozstvo plusov - ziaden smrad, ziadne zlte prsty, smradlave oblecenie, mrznutie na balkone, zlte zuby, ci tlmene chute a pachy..
Vseobecne ked prestane clovek fajcit dostane jeho imunitny system riadnu ranu, preto rozne choroby (zvycajne) dychacich ciest. To s elektronickou cigaretou vobec nesuvisi.

K tym ostatnym veciam ako su vypary baterky a ine nezmysly sa radsej nevyjadrujem :)
qwerty-xyz

takze po poriadku . . .

zlozenie liquidu do E-cigarety je propylenglycol, glycerin, destilovana voda, aroma, a nikotín. Mozes byt alergicky na niektoru latku ale ...

Podla nasej bezpecnostnej karty Slovenskej Republiky a podla niekolkych magistier farmacie a par laborantov, (toxikologicke narodne centrum sa mi este stale nevyjadrilo) NIEJE propylenglycol skodlivy a glycerin uz toboz nie, musel by si toho vypit celkom hodne aby sa ti nieco stalo a prve co by sa stalo je ze by si sa posral . . .

SKODI hlavne NIKOTIN ktory je nervovy jed, a jeho ucinky ci ziaduce ci neziaduce mas vsade napisane. Samostatny vypar elektronickej cigarety jeho skvapalnovanie sa v plucach jeho reakcia na pluca a odburavanie ogranizmom MNE NIE JE ZNAME. Mam v plane napisat mail jednemu slovenskemu expertovi v obore lekarskej toxikologie.

Co sa tyka hrdla a podobne, tak ide hlavne o POMER latok, propylenglycol CHLADI, cize ked to tahas a do toho pijes studenu colu, vodu alebo nieco ineho tak si provokujes nenormalne hrdlo. TEPLY OVOCNY CAJ S MEDOM ti to hrdlo nepodrazdi ;-) OSTATOK dokonalo rozpisal mi-chau
Kto s tym zacina PI vela vody popri tom nejakej nedrazdivej napr aj slabsiu kavu.
Pocitaj s tym ze zo zaciatku mozes ochoriet, ale nemusis, koniec koncov co cakas? pluca sa precistit musia.
Ziadne fajcenie nie je zdrave, ale inhalovanie naplni bez nikotinu, TEORETICKY neskodi, lebo latky, ked neobsahuju nikotin su prehlasene za bezpecne. Kto vie? Mozno o 15 rokov pride studia ako to strasne skodi a vsetkych nas to pozabija .....

Do zaciatku ti staci to co som pisal vyssie, ... :) nastudovat kupit, a NEZLAKNUT SA pri prvom pouzivani, treba si na to zvyknut a tesit sa, z toho ze sa zbavis/zbavite klasickych cigariet, usetria sa peniaze a kazdy kto ma E cigu je vlastne taky kutil ktory sa o nu stara. ODPORUCAM ist do znackovych a do systemu VIVI NOVA !!! ....
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ako pozeram tak som tu naozaj dlho nebol.

Qwerty: keby ze ta ponorim do nikotinu, alebo na teba hodim uterak co bol v nikotine, tak ta to zabije. Hold, je to fakt silny jed.

Onedlho si budem konecne kupovat moju prvu bazu a prichute. Nekupoval som len preto, ze sa mi nechcelo mesiac cakat na ich vyzretie.
A nove baterky do ktorych by som siel: Joytech eVic (povodne som rozmyslal nad iTaste VV ktora je tiez super, ale tak uvidime).

Dovod vymeny: eGo-T baterky mam asi 5 mesiacov. Z toho som asi na 2 mesiace dal jedun moju baterku otcovi (vobec ju nepouzival) a tak som tahal jedinu (nabijana cca kazdeho 1.5 dna), a prave ta jedna uz ked je vybita ani nezablika ze ma ist na nabijacku, len zoslabi svetlo a zhasne. Taktiez uz vydrzi o cosi kratsie. Takze odhadovana doba zivotnosti 1 rok ked mate 2 baterky je taka oprimalna vydrz. Pri jedinej baterke by som to videl na 4 az max 5 mesiacov do jej uplneho odchodu na druhu stranu.
qwerty-xyz

BRATM .... kebyze ta ponorim do obycajnej VODY tiez ta to zabije, ver mi. NAJPRV SA BUDES CHVILKU HADZAT, POTOM PUSTIS BUBLINKY A POTOM SI MRTVY. a predstav si nemusi to byt ani nikotin. koniec koncov, utopit ta viem aj v mlieku, mede, zachodovej vode, alkohole a hocicom inom, ...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja nehovorim o ziadnom utopeni :) Staci ze sa do nej postavis a ramena ti budu trcat von :) Aj oblecenie napustene nikotinom ta vie zabit. Je to pomerne silny jed.
qwerty-xyz

veed dooobre ale co to tuna pleties ? mi sa hrame s miligramami ....
Napísať odpoveď