Crysis 3
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Crysis 3
tak si kúp originál.. Ešte stále zoženieš hunter edition
ty mas original ked tu mudrujesMichalkoOo napísal:tak si kúp originál.. Ešte stále zoženieš hunter edition
To je uplne jedno ci ma original. Warez sa tu neriesi tak si radsej chod precitat pravidla, predtym nez zacnes mudrovat.
i5 2550k, 8gb DDR3 1600mhz, Sapphire 7870 OC x2 (crossfire), hra je na SSD disku a lieta mi to od 30-70fps
Very high, msa 4x
bieda
Very high, msa 4x
bieda
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
bieda? veď od 30 je už pekne plynulé
-
MichalkoOo
Zablokovaný
crysis 2 a 3 sa s 30 skoro nedá hrať..
neviem ako ty ale ja povazujem za plynule hranie 60 a pady pod to uz mi kus vadiaDeJF napísal:bieda? veď od 30 je už pekne plynulé
Tak v podstate si si na svoju otázku odpovedal aj sám. To, že máš warez verziu ti dáva odpoveď na tvoju otázku, či to padá aj druhým. Nenamáhaj sa otázkou, či mám alebo nemám originál verziu. Nie nemám originál verziu a nemám ani warez.Model napísal:nestane sa vam ze vas po urcitej dobe vyhodi do windowsu a vypise program prestal pracovat?mam uz aj ten crack fix od reloaded stalo sa mi to cca po 2 hodinach hrania....
Aku mas VGA, Slayter?
na kkt zaloznu 7770 OC, odpalila sa mi moja predchazajuca a na upgrade zatial neboli ani peniaze ani cas.Billy napísal:Aku mas VGA, Slayter?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
to bude vga
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2013, 19:44)
ja mám phenom a GTX660 tak vám poviem zajtra ako mi to ide ked mi to origin doťahá
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2013, 19:44)
ja mám phenom a GTX660 tak vám poviem zajtra ako mi to ide ked mi to origin doťahá
ja viem ze to bude vga ;]
ved som to hovoril
ved som to hovoril
-
MichalkoOo
Zablokovaný
no povie mi niekto čo sa stalo s alcatrazom?
Alcatraz je Prophet, za ktoreho hras v trojke.
Spoiler
Prophet pred smrtou vlozil svoje vedomie do nanoobleku a na konci dvojky Alcatrazov mozog "zomrel" pri zachrane New Yorku a bol nahradeny Prophetovym, ktory je ulozeny v nanoobleku. Takze teraz uz Alcatraza/Propheta udrzuje nazive iba ten nanooblek.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
aha ty
Spoiler
vedel som že prophet je v obleku ale nevedel som že alcatraz prakticky umrel
Masaker hra.. Mam slabe srdce na take
By sa to malo hrat s pripojenym tlakomerom a hra by sa mala ukladat po kazdom vystrele
Chce to niekto zacat na 1x normalne hrat na najtazsej obtiaznosti ?
By sa to malo hrat s pripojenym tlakomerom a hra by sa mala ukladat po kazdom vystrele
Chce to niekto zacat na 1x normalne hrat na najtazsej obtiaznosti ?
S toho co si ty naformuloval som sice magor, ale ano, ja to hram na najtazsej a je to v poho. (vramci HC diff to nie je najtazsie)
este jedna otazka, neviem ci je to len u mna, alebo to mate aj vy - dajte vediet.
MSAA High 8x
aj kvoli tomutu si mam kupovat TITAN ?
MSAA High 8x
aj kvoli tomutu si mam kupovat TITAN ?
ak sa ti vala dakych 1000 euro na grafiky tak sup sup