Stav a kvalita slovenskych ciest
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stav a kvalita slovenskych ciest
Aké výtlky hrozia vodičom v Bratislave
Fotky ale biedne, mozno tak 4-5 fotiek stoji za to, ostatne su take male, ktorych by sa dali nafotit tisice.
Fotky ale biedne, mozno tak 4-5 fotiek stoji za to, ostatne su take male, ktorych by sa dali nafotit tisice.
-
Kibo
Hardcore addict
Ozaj slabota... To ja v BA cestou "stretávam" také, v ktorých sa dá pomaly aj okúpať 
-
Scorpion90
King
-
audiotrack
VIP
tak, dnes udrelo krásnych -12°C. S opravami si asi ešte počkáme 
zachvilu pojdem usek vyjazd z R1 na Kremnicu
uz sa tesim
uz sa tesim
noo tam to je po Kremnicu celkom slalom
potom uz hore na Baniach je to vcelku ok
Čo by len výtlky... ja mám stále problém s poklopmi od kanálov. Just keď je nejaký poklop na ceste, vždy doň s kolesom vhupnem. A potom furt musím vyklepávať ohnuté disky 
-
tacosi
Moderátor
To bud rad. Ja som kupil elektrony a za tyzden boli obidve zohnute,vratane dvoch novych preseknutych pneu za 230€ a taktiez obe predne tlmice stare jeden rok dpc.
Chcel som kupit na zimu plechace,ale boli v ponuke elektrony spolu zo senzormi tlaku v pneu za rovnaku cenu,tak som radsej zvolil tuto variantu.
Chcel som kupit na zimu plechace,ale boli v ponuke elektrony spolu zo senzormi tlaku v pneu za rovnaku cenu,tak som radsej zvolil tuto variantu.
tiez som sekol gumu, aj ked bola xtra load / spevnena bocnica, nevydrzalo, disky su chvala bohu kvalitne... Plechac tiez nieje vyhra, to fakt mozes vkuse vyklepavat :-/, treba tvrde disky a riadne gumy, obcas ale ani to nestaci, viz ja...
Niekedy si proste nepomôžeš. Predvčerom som vletel do jamy len preto, že dilinko iduci oproti si obchadzal jamu vo svojom smere cez moj pruh. Musel som sa mu vyhnúť cez jamu. Tlak mi vyletel prudko hore, keď šom začul buchnúť dosad tlmičov 
ja som si zarobil v BA-Rači pri Pekle, v smere z Jura, je tam taký pekný výtlk pri krajnici, vtedy nebol označený, vletel som doňho a skrivil som disk. Celú cestu mi trhalo volantom. ale už je to spravené, myslím koleso, nie výtlk.
-
awtt
Medium Professional
Mne sa zas dnes podaril defekt na obe lave kolesa na vytlkoch.
Disky zostali celé alebo si aj tie poškodil? Ja mám zatiaľ šťastie, že som zatiaľ kolesá nepoškodil. Aj keď som už zopár krát vletel do nie zrovna malej diery.
-
awtt
Medium Professional
Disky su v pohode, v podstate len jedna pneumatika praskla ze sa uz nedala ani opravit.
Problem bol akruat ze sa mi to stalo nedelu poobede a mal som len jednu rezervu.
A to som nesiel ani nejak rychlo vletel som tam mozo 50-60, no ale ta diera mala hadam pol metra..
Problem bol akruat ze sa mi to stalo nedelu poobede a mal som len jednu rezervu.
A to som nesiel ani nejak rychlo vletel som tam mozo 50-60, no ale ta diera mala hadam pol metra..
Volal si ku tomu aj policajtov? Na sme bol nejaký článok, že si môžeš vymáhať škodu od správcu daného úseku alebo ako to tam bolo spomenuté. Mne keby sa to stalo, asi by som to vyskúšal.
Au, ale poznám, FORĎÁCKE kolá nepustiaawtt napísal:Mne sa zas dnes podaril defekt na obe lave kolesa na vytlkoch.
-
awtt
Medium Professional
Volal som aj policajtov, dokonca mi chvilou aj pokutu chceli dat, ale nakoniec boli v pohode, povedali ze si mozem vymahat skodu od spravcu ciest, ale kaslem nato je to len pneu a za tie nervi mi to nestoji 
za čo pokutu ?
si nedal trojuholník alebo si nemal vestu ? :p
-
hojko
Site Admin
Pokutu za to, ze si volal policajtov a si vinnikom. Zial, vinnikom nemoze byt jama na ceste, takze si nim ty. Takto to zial funguje uz roky a platis za vyjazd+dokumentovanie.
-
awtt
Medium Professional
Pokutu ze som nedodrzal dopravne znacenie 
Spytal som sa ho ze ake, tak ze je tam znacka vytlky 5km dozadu.
Vravel ze na Slovensku to bohuzial tak funguje ze si pokazis auto na vytlkoch a este aj pokutu zato dostanes, tak ale ako vravim boli normalny, a povedal mi len ze mi takuto pokutu moze dat, nie ze mi ju hend dava.
Spytal som sa ho ze ake, tak ze je tam znacka vytlky 5km dozadu.
Vravel ze na Slovensku to bohuzial tak funguje ze si pokazis auto na vytlkoch a este aj pokutu zato dostanes, tak ale ako vravim boli normalny, a povedal mi len ze mi takuto pokutu moze dat, nie ze mi ju hend dava.