http://maldotex.blogspot.sk/2013/02/per ... level.html
Crysis 3
-
lekoklatik
VIP
Re: Crysis 3
K dlzke hry som cital viacero clankov, ze je velmi kratka. Nerozumiem preco to tak vymysleli, viacero zdrojov reportuje cas ukoncenia okolo 4-5 hodin. Ja osobne som v tretom leveli na najtazsej obtiaznosti, trvalo mi to zatial cca hodinu.
http://www.nypost.com/p/blogs/gamerepor ... z2LuamGqQA
http://www.nypost.com/p/blogs/gamerepor ... z2LuamGqQA
-
lekoklatik
VIP
Podla tiscali chalani hru orientuju na MP a SP je viac menej len dekoracia (preto napriklad ked recenzovali SP cast hry, neudelili vysledne hodnotenie, pretoze cakali na MP cast), tak mozno preto je to take kratke.
koho by zaujimalo tak - http://games.tiscali.cz/recenze/crysis- ... ceni-62148 (je tam odkaz aj na SP)
Ja som necital, pretoze ma Crysis uz fakt nezaujima.
koho by zaujimalo tak - http://games.tiscali.cz/recenze/crysis- ... ceni-62148 (je tam odkaz aj na SP)
Ja som necital, pretoze ma Crysis uz fakt nezaujima.
-
Outsider
Star
Asi tak hral som to 15 minut, zatazenost grafiky stuapala jak sa jej chcelo a FPS okolo 80 pri FXAA v dazdi okolo 45 to je na GTX 690 trosku malo. Grafika mi pride rovnaka jak pri Crysis 2 len je tam pridanych par efektov a zaoblenie hran tam je len na to aby zralo FPS a hra vyzeralo rovnako s nim aj bez neho.uplink napísal: Core i7 2600K, 16 GB ram, Intel 520 x 2 [raid0], GTX 580 od ASUSu tá najsilnejšia 1.5 gigová. Iné ma hnevá. Že hra vyťažuje moju grafiku len na 60-70%. A drží sa zväčša na 40-45 fps, nechce vyhúliť grafu na 100%. Any idea why?
Odinštaloval som to. Po vypnutí hry mám zvýšenú gammu na desktope, grafiku cucá na 60-70%, dlabem na to, keď výjde patch, tak si to zahrám. Takto to nemá zmysel.
Je to ten isty engine, iba s par modifikaciami, tiez si myslim ze to vyzera v podstate totozne ako dvojka.Outsider napísal: Asi tak hral som to 15 minut, zatazenost grafiky stuapala jak sa jej chcelo a FPS okolo 80 pri FXAA v dazdi okolo 45 to je na GTX 690 trosku malo. Grafika mi pride rovnaka jak pri Crysis 2 len je tam pridanych par efektov a zaoblenie hran tam je len na to aby zralo FPS a hra vyzeralo rovnako s nim aj bez neho.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
hral som to na normal a keby som sa nezasekol pri jednom mieste tak to prejdem aj za 3 hodiny..
grafika: niečo ako crysis 2 s DX11 packom a hi-res packom ale dizajn máp je oveľa lepší..
grafika: niečo ako crysis 2 s DX11 packom a hi-res packom ale dizajn máp je oveľa lepší..
Tiez mi pride ten dizajn lepsi, len to moze byt aj prostredim, predsa len v dvojke sme sa na NYC pozerali v inom svetle..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
som rýchlejší ako najrýchlejší 
Mozes natocit speedrun 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ja som sa ani veľmi neponáhľal.. 
-
Royalflush
Guru wannabe
Vývojárov, ktorí robia hry s podobnou dĺžkou kampane ako pri tejto hre by trebalo seriózne prefackať, čo to akože má byť. Je 2013, ako môže mať hra s takým potenciálom predchádzajúcich dielov dĺžku kampane 5 hodín. 
A ešte na facebook každý deň pred vydaním dávali stále nové traileri (7 Wonders a neviem čo všetko) a nové obrázky.. a to načo akože, však tie všetky traileri vydané dokopy na tú hru trvajú viac hodín, ako má gameplay samotná hra.
A ešte na facebook každý deň pred vydaním dávali stále nové traileri (7 Wonders a neviem čo všetko) a nové obrázky.. a to načo akože, však tie všetky traileri vydané dokopy na tú hru trvajú viac hodín, ako má gameplay samotná hra.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Akože nech sa nehnevajú, ale za 59 eur 5 hodín "zábavy"? To ako seriózne? Znie ako zlý vtip, dva celovečeráky lepšie nestoja 59 eur ani náhodou.
Nuz, odmyslime si 59 eur a nahradme ho realnou sumou, za ktoru ju vacsina ludi na PC kupila, cize 29-35 eur. Furt je to neskutocne vela za rovnaky engine a 5-7 hodin (na hardest diff) hrania.
-
lekoklatik
VIP
Multiplayer doba nastala, deal with it.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Leko MP nehrávam, nebaví ma. Tzn. že Crysis 3 je len pre MP hráčov? To by malo potom vydať dve edície. MP za 59 eur a SP za 10 eur a mali by sme dohodu.
-
lekoklatik
VIP
Sam velmi dobre vies ze take veci sa nerobia. Teda dnes to tak vela vydavatelstiev neurobi a je im jedno ci su s tym hraci spokojni alebo nie.
Ja by som napriklad ani v jednej hre ktoru hram na PS3 nepotreboval MP, nakolko som poriadne ani jeden nezapol (akurat co som vyskusal trosku GT5 a demo Uncharted3). Netusil som ze to bude takto orientovane ale po precitani recenzii mi bolo hned jasne, ze som dobre urobil ze sa o Crysisi uz nezaujimam. Uz 2jka ma sklamala. Toto vyzeralo zo zaciatku pekne v tej jungli ci v mesto-jungli ale nakoniec to teda orientovali viac k MP. Predpokladam ze aj mapy su robene takym stylom, aby sa v nich mohlo hybat viac hracov. Netusim, nehral som, nechystam sa.
Ja by som napriklad ani v jednej hre ktoru hram na PS3 nepotreboval MP, nakolko som poriadne ani jeden nezapol (akurat co som vyskusal trosku GT5 a demo Uncharted3). Netusil som ze to bude takto orientovane ale po precitani recenzii mi bolo hned jasne, ze som dobre urobil ze sa o Crysisi uz nezaujimam. Uz 2jka ma sklamala. Toto vyzeralo zo zaciatku pekne v tej jungli ci v mesto-jungli ale nakoniec to teda orientovali viac k MP. Predpokladam ze aj mapy su robene takym stylom, aby sa v nich mohlo hybat viac hracov. Netusim, nehral som, nechystam sa.
obtiaznost postlidsky bojovnik presiel som to za 4h 29m 30s, neplnil som bocne misie iba hlavne....skusim nahrat speedrun...skvela hra skoda tej dlzky 
-
failExperiment
Expert
Dalsia hra co sa instaluje dlhsie ako hrá 
este posledna otazka na zaver...fakt tomu nechapem....
1920+very high+2Tx Medium AA ~ 30Fps
zapnem FULL RESOLUTION fraps, stale 30 Fps
GPU Usage 65-75 %, ja sa pytam preco mi to nejde lepsie ?
CPU skace 60 na 90 a naspat.
to su fakt tie hry tak na hovno robene?
1920+very high+2Tx Medium AA ~ 30Fps
zapnem FULL RESOLUTION fraps, stale 30 Fps
GPU Usage 65-75 %, ja sa pytam preco mi to nejde lepsie ?
CPU skace 60 na 90 a naspat.
to su fakt tie hry tak na hovno robene?