Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
badboy007
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Príspevok od používateľa badboy007 »

fair enough, let it be so. podme pracovat s touto premisou. (aj ked dotycny, od ktoreho som 18 minut pobral to prezentoval ako vrchvolovy prejav pick upu tak sa ospravedlnujem, ze som bol z toho trochu zmateny)
Zle si si to vysvetlil :) . Vôbec som to neprezentoval ako vrchol pickupu, chcel som len podotknúť, že keď človek začne na sebe v tejto oblasti pracovať začneš byť logicky úspešný u žien. A ako príklad som uviedol jedného z najlepších na SVK.

Prišiel si mi celkom v pohode, ale nechápem čo riešiš. Snažíš sa za každú cenu presadiť svoj názor a stále hovoríš o tých 17 minútach. Nevieš nič o pickupe a začneš kázať ako najväčší frajer. Je dosť stupídne spochybňovať niečo o čom nemáš ani šajnu.

Každopádne by som ti doporučil napísať na *************forum . Keď sa ti nepáči naša argumentácia, môžeš si to tam s nimi vydiskutovať. Týpci ti to vysvetlia z komplexnejšieho uhla.

PS:Tým "citátom" si len potvrdil, že nevieš nič o pickupe a snažíš sa len vyrývať ;) .
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

badboy007 napísal:Tým "citátom" si len potvrdil, že nevieš nič o pickupe a snažíš sa len vyrývať
enlighten me o great one
ako balis zeny Ty? nejake dobre rady mne hanblivemu panicovi.
a pokus sa drzat svoju odpoved tak aby si navzajom neodporovala s tym co povedali pred Tebou ostatni a idealne aby si neodporoval aj sam sebe
Peter_Retep napísal: ad The GAME: imho knizka ktora v podstate nakopla a spopularizovala pick up. Po jej precitani si clovek uvedomi ze ono to moze fakt fungovat
to si ludia povedali aj po precitani knihy od Marxa a kazdy vie ako to dopadlo.
vo finale je to len dalsi blabol vyprodukovany z rovnakej dielne ako motivacne knihy :)
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Nie, ze by som sa nejak zastaval "pickuperov" /aj ked viac sa mi paci slovensky vyraz - kurevnikov/, ale tu knihu si (asi) ani necital a uz hodnotis jej kvality, resp. nekvality...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lowmanek napísal:Nie, ze by som sa nejak zastaval "pickuperov" /aj ked viac sa mi paci slovensky vyraz - kurevnikov/, ale tu knihu si (asi) ani necital a uz hodnotis jej kvality, resp. nekvality...
nemusis mat vsetko precitane aby si vedel co od toho ocakavat :)
predat knihu, ktora sa tvari, ze z Teba spravi sexualneho predatora a je**aca zien ked si absolutne spolocensky neschopny, nerdy etc. nie je problem. preco si myslis, ze na internete stale koluju zarucene metody predlzenia penisu? topiaci sa slamky chyta. Ty si tiez vsetko precitas/pozries/vyskusas predtym nez o tom povies/myslis si, ze je to blbost? co si myslis o standardnych ""N zarucenych rad ako zbalit zenu" z Plus sedem dni alebo Noveho casu? (Hra je vo finale len "5 zarucenych rad ako dostat zenu do postele" napisanych dobrych spisovatelom)

P.S. Az sa tu budu na mna valit tie rady ako balit zeny berte to zlahka, nechcem sa zmenit v emocionalne nestabilneho kur*evnika, ktory moze mat kazdu ale uz viac nebude schopny lasky :o
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Axxis to ty si cely nekonzistentny, najprv vravis, ze nic take neexistuje ako par viet, potom priznavas, ze hej ale nechces byt kurevnik a nakoniec, ked nikto sa uz v tebe nevyzna a napise, ze zavidis tak aj to znegujes. 1. Bud zavidis, 2. neveris tomu, alebo 3. veris, ale nechces byt taky a neznasas kazdeho kto sa tomu venuje. Bud si vyber ci si 1, 2 alebo 3 a ak 3 tak v tejto teme nemas co robit. Ja do hiphopu tiez nechodim kydat.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:vravis, ze nic take neexistuje ako par viet, potom priznavas, ze hej
kde? :shock:
SRneC napísal:Axxis to ty si cely nekonzistentny, najprv vravis, ze nic take neexistuje ako par viet, potom priznavas, ze hej ale nechces byt kurevnik a nakoniec, ked nikto sa uz v tebe nevyzna a napise, ze zavidis tak aj to znegujes. 1. Bud zavidis, 2. neveris tomu, alebo 3. veris, ale nechces byt taky a neznasas kazdeho kto sa tomu venuje. Bud si vyber ci si 1, 2 alebo 3 a ak 3 tak v tejto teme nemas co robit. Ja do hiphopu tiez nechodim kydat.
...nabuduce sa posnazim byt viac ocividny

ale ak by si to chcel explicitne:
1 - nezavidim
2 - ani nie tak, ze tomu neverim (viem, ze je vela ludi, ktori to so zenami fakt vedia, akurat si asi nehovoria pick up artisti) skor si myslim, ze sposob, ktory tu je prezentovany je shit, lebo je zalozeny na niecom naucenom/precitanom miesto toho aby reflektoval aktualne podmienky
3 - naozaj neviem, kde si prisiel na to, ze to som mohol mysliet vazne :lol: a ja ich ne-neznasam. preco by som ich mal neznasat :D ved ja ani neviem kto ludia, s ktorymi si tu pisem su, neviem ako vyzeraju, neviem odkial su a nech robia co chcu pravdepodobnost, ze by to akokolvek ovplyvnilo nieco co robim je tak zanedbatelna, ze ju rovno zaokruhlim na 0. moj rant nie je o ludoch, ktori provozuju "pick up" ale skor o tom, ze cely tento koncept meni nieco tak prirodzene a jednoduche ako vychadzat so zenami na totalnu frasku kde sa niekto chce hrat na to, ze pozna nejake postupy a vzorce.

btw. toto je diskusne forum, nie agree to eachother forum ak sa nemylim. ale ked Ti to tak strasne vadi tak idem do prdele z tohto topicu. peace pick uperi, prajem vela stastia so zenami.
Prílohy
02_juice.jpg
SRneC
Addict
Addict

Tak ale bud tu plytvas energiou, alebo ta to musi bavit. :)
K druhemu bodu - ucenie je zaklad vsetkeho, kde je napisane, ze naucit sa balit zeny je ine ako naucit sa varit, programovat? Niekomu stacia zaklady niekto potrebuje viac.
A nevrav, ze odchadzas kvoli mojim prispevkom, ktore za nic nestoja, proste ta to prestalo bavit.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

axxis napísal:...skor si myslim, ze sposob, ktory tu je prezentovany je shit, lebo je zalozeny na niecom naucenom/precitanom miesto toho aby reflektoval aktualne podmienky...
Dookola omielas, ze univerzalny pristup neexistuje. Tvrdis, ze nikto sa nestane uspesnejsim u zien precitanim knihy. NO SHIT SHERLOCK!
1. Ak si The Game precitas tak zistis, ze su tam vysvetlene principy a odskusat si ich v praxi mozes za pomoci postupu v istych podmienkach. Princip uz na aktualne podmienky adaptovat mozes. Upravenim postupu.
2. V samotnej knihe (a bolo to spomenute aj v tejto teme) je spomenuta dolezitost treningu. Knihu som si precital v ramci inej temy ktoru som tu zalozil a musim uznat, ze to bolo velmi prijemne citanie (je tam viac deja ako (pa)vedy). Nemam ambicie stat sa pick-uperom a som lenivy trenovat. Niektore veci mi ale staci, ze ozrejmila kniha. Ich (ne)funcnost som mohol pozorovat pri inych ludoch a ich interakciach.
3. 100%-tne nie je nic. Ani tvoji znamy co to so zenami vedia nezbalia kazdu. Mozno to maju v sebe, mozno sa to naucili inak, no a pre zvysok co to chce vediet sa to da naucit pod nazvom pick-up.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Ludia ak si chete zasunut to vazne musite vymyslat take koniny? Realy? Co tak sa radsej ozrat a potom povedat nejakej spate v bare nech ide s vami domov/ do auta na zachod si to rozdat,... Urcite s vami pojde!
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Pick up je o tom, triezvy zbaliť kočku a s tou si to potom na nejakom pohodlnejšom mieste rozdať. Špatu bez sebavedomia a s kompelxami na záchod dostane hocikto, to nie je umenie. :-)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

cakam, kedy vznikne na slovensku vysoka skola balenia zien. mam pocit, ze uz vsetko ostatne mame pokryte vsade a niektori tu robia vedu aj z tohto
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Semináre a kurzy už dávno fungujú, aj na Slovensku.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Mne to príde zúfalé aby sa človek musel učiť nejaké postupy aby zaujal ženskú...
SRneC
Addict
Addict

Preco?
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Čo ja viem, tak ja by som to nedokázal, pretvarovať sa robiť zo seba neviem čo. Proste som sám sebou a keď zaujmem tú babu tak v pohode pokračujeme a ak nie idem ďalej.
SRneC
Addict
Addict

Ved prave o tom to je, zaujat ju tym ze si sam sebou, nie pretvarovanim. Je to ako poker, tiez sa da vyhrat so slabymi kartami a nemusis blafovat. Takisto hraci musia trenovat.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ono "byt sam sebou" proste funguje len za istych podmienok (iste social skills uz mas, mas dobru naladu, sebavedomie v poriadku atd.). Skus nejakemu muzovi co je od prirody ticha povaha povedat aby siel oslovovat zenske. Bude sice sam sebou ale velky uspech mat nebude. System "ber alebo chod prec" funguje ale s nizkou pravdepodobnostou.
Naproti tomu "bud tym najlepsim cim dokazes" spolu s vypracovanymi social skills, schopnostou citat rec tela a adaptovat sa (toto bez treningu nedosiahnes) ti zabezpeci v uvodnych fazach dost vyhodu (oproti len bytiu sam sebou).
A podla mna nie je nic zufale na uznani si slabosti v nejakej oblasti zivota a praci na zlepseni.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

jedna pick up line odo mna na hojko.com vam ju davam zadarmo taksi to važte!! :

bol som v bare tak trošku pripitý a bola tam jedno velmi pekne dievča tak som sa k nemu prihovoril a po čase prebehla takato konverzácia:
ja: podme ku mne na byt
ona: a prečo? čo tam?
ja: je*ať :D

tak sme išli a možte si domyslieť čo sa dalej odohávalo :)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Súhlasím s Javatarom.. Zober si že keď je niekde chalan, ktorý nemal otca, v škole nebol obľúbený, možno nemá veľa kamarátov. Je introvert, ale rozhodne sa to zmeniť. Taký človek proste nemá šancu len tak začať oslovovať ženy a možno potrebuje postrčiť a na to sú tie kurzy podľa mňa dobré.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

etc. napísal:Súhlasím s Javatarom.. Zober si že keď je niekde chalan, ktorý nemal otca, v škole nebol obľúbený, možno nemá veľa kamarátov. Je introvert, ale rozhodne sa to zmeniť. Taký človek proste nemá šancu len tak začať oslovovať ženy a možno potrebuje postrčiť a na to sú tie kurzy podľa mňa dobré.

a co ak to tak ma byt? priroda zariadila, aby zbytocne nerozsiroval svoj hanblivy a neuspesny gen.. takto zbytocne degenerujete ludstvo ako celok :)
Napísať odpoveď