SRneC napísal:vravis, ze nic take neexistuje ako par viet, potom priznavas, ze hej
kde?
SRneC napísal:Axxis to ty si cely nekonzistentny, najprv vravis, ze nic take neexistuje ako par viet, potom priznavas, ze hej ale nechces byt kurevnik a nakoniec, ked nikto sa uz v tebe nevyzna a napise, ze zavidis tak aj to znegujes. 1. Bud zavidis, 2. neveris tomu, alebo 3. veris, ale nechces byt taky a neznasas kazdeho kto sa tomu venuje. Bud si vyber ci si 1, 2 alebo 3 a ak 3 tak v tejto teme nemas co robit. Ja do hiphopu tiez nechodim kydat.
...nabuduce sa posnazim byt viac ocividny
ale ak by si to chcel explicitne:
1 - nezavidim
2 - ani nie tak, ze tomu neverim (viem, ze je vela ludi, ktori to so zenami fakt vedia, akurat si asi nehovoria pick up artisti) skor si myslim, ze sposob, ktory tu je prezentovany je shit, lebo je zalozeny na niecom naucenom/precitanom miesto toho aby reflektoval aktualne podmienky
3 - naozaj neviem, kde si prisiel na to, ze to som mohol mysliet vazne

a ja ich ne-neznasam. preco by som ich mal neznasat

ved ja ani neviem kto ludia, s ktorymi si tu pisem su, neviem ako vyzeraju, neviem odkial su a nech robia co chcu pravdepodobnost, ze by to akokolvek ovplyvnilo nieco co robim je tak zanedbatelna, ze ju rovno zaokruhlim na 0. moj rant nie je o ludoch, ktori provozuju "pick up" ale skor o tom, ze cely tento koncept meni nieco tak prirodzene a jednoduche ako vychadzat so zenami na totalnu frasku kde sa niekto chce hrat na to, ze pozna nejake postupy a vzorce.
btw. toto je diskusne forum, nie agree to eachother forum ak sa nemylim. ale ked Ti to tak strasne vadi tak idem do prdele z tohto topicu. peace pick uperi, prajem vela stastia so zenami.