Som rad, ze sa mi podarilo odohrat vacsinu nasobkou bez vacsich problemov
World of Tanks
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: World of Tanks
Heh, ja som si kupil T-43 a po dvoch hrach s nou, som sa nastval a dal tam tu hufnicu s premiakmi. Hned som si zarobil na pasy
Zajtra si naexpim vez a mam ho vo fulle 
pomoze mi niekto v tej hre?:D hral som arti ale nejako ma to nebavi stat na mieste a strielat racej by som utocil zacal som za nemcov za lahke tanky ... rad by som nieco take stredne co nieco vydrzi a da sa stym aj utocit poradite ktora krajina ktory tank je tak nato vhodny?dik
-
Outsider
Star
Kv-1 je dobra volba, popripade ak hras s premium uctom tak PzIV alebo M4 s HEAT ammo a 105mm delom, ked sa s tym clovek nauci hrat tak aj pri strielani cisto HEAT a HE municie si dokaze s premium uctom zarobit a zabavit sa. Ja som davnejsie hraval prave kombinaciu PzIV a HEAT ammo a mam na nom 86% win ratio z cca 860 hier, len to cloveka uz casom omrzi a teraz som presedlal na tier 9 medium tanky, kedze je teraz v mode hrat rychle a obratne tanky, ked je moznost palit premium ammo do silnejsie opancierovanych tankov, ktore su pomale a nemozu pokryt taku velku cast mapy jak prave medium tanky.
kv 1 je celkom pomaly tank ja mam racej ked ich obchadzam a nicim arty
ale asi skusim teraz setrim na T 50
-
Outsider
Star
T 50 to moze hodit aj medzi tier 9 a tier 10 tanky a tam je mozne len spotovat a dufat, ze niekto z tymu bude strielat. Najlepsia volba na tieru 5 je M4 a PzIV.CHoBoT napísal:kv 1 je celkom pomaly tank ja mam racej ked ich obchadzam a nicim artyale asi skusim teraz setrim na T 50
-
Michaelo
Hardcore addict
Takze. T-43, co som tam dal TOP delo tak uz som vratil s5 hufnicu. Taktiez som pochopil preci ho prezyvaju Fakla. Za jednu bitku som 2x horel. A keby ze ten jeden vystrel ma lepsiu penetraciu tak by som horel asi 3x. Snad cim skor naexpim ty 93.000 EXPov 
-
Grond
Medium Professional
t43 je najhorsi medium tank na 7 tiere , pomala akceleracia , zataca jak parnik ,nepresne delo proste hnus , ale ked to clovek pretrpi a da na full T44 s poslednym motorom tak je to masaker s kamaratom sme spolu hravali v cate a jak sme dorazili do zakladni tak sme to tam davali jedna radost ludia nechapali co sa deje minimalne mal clovek po 4 zostrely v kazdej hre 
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo, to som pocul ze T-44 je super tank. Inak to delo nie je nepresne ani. ja som s nim na T-34-85 mal aj cez 3500 DMG na bitku. Len na T-43 je to delo uz na hovno. Ma slaby DMG a penetraciu. Tak som prepol na hufnicu a aj ked palim len premiakmi, tak som stale v pluse.
chalani nemaťe po aktualizacii zhoršenu presnosť??? alebo problem trafiť sa na večšiu vzdialenost?
-
Grond
Medium Professional
nie jedine co mam horsie tak to je FPS , kazdym patchom je to horsie a horsie 
Grond - máš nainštalovaný najnovší driver pre GK? Lebo mne sa napr. po nainštalovaní najnovšieho driveru pre moju GK zdvihlo fps v hre zo 40-50 na 70.
-
Michaelo
Hardcore addict
No neviem, ale mne KV-2 prišla akoby ju poriadne nerfli. Nič som nemohol trafiť a kým som sa otočil, tak bol koniec bitky. Pred tým som s trollom v pohode ostreľoval tanky na 600 metrov a 75% to boli poriadne zásahy.
Teraz som nič netrafil ani na 150 metrov. Ešte že som ju predal na úkor IS-3, aj keď to je tiež pekne na H tank.
Teraz som nič netrafil ani na 150 metrov. Ešte že som ju predal na úkor IS-3, aj keď to je tiež pekne na H tank.
IS-3 najuniverzálnejší tank 8 tieru. Bez výraznejších slabín, so silným gunom a výbornou pohyblivosťou jednoznačná voľba hlane na roty.
KV-2 zomrelo spolu s nejakým patchom, keď KV-čko rozdelili na KV-1 a KV-2, ale dobre mu tak. Predtým to bol ultra rambo tank, ktorého keď sa pošťastil matchmaking, vedelo udolať iba iné KV. Či už 152 mm "vrhač popelníc" alebo 107 mm "ukazovátko smrti" boli na tiere 5 zhuba pre všetko ostatné. Teraz som si KV-2 nechal už len ako historický stroj, s ktorým sa raz za čas zahrám. Kope stále obstojne, ale už nezdrží to, čo voľakedy.
KV-2 zomrelo spolu s nejakým patchom, keď KV-čko rozdelili na KV-1 a KV-2, ale dobre mu tak. Predtým to bol ultra rambo tank, ktorého keď sa pošťastil matchmaking, vedelo udolať iba iné KV. Či už 152 mm "vrhač popelníc" alebo 107 mm "ukazovátko smrti" boli na tiere 5 zhuba pre všetko ostatné. Teraz som si KV-2 nechal už len ako historický stroj, s ktorým sa raz za čas zahrám. Kope stále obstojne, ale už nezdrží to, čo voľakedy.
-
Michaelo
Hardcore addict
No, IS-3 extrémne trpí na ten jeho nízky profil. Neskloním delo ani o centimeter, ale zato môžem ostreľovať lietadlá priamo nado mnou. Toto mi hrozne na tom tanku vadí.
Do mesta je fajn o tom žiadna, ale niekde na otvorené priestranstvo, alebo aby si zabral kopec, tak to rozhodne nie.
Ks-2 bola podľa mňa super tank. Síce som prišiel až po rozdelení na KV-1 a KV-2 a presunutí KV-3 na tier 7, ale aj tak som s ňou dával tanky na 650 metrov s popelnicometom. S patchom 8.2 ju museli nerfnúť ako artinu. Hrôza a des sa s ňou otáčať aj na asfalte, pričom šofér mal brzdenie so spojkou (clutch braking).
Hold, musím si kúpiť teraz vežu na IS-3 a dúfať že budem hrať len mestské mapy
Do mesta je fajn o tom žiadna, ale niekde na otvorené priestranstvo, alebo aby si zabral kopec, tak to rozhodne nie.
Ks-2 bola podľa mňa super tank. Síce som prišiel až po rozdelení na KV-1 a KV-2 a presunutí KV-3 na tier 7, ale aj tak som s ňou dával tanky na 650 metrov s popelnicometom. S patchom 8.2 ju museli nerfnúť ako artinu. Hrôza a des sa s ňou otáčať aj na asfalte, pričom šofér mal brzdenie so spojkou (clutch braking).
Hold, musím si kúpiť teraz vežu na IS-3 a dúfať že budem hrať len mestské mapy
Ja akurát zbieram skúsenosti na KV-2. Oplatí sa mi ho vôbec kúpiť? Lebo čo tu čítam tak už si nie som taký istý že ho chcem
A peniaze na rozhadzovanie nemám 
-
Sarger
Guru wannabe
KV-2 je čistý trol-fun tank a dobrá odbočka na artiny.
Presne ako píše Sarger. KV-2 je teraz taká špecialitka pre fajnšmekrov. Na roty sa nehodí a v publiku je tiež KV-1S efektívnejšia. Ale: nabiják, ventilačka, rýchlozameriavač, 152 mm gun a premiová munícia. Trpezlivosť pri nabíjaní aj hraní, vystriehnuť si nepriateľa a potom sa len smiať, ako je osmičkový tier zmazaný na dve rany
Prípadne kombinovať HE s goldovou muníciou, to treba síce mať trochu nos na to kedy čo nabiť, ale ide to. Napr. včera, protivník v osmičkovej T34 ma podcenil a vyšiel bokom. Čľup, jedna rana a bol o 1100 hp ľahší (takú ranu dá iba HE, goldovka kope menšie, ale spoľahlivejšie)
Okamžite zaliezol nazad a druhý raz sa neodvážil ukázať sa.
Prípadne kombinovať HE s goldovou muníciou, to treba síce mať trochu nos na to kedy čo nabiť, ale ide to. Napr. včera, protivník v osmičkovej T34 ma podcenil a vyšiel bokom. Čľup, jedna rana a bol o 1100 hp ľahší (takú ranu dá iba HE, goldovka kope menšie, ale spoľahlivejšie)
-
Michaelo
Hardcore addict
Muffi: načo goldy keď z boku prerazíš aj s AP a dáš rovnaký DMG? A aj s HE sa mi podarilo dať za 900 DMG (väčšinou sa mi nepostavil bokom nikto kto by mal tých HP viac).
Ale už som vide kamoša ako s KV-2 sundal nejaký tier 8 s FULL HP na jedinú ranu z boku (či mu dal ammorack, netuším, ale aj tak by ho kusol za vyše 1000 DMG)

Ale už som vide kamoša ako s KV-2 sundal nejaký tier 8 s FULL HP na jedinú ranu z boku (či mu dal ammorack, netuším, ale aj tak by ho kusol za vyše 1000 DMG)