Po rozchodove obdobie ..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Po rozchodove obdobie ..

Príspevok od používateľa R1k1nko »

audiotrack napísal:pani R1k1nkova nech si založí svoj účet. Tento dostal ban, nakoľko išlo o jeho duplicitný účet (a teda možno žiadna pani R1k1nkova nepísala, len to bol pokus o troll :) )
bohuzial nebol.... :(
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

v tom prípade sa môžeš vyjadriť napríklad k tomu, čo písala
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:v tom prípade sa môžeš vyjadriť napríklad k tomu, čo písala
po tom ako som sa vcera pobil a opil atd ... nemam chut sa uz k nicomu vyjadrovat len na tu nevdacnu SVINU zabudnut ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

no vidis bolo ti to treba?
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Na to, že máš 25 rozmýšľaš jak ... . Pri čítaní tvojich príspevkov v téme by som ti tipol tak 16. Už by si sa ale mohol aj spamätať, nieje to jediné dievča na zemi.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Už koľko sa to s tebou ťahá? Od leta? A ešte stále si na ňu nezabudol... no ták.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Chyba je asi v oboch, no som tiež toho názoru, že vo svojom veku by si už mal byť trošku vyspelejší R1k1nko, správaš sa ako 15 ročný pubertiak, ktorého nechala po mesiaci jeho prvá letná láska.
Blekota
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blekota »

Už su tomu dva roky a stale to nezvladam...
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Lebo to nechceš zvládať...
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

R1k1nko Niečo nové? Či?
hd_
King
King

No myslím, že po tom, ako R1k1nko zistil, že jeho ex to tu stále sleduje, tak už bude opatrnejší v tom, čo tu píše. Takže si myslím, že táto téma sa už nejako dopredu neposunie asi.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vymazane telefonne cisla (jej) (pred svedkami )
vsetky veci od nej ! komplet VSETKY ! (tricka,kosele,maco,obraz,pohariky,oznamko,vankus) vsetko sa schovalo ked som v sobotu dosiel domov (ten zachvat co som mal) tak kamarat zobral vreco a nasi to niekam schovali (nevyhodili!) dost prazdna izba ....

cez den ju moc v hlave nemam ....
max ked zaspavam tak ma sere a idu mi myslienky ze ci je ona u neho alebo on u nej ... ale to je asi vsetko
to dievca ma natahovalo 6 mesiacov !!! nech ju slak trafi !!!

temu nesleduje ten ucet (je uz zablokovany)

------------------------------------
(cudne mi je max ze ked sme spolu neboli spravil som si ucet na badoo ...zistila to tak ma spi*ovala zrusil som si ucet vymazal all foto ... potom som si ho zaciatkom febuara znova zalozil a ona par dni nato tiez a tiez tam nahadzala jej najsexi fotky a dost casto ked dam ludia v okoli ju tam uvidim... vrr to iste ja na je*lom pokeci je ovela castejsie ako zvykla byt -chodi aj do miestnosti (co nechodila) vsade status slobodna... a pritom sa stym debkom stretava ale toto by som uz riesit nemal to su jeho sracky co robi ze sa cez net kurv**** ..)
neviem preco som to spomenul ale je to cele cudne !!! sa mi zda ako keby to robila mne na just !!!!! svina

ale fakt proste to co sa udialo v sobotu tak jedna velka hruba ciara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bolo uplne maximum .... uz naozaj neriesim nieje co
(to co ste mi davno vsetci radili.... a ja vsetko ignoroval a len klamal tento raz je to vsetko jedna VELKA PRAVDA ! a urobil som vsetko preto aby som na nu zabudol )
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

no vidis

co sa tyka veci kazdy to riesi inak,ja som nemal potrebu vychadzovat cokolvek od byvalych
su to len veci ci uz oblecenie aj ty plysaci ma to svoju funkcnost dokonca ani listy od jednej z nich
je to len stav mysle veci s tym nemaju nic po case sa na to budes pozerat inak,triezvejsie,skusenejsie,dospelejsie a nejaka mikina ta nerozhodi ;)
hd_
King
King

Na jednej strane sa tváriš, ako sa cez to už prenášaš a na druhej strane tu spravíš pomaly blog o tom, na akých portáloch je registrovaná, čo tam robí, šak ty si úplny stalker. Ja neviem, ale myslel som si, že ľudia v tvojom veku berú väčšinou už veci viac s rezervou. Keby som nevedel, že máš 25, tak ti tipnem o 10 menej a nikto by ma asi nepresvedčil o opaku.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Určiťe ju nesledujem na badoo som bol oveľa skoršie regnuty na pokeci tiež to.ze si to všímnem...tak čo už..Proste ona je decko bola 4 roky vo vzťahu kde sa nemohla kurv**** atď. A robiť veci čo kamarátky...do teraz jej to všetko chýbalo nezažila to ..chce sa vonku ozierat kurv**** fotiť boZkavat ukazovať sa a znova sa ozierat. A
príležitostny sex.
Veci o ktoré šlo aj mne v jej veku... je*em naozaj nanu stane sa z nej len ďalšia kurv****...
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Tak potom myslíš troška pokrytecky nie? :) veď nech sa poku*ví a o pár rokov si povie aká je troska
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

R1k1nko napísal:UrčiÃ…Â¥e ju nesledujem na badoo som bol oveľa skorÅ¡ie regnuty na pokeci tiež to.ze si to všímnem...tak čo už..Proste ona je decko bola 4 roky vo vzÃ…Â¥ahu kde sa nemohla kurv**** atď. A robiÃ…Â¥ veci čo kamarátky...do teraz jej to vÅ¡etko chýbalo nezažila to ..chce sa vonku ozierat kurv**** fotiÃ…Â¥ boZkavat ukazovaÃ…Â¥ sa a znova sa ozierat. A
príležitostny sex.
Veci o ktoré šlo aj mne v jej veku... je*em naozaj nanu stane sa z nej len ďalšia kurv****...

...vôbec sa to nedá čítať...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Postoval som to z mobilu ale pred chvíľou to bolo ok. Opravim to doma

//autoeditácia príspevku (27 Feb 2013, 22:39)
ja ju nikde nesledujem na BADOO som bol ovela skor regnuty jak ona a mal fotky !! (zrusil som si ucet kvoli nej) a na pokeci tiez..... to ze ju tam vidim co uz... nepozeram si ju zamerne !!
ona je DECKO ako sa patri !!! bola 4 roky vo vztahu kde sa nemohla kurv**** a zabavat ako jej kamaratky!
to ju maximalne sralo a teraz jej to vsetko chyba !!
TO JEST : ku*venie / ukazovanie sa / ozieranie sa / fotenie sa s chlapcami / znova sa ozierat / sem tam nejaky sex / znova sa ozrat / party atd... / ku*venie /cucfleky/
presne tie veci co som v jej veku chcel a robil ja !!!

a naozaj na nu je*em !! stane sa z nej jedno velmi zle dievca (kur...)
robila to posledny pol rok a to je len zaciatok bude to len a len horsie !! a preto mi je ukradnuta maximalne lebo viem uz aka bola!!! a teraz tieto jej potreby ....
ak ste nietko zo sale v sport bare ju vela krat stretnete opitu na srot (nie raz tak bola) kludne jej kupte nieco ... mozno vam da !

fakt som bol zalubeny slepy ko*ot !!
-------------------------------------------------------------
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2013, 22:44)
neviem preco to tu aj furt riesim a pisem a vyzera to tak ze mi na nej zalezi ale nezalezi ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomoze ked sa mam komu vypi*ovat
krasne tri dni v robote ..... rano posilka .. vecer 4km behu.... super dieta nasadena ..... mozem si pokecat s kolegyňami bez toho aby som mal zly pocit ...

//autoeditácia príspevku (27 Feb 2013, 23:07)
fuuuuu konecne si mozem povedat ze ju zacinam neznasat !! ze stara laska nehrdzavie :D haha
tam nech si ju riesi jej novy priatel !! a kvety nosi :mrgreen:

nj ako 10rocne decko co uz ... prejde ma to uplne a budem znova 25rocny
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

R1k1nko bud prosim ta chlap, nie si jediny clovek na svete ktory si niecim takymto presiel, tak sa nehraj na trageda :) inak ti prajem vela stastia a hlavne zdraveho rozumu
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

To čo s ňou bude ďalej Ťa nemusí zaujímať...Prešiel som si niečim podobným...Ona v posteli s druhým, a ja doma som rozmýšľal kde som urobil chybu, prečo, načo... A to bola chyba, najskor sa staraj tak aby si sa mal ty dobre, a potom druhy.... Zbytočne sa len trápiš a vidím že Ťa to zožiera..
Zamknuté