shark congrats, celkom pekny pentac, mne sa penta podarila 2x, a to len na gokuho ucte
League of Legends
-
lekoklatik
VIP
Re: League of Legends
Danhem kde hras a nick?
shark congrats, celkom pekny pentac, mne sa penta podarila 2x, a to len na gokuho ucte
dobra penta,dobre pohyby ,ziadne chyby.tanci si plnili ulohy a drzali ich enemy team viac v zadu,na teba siel len volibear.
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2013, 5:35)
Prosim vas neviete niekto,co je s lol recorderom? stiahol som tu najnovsiu verziu a nechce mi prehravat videa..
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2013, 5:35)
Prosim vas neviete niekto,co je s lol recorderom? stiahol som tu najnovsiu verziu a nechce mi prehravat videa..
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hlasujte za najotravnejsieho supporta
u mna vedie heimerdinger a nasledne zilean
...podla mna su strasne otravny na bote pre enemy adc

-
iceman1414
Medium Star
pozerám, najprv že si bol morgana, potom garen a nakoniec zistím že to bola cait
MF + TARIC...stun + w a MF da Q...hned ma enemy carry podstatne menej zivotaMP4-27 napísal:hlasujte za najotravnejsieho supportau mna vedie heimerdinger a nasledne zilean
...podla mna su strasne otravny na bote pre enemy adc
![]()
taric graves,ezreal sona... toto stretnut je urcite otravne
Podla mna blitz alebo nida. Blitz - strasne otravny laning. Nida - Jedna stastna spear a je koniec.
Inak vela ludi nevie co so zilom. Ked ta obombuje, proste sa postav medzi svojich minionov. Pushne to lajnu blizsie k tvojej vezi.
Inak vela ludi nevie co so zilom. Ked ta obombuje, proste sa postav medzi svojich minionov. Pushne to lajnu blizsie k tvojej vezi.
blitz < leona ani raz som neprehral s leonou proti blitzovi.Nidale povazujem za dobru jedine ak sa hra na bruisera.Ap nidale mi pride dost neuzitocna pokial sa nevie hrat velmi dobre a nevie trafit kazdy spear.+ samozrejme ,ze by mala odstavovat ap/ad carry.
-
MP4-27
Guru wannabe
Taric je strasne vycounterovany Sivirkouephramko napísal:[quote="[url=http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1951444#p1951444]
MF + TARIC...stun + w a MF da Q...hned ma enemy carry podstatne menej zivotaa ak nema supporta s healom, tak ma smolu, lebo ho minimalne zacnem zonovat od jeho farmy...
sivirkou a rovnako aj dalsimi supportmi,ale je rozdiel medzi priemernym taricom a dobrym taricom.
-
lekoklatik
VIP
Toz jasne ked Leona counteruje Blitza neskutocne. Ved ty sa mozes normalne s Leonov stavat pred svoje carry, aby ta blitz pritiahol. Das insta stun blitzovy, Qcko na adc a razom je otocena hra, kde blitzove E dostane maximalne tak Leona (pretoze ju blitz pullne), Blitzov pull je na cd a popri tom dostane stun aj carry, takze blitz uz nema ako chranit svoje carry (jedine exhaust).kevyn68 napísal:blitz < leona ani raz som neprehral s leonou proti blitzovi.
Sivirka je skutocne dobra proti taricovy (spellshield proste), ale napriklad aj s cair ci ezom sa da (cait ma najvacsi range v hre, ez ma dostatocne velky range na Q a obaja maju vybornu mobilitu s relativny kratkym cd).
Ja nemam rad ojedinele supporty ako pantheon, morgana ci aj malphite, pretoze nakolko dokazu nalozit, tak aj vydrzia, ale v takomto due potrebuje byt adc dost samostatne, nakolko tam moc obranny spellov od tychto uniqe supportov nie je.
Pocujte, tak ma napadlo ze by som si zacal nahravat (lebo sem tam sa mi podari nieco co by som rad zachytil
). Ten LOLRecorder je na to? Daju sa potom z toho ukladat videa aby som ich mohol upravovat?
Ak by som hral tarica a mal na lane sivir tak by som miesto e-w trepal w-e a dostane kladivom po hlave aj tak.
-
Yos
Professional
ano a velmi jednoducho. Hodi ta normal ako spectate vlastnej hry a vyberies si momenty, ktore ale natocis prislusnym sw (Fraps,...)Adry napísal:Pocujte, tak ma napadlo ze by som si zacal nahravat (lebo sem tam sa mi podari nieco co by som rad zachytil). Ten LOLRecorder je na to? Daju sa potom z toho ukladat videa aby som ich mohol upravovat?
Pnr napísal:Ak by som hral tarica a mal na lane sivir tak by som miesto e-w trepal w-e a dostane kladivom po hlave aj tak.
vsak to W s taricom jej nedas len tak.Normalny clovek by ustupil do zadu a harrasoval ta... taric zacina stunom,neviem ako by si sa dostal ku carry dostatocne blizko ,tak aby si ju harrasol.Teda aspon v mojich rankedoch supporti wardia vsetky kriky a vsetky strany zkade by bol mozny gank..Sivir je fajn,ale aj ona ma svoje muchy ako kazde carry.Ja mam rad,ked som s carryckom chraneny supportom ,ktory ma dokaze ochranit. Leona ,taric atd...Neznasam ,ked ma moj team a este aj support v teamfighte nechaju tak a oni sami sa vrhaju za niekym.A ja sa potom musim stretnut face 2 face voci tankom.a potom cuduj sa svetu,ze tf je prehraty.
prave mi RIOT dal ban na 2 tyzdne !
7 reportov...5 hier...OK v jednej hre som povedal shut the fuck up stupid dickhead, ale ostatne? ...v jednej hre 2 reporty od premade trollov a flamerov, a ja som im ani nevynadal...v dalsej hre nahodny 1 report od nejakeho enemy hraca, pritom som v all chate ani nic nehovoril (cize fakereport niekoho, kto reportuje cely enemy team ak prehra)...v dalsej hre report od hraca, ktory netusil co su wardy a neustale pushoval a potom mi ako junglerovi zacal nadavat, tak som sa iba branil a povedal mu, co si o jeho hre myslim, bez vulgarizmov...v dalsej hre report od spoluhraca za moj feeding, ked som mal opiteho supporta, ktory troloval a napisal to aj v hre, pritom som mal rovnake skore ako vsetci v hre, aj ten co ma reportol...v dalsej hre report od hraca, ktory uz v game lobby zacal vulgarne nadavat ostatnym a evidentne mal nejake emocionalne problemy...
akoze co je toto ? tusim aby si clovek dal hned na zaciatku hry vsetkych do ignorelistu...lebo ak poviem, ze enemy moze zobrat barona, portnite sa rychlo vsetci naspat...ale samozrejme jungler alebo ad carry to odignoruje a enemy team barona predsa zoberie...a ja mu napisem, ci bol taky velky problem ist so spoluhracmi a ci mu tych 5 minionov na bote stalo za to...tak mi zacne vulgarne nadavat a reportne este mna za flaming
dokonca ma reportli ludia za to, ze som si ich dal mute potom ako mi vulgarne vynadali...refusing to communicate with team 
7 reportov...5 hier...OK v jednej hre som povedal shut the fuck up stupid dickhead, ale ostatne? ...v jednej hre 2 reporty od premade trollov a flamerov, a ja som im ani nevynadal...v dalsej hre nahodny 1 report od nejakeho enemy hraca, pritom som v all chate ani nic nehovoril (cize fakereport niekoho, kto reportuje cely enemy team ak prehra)...v dalsej hre report od hraca, ktory netusil co su wardy a neustale pushoval a potom mi ako junglerovi zacal nadavat, tak som sa iba branil a povedal mu, co si o jeho hre myslim, bez vulgarizmov...v dalsej hre report od spoluhraca za moj feeding, ked som mal opiteho supporta, ktory troloval a napisal to aj v hre, pritom som mal rovnake skore ako vsetci v hre, aj ten co ma reportol...v dalsej hre report od hraca, ktory uz v game lobby zacal vulgarne nadavat ostatnym a evidentne mal nejake emocionalne problemy...
akoze co je toto ? tusim aby si clovek dal hned na zaciatku hry vsetkych do ignorelistu...lebo ak poviem, ze enemy moze zobrat barona, portnite sa rychlo vsetci naspat...ale samozrejme jungler alebo ad carry to odignoruje a enemy team barona predsa zoberie...a ja mu napisem, ci bol taky velky problem ist so spoluhracmi a ci mu tych 5 minionov na bote stalo za to...tak mi zacne vulgarne nadavat a reportne este mna za flaming
poccuj sem placko.ty uz mas kolkaty ban?ty si stale ticho ale realne ta vidim na spamera ktory nezvlada hru tak cely cas vypisuje chu****,kto co ako by mal hrat.takych aj ja reportujem>spamerov.ale je to tak ako sa hovori ze odpad je od 0 do 1800 vzdy.nic sa nemeni.
chod hrat dotu a tam za spaming dostanes low priority uz pocas hry a hned ta to prejde
chod hrat dotu a tam za spaming dostanes low priority uz pocas hry a hned ta to prejde
za spam nemam ani jeden report...
bany som casto aj ja podostaval.dal som si pauzu alebo co a potom som si prestal vsimat cely chat a aj hru,ci uz ranked alebo normal.odvtedy ani upozornenie.spamoval som nadaval a podobne.uber z plynu alebo to nehraj a prestan sa stazovat ako ta stale reportuju.ti vravim skus si zahrat dotu a tam papulu otvarat a budes mat kazdych 10 hodin low priority.
-
iceman1414
Medium Star
ako vieš že za spam nemáš? to ti niekde píše za čo máš report?ephramko napísal:za spam nemam ani jeden report...