4. marca ma prist viac informacii o tom, aka to bude sracka aby dokazali ze vedia kvantitou dobry titul sku*vit tak, ako to spravili v poslednom AC3. Tlieskam.
Ono dvojkou si dost nadsadili latku. AC3 nebola zla ale tak bavila ma o cosi menej nez jednotka. Prilis to prekomplikovali po hernej stranke (milion side veci) a nesustredili sa na hlavnu liniu.
AC3 nebol prepadak, neviem preco to tu vsetci tahate do extremov. To ze sa nevyrovnala kvalitam predoslych dielov (ktorych kvalita bola velmi vysoka) neznamena ze to bol prepadak, bol to bohuzial nasledok toho ze seriu prebralo nove studio a to vykrocilo nespravnym smerom. Od CoD to ma este velmi daleko, niektori by sa tu mali preplachnut ladovou vodou.
Presne tak väčšina ľudí odsúdila AC3 pre hlavného hrdinu,ale Ezio nasadil latku veľmi vysoko,to si treba uvedomiť.Ja dávam AC3 a AC2 na rovnakú úroveň.Nový diel som chcel síce v Anglicku(18-19.stor) ale pirátska tematika je mi veľmi blízka tak sa teším aj tak.
Nerobilo AC3 nove studio hlavne kvoli tomu, ze Montreal este robil AC2? (teda asi brotherhood, ci? ktory bol vynikajuci).
No a prave preto pisem ze to dokazali skurvit, pretoze sa zbytocne uponahlali aby mali novu hru dalsi rok a tak to aj dopadlo.
Nech dali latku ako vysoko chceli, AC3 bolo proste prazdne.
Jednoducho to nemuseli uponahlat. Verim ze fanusik si radsej pocka na kvalitu, ako kvantitu. Presiel ani nie rok a hla, uz dalsia hra.
Ano AC3 sa vyvijalo omnoho skor nez bolo ohlasene, prave preto aby ho mohli vydat rok po poslednom diely s Eziom a vyvoj neuponahlali.
Nevypalilo to najlepsie, to rozhodne uznavam, ale v ziadnom pripade sa nebojim ze by zacali kvalitativne zaostavat aj dalsie diely - Ubisoft nema vo zvyku k*rvit hry kvoli vidine zisku, skor naopak.
tiez sa mi nezdal AC3 zly. celkom zabavil a teraz ked nahodou nemam co robit tak si stale radsej zahram to ako Dead Space alebo COD. Bavia ma aj tie vedlajsie misie, ziskavanie pevnosti a namorne bitky. Hlavny pribeh bol chudobnejsi ako v predoslych dieloch, ale urcite by som to nenazval prepadakom
Však teraz bude mať AC3 nové DLC, ktoré bude vlastne trilógia. (prvý diel trilógie je už von) Takže upriamia pozornosť tam. AC 4 si preto myslím, že je v nedohľadne.