Elektronicka cigareta
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Elektronicka cigareta
hej, tiež som predtým mal Joye 510, čo bola v tej dobe najmenšia schopná cigareta, takisto som to držal.. ale niektorí kamoši majú myslím, e-Go ale to je nielen dlhé ale aj hrubé, v jednej ruke som to nevedel udržať...a navyše tú predtým som fajčil nonstop kým som nevyprázdnil cartridge, čo tiež nie je bohviečo
-
qwerty-xyz
mno zeby toto bolo problem, ci uz drzat alebo fajcit, ...
a to idem do 1300 vky, jednoznacne.
a to idem do 1300 vky, jednoznacne.
-
PhYs0c
King
http://www.itsk.sk/asrb-111-sopranova-f ... i93762.jpg nájdi 5 rozdielov
veľkosť by už bola ale kým sa nezačnú vyrábať aj v tvare vibrátorov si ich nekúpim
veľkosť by už bola ale kým sa nezačnú vyrábať aj v tvare vibrátorov si ich nekúpim
-
PhYs0c
King
mne popravde vadí viac tá hrúbka ako dĺžka
prvú som mal tiež dlhšiu ale bola tenká
-
qwerty-xyz
ja ti neviem, kludne by som bral hrubsiu zostavu, ako som uz pisal tu, ja ju nosim v zipsovatelnom naprsnom vrecku, a absolutne ziaden problem. vytiahnes, potahas (okej vytiahnes a cumles to aj hodinu) a odlozis. . . .
Asi tak hodinu do zadu som si dal praska z bielej marlborky a skoro som sa povracal. Lutujem ze som si tuto vec nekupil aspon tak 2roky dozadu. Zajtra mi pridu na postu dalsie aromy. 
-
qwerty-xyz
treba povedomie o E-cigach trosku rozsirit a pretlacit medzi ludi, ....
prazska fakulta chemicko technologicka zverejnila aj spravu o skodlivosti.
nazor si hadam spravi kazdy sam, z tohoto totizto vyplyva, ze ked tam nemam nikotin tak si mozem "fukat" od rána do rána . . .
http://e-cigaretafans.eu/pod-lupou/novi ... scht-praha
prazska fakulta chemicko technologicka zverejnila aj spravu o skodlivosti.
http://e-cigaretafans.eu/pod-lupou/novi ... scht-praha
-
erytrocyt
VIP
Na čo robíš také hovadiny. Ja som nefajčil klasickú cigu už 5 mesiacov. Ani som to neskúšal. Urobil sa mi v hlave blok a na klasické cigarety sa nemôžem ani pozerať a fajčiara vo svojej prítomnosti neviem vystáť. Smerujem k tomu, že seknem aj s týmto, chce to len čas, ale do 3 - 4 mesiacov chcem skončiť aj s týmto. Teraz ťahám 12 mg, ďalšia báza bude 6 mg na mesiac max. dva. A ďalšia 0mg. A potom koniec. A viac s cigaretami /akýmikoľvek, vrátane elektronických/ nechcem mať nič spoločné.mi-chau napísal:Asi tak hodinu do zadu som si dal praska z bielej marlborky a skoro som sa povracal. Lutujem ze som si tuto vec nekupil aspon tak 2roky dozadu. Zajtra mi pridu na postu dalsie aromy.
-
Michaelo
Hardcore addict
Aká pak hovadina? Ja som tiež skúsil klasiku keď sa mi vybila moja a prišlo mi z nej zle. Aspoň človek vie, čo ťahal a ako to smrdelo a chutilo iným.
Ps.: Ako tak čítam tak aj v 0mg našli stopové množstvo nikotínu ale len pri odparovaní. V tekutine ho bolo tak málo, že ho prístroje nezaznamenali.
Ps.: Ako tak čítam tak aj v 0mg našli stopové množstvo nikotínu ale len pri odparovaní. V tekutine ho bolo tak málo, že ho prístroje nezaznamenali.
-
qwerty-xyz
ja som si tiez dal klasicku LM ku, ... vytahal som ju celu, a vratil som sa ku E cige, a ako som uz pisal, moj novopeceny mix vseho vsudy bez nikotinu (alebo so sialene malym mnozstvom) je best of the best, a koniec koncov mne staci k stastiu veeeelmi vela husteho dymu a dobra chut, hovorte si co chcete, pocit byt pri vlastnom PC a robit si do stropu kruzka z dymu a sledovat ako idu hore je na nezaplatenie ....
-
Michaelo
Hardcore addict
Takze. Dnes mi dosla VIVI NOVA. Otestoval som, porovnal s SE4 SLR (rovnaky liquid som v nich mal) a dymivost aj dlzka potiahnutia je rovnaka. Ale cez Vivi sa taha o cosi halsie (je to tym ze je vacsia, no stale musim tahat rovnako dlho).
Inak som spokojny (len ten DripTip je hrubsi ako na CE4 a trochu horsie sa drzi v ustach).
Ps.:
Ps.2:
Viem že tu qwerty hodil link na jeden program. U mňa ale absolútne nefungoval.
Používam tento: http://www.eliquidator.cz/download.html a je super. Možnosť pridávania a ukladania vlastných receptov, potom ak si nejaký namiešaš tak si to pridáš do sekcie miešačka, sú tam aj recepty s hodnotením atď. Fakt super.
Síce Chrome nejako nadával, ale antivírus nič nenašiel.
Inak som spokojny (len ten DripTip je hrubsi ako na CE4 a trochu horsie sa drzi v ustach).
Ps.:
A umyl si CE4 pred prvým naplnením? Knôty sú namočené v nejakej ochrannej látke, ktorá naozaj hnusne chutí aj vonia. Tiež som prve nadával na CE4, až kým som neotvoril druhý kúsok a neumyl ho. Od vtedy, vždy pred prvým použitím, umyjem každý systém.erytrocyt napísal:Súhlasím, Vivi ide krásne zľahka, CE4 treba silnejšie ťahať a mám pocit, že aj dlhšie. Vivinova dá aj takú lepšiu chuť. Mám oba, ale CE4 už nepoužívam.
Ps.2:
Viem že tu qwerty hodil link na jeden program. U mňa ale absolútne nefungoval.
Používam tento: http://www.eliquidator.cz/download.html a je super. Možnosť pridávania a ukladania vlastných receptov, potom ak si nejaký namiešaš tak si to pridáš do sekcie miešačka, sú tam aj recepty s hodnotením atď. Fakt super.
Síce Chrome nejako nadával, ale antivírus nič nenašiel.
- Prílohy
-
- chrome-warring.jpg (16.79 KiB) 1783 zobrazení
-
Shark NX
Addict
Chlapci kedze sa nam tu tak aktivne rozkrutila diskusia na temu el. cigariet, chcem oprasit svoju zbierku a kupit si Joyetech eVic + ViVi Nova ... Bohuzial inak som nenasiel iny set, ktory by bol funkcny a zaroven dobre vyzeral.
Ake mate odporucania?
Mam este dve hlavy eGo-C aj eGo-T, takze teoreticky mozem pouzit tie, ale s knotovymi systemami nemam ziadne skusenosti.
Pritom ked pozeram na ludi ktori u mna v robote uz niekolko mesiacov ficia na elektronike, tak vsetci do jedneho idu na knotoch.
Mate nejake odporucania, co sa tyka vzhladu aj funkcnosti?
Ake mate odporucania?
Mam este dve hlavy eGo-C aj eGo-T, takze teoreticky mozem pouzit tie, ale s knotovymi systemami nemam ziadne skusenosti.
Pritom ked pozeram na ludi ktori u mna v robote uz niekolko mesiacov ficia na elektronike, tak vsetci do jedneho idu na knotoch.
Mate nejake odporucania, co sa tyka vzhladu aj funkcnosti?
-
Michaelo
Hardcore addict
Knoty su momentalne asi n aj. Jednoducho privadzaju liquid ku spiralke v dostatocnom mnozstve. Len co ho tam nalejes, okamzite mozes tahat (tak 10 sekund, ak ratam naliatie a zasrobovanie). Ti co pisu aby si cakal 5 min nemaju pravdu. Knot je cely vlhky od par sekund.
V novych systemoch sa uz menia len spiralky s knotmi (a to velmi jednoducho), co je o dost lacnejsie (kupujes len zhaviace teliesko) a lahsie sa cisti spiralka.
Takze odporucam Vivi Nova alebo Joyetech eVic.
Taktiez si mozes kupit Innokin iTaste VV 2 , ten ma aj rozdielne modely ktore funguju s eGo/510 zavitmi, no uz to nevyzera tak dobre ako original.
Ja som si bral na skusku ViviNovu a som spokojny, len je naozaj velka
Ale ViviNova Mini je rovnaka ako CE4, takze by mi bola zbytocna.
Ak ti ide o vzhlad: iTaste VV (ale len original), alebo ViviNova (ale len celokovova s konusom).
Funkcnost: iTaste VV, eVic, alebo ine baterky s nastavitelnou voltazou a na to ViviNovu
V novych systemoch sa uz menia len spiralky s knotmi (a to velmi jednoducho), co je o dost lacnejsie (kupujes len zhaviace teliesko) a lahsie sa cisti spiralka.
Takze odporucam Vivi Nova alebo Joyetech eVic.
Taktiez si mozes kupit Innokin iTaste VV 2 , ten ma aj rozdielne modely ktore funguju s eGo/510 zavitmi, no uz to nevyzera tak dobre ako original.
Ja som si bral na skusku ViviNovu a som spokojny, len je naozaj velka
Ak ti ide o vzhlad: iTaste VV (ale len original), alebo ViviNova (ale len celokovova s konusom).
Funkcnost: iTaste VV, eVic, alebo ine baterky s nastavitelnou voltazou a na to ViviNovu
-
erytrocyt
VIP
Joyetech Evic - 92 eur by som za cigaretu určite nedal.
Shark, prejdi si pár mojich príspevkov dozadu, nájdeš tam moju zostavu, vyšla ma na nejakých 30 eur a pár drobných a je to zatiaľ TOP čo som mal. Nenechaj sa nalákať na cenu, že je to drahé tak to bude dobré. Za prvú e-cigaretu som dal 80 eur a po troch mesiacoch mi zdochla baterka. Itaste VV, nechcem ju viac ani vidieť, niekde sa mi váľa v aute.
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2013, 9:37)
Inak Vivi Novu už má polovica mojich kolegov, a tá druhá sa ju chystá si ju kúpiť
Shark, prejdi si pár mojich príspevkov dozadu, nájdeš tam moju zostavu, vyšla ma na nejakých 30 eur a pár drobných a je to zatiaľ TOP čo som mal. Nenechaj sa nalákať na cenu, že je to drahé tak to bude dobré. Za prvú e-cigaretu som dal 80 eur a po troch mesiacoch mi zdochla baterka. Itaste VV, nechcem ju viac ani vidieť, niekde sa mi váľa v aute.
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2013, 9:37)
Inak Vivi Novu už má polovica mojich kolegov, a tá druhá sa ju chystá si ju kúpiť
-
Michaelo
Hardcore addict
erytrocyt: keby ze mala tato baterka na Vivi nastavitelnu voltaz, tak nic nepoviem. Ale rozhodne neznamena ze drahe nie je dobre / lepsie. 
Inak kamaratov kolega si vraj upravil CE4 tak, ze nema knoty ale len nejaky drot, vraj to ide ako lokomotiva a nemusi sa cistit tak casto.
Inak kamaratov kolega si vraj upravil CE4 tak, ze nema knoty ale len nejaky drot, vraj to ide ako lokomotiva a nemusi sa cistit tak casto.
aj ja to pouzivam.na 2 hlavach od vivi mam mesch+oplet a na ostatnych knoty.kedze mam uz zo 7 hlav dalsie nahradne nekupujem.kupil som si knoty a odporovy drot a sam si motam spiralky kolko ohmove chcem.
-
Michaelo
Hardcore addict
Nechce sa ti spravi nejaku foto a mozno navod?
na youtube je dost video navodov tu jej jeden z nich.ihlu pouzivam tiez,je to lepsie lebo ak sa silno utiahne khantal (odporovy drot) na knot tak citit spaleninu
tu je pripraveny mesh+oplet so špirálkou.staci vyhodit knoty a osadit
tu je pripraveny mesh+oplet so špirálkou.staci vyhodit knoty a osadit
Kód: Vybrať všetko
http://www.ego-cigarety.sk/vaperworld/mash-oplet-so-spiralkou---18ohm-
erytrocyt
VIP
Itaste VV má nastaviteľnú voltáž. Vieš ako ju využiješ? Nijak. Mám cigarety z reg.napätia, aj bez a fajčím tú bez.Michaelo napísal:erytrocyt: keby ze mala tato baterka na Vivi nastavitelnu voltaz, tak nic nepoviem. Ale rozhodne neznamena ze drahe nie je dobre / lepsie.