Crysis 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od používateľa uplink »

Forsaken - mám podobný problém, dnes som si nainštaloval 680 a stále to isté. *ebal ich pes do čreva, dementných vývojárov.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

- jj, cital som, ze si to pisal - skus este pre moje dobro pustit nahravanie vo fraps-e, FULL SIZE / 30fps / record sound

ci ti klesnu FPS alebo stupne GPU usage.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ani jedno, ani druhé, stále je to rovnako <>ne zaseknuté na rovnakej záťaži a framerate :/
Kayo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kayo »

Moja grafika podporuje len DX10, ale vidím že sa orientujete, takže:

na zahraničných fórach som čítal niečo o súbore Crysis 3 DX10 Fix Preto sa obraciam na Vás skúsenejších. Pokúšať sa to stiahnuť ? Bude to fakt funkčné, alebo len nejaký boom ?

P.S.: Zas Vás musím pochváliť za promptné názory. Tiež sa prikláňam k tomu, že kvôli 5 hodinám hrania novú grafiku kupovať nemienim :D
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

neviem či to bude fungovať. DX11 only tam nieje zo srandy.. Sú tam rôzne DX11 efekty
Kayo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

inak má Crytek nejakú zmluvu s výrobcami grafík ? Lebo myslím, že plno ľudí teraz kúpi nejakú grafiku podporujúcu DX11 len kvôli tejto hre. Vlastne aj ja som o tom uvažoval, ale ak niečo na komp kúpim, tak najbližšie tak pod stromček. Dúfam preto, že iné firmy sa nenechajú zlákať a budú ešte aspoň rok robiť hry aj na DX 10 :D :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Kayo - woa, novodobý Kolumbus. Samozrejme že áno :-) herný priemysel ide ruka k ruke s predajom HW. Prečo myslíš že nvidia vypustila titána pre bežných smrteľníkov. Práve preto že sa nájde pár kreténov, čo si to kúpia na hry a potom 99% ľudí čo si to kúpia ako lacné Quadro, lebo podporuje double precision a iné srandy, presne ako Quadro.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ja neplanujem kupit DX11 grafiku iba pre toto. Teraz mam ATi 4890 a zvlada vacsinou vsetko co hram. Lenze ma iba DX 10.1... Sranda je, ze moja GT630 na notebooku ma DX11 ale tam to ani spustat radsej nebudem :lol:
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

DX11 grafiku by si nekupoval iba kvôli tejto hre.. DX11 je už v 80% nových hier a dosť vylepšuje grafiku..
Kayo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ok tak sa dostaňme k jadru veci. Poradte prosím nejakú grafiku ktorá podporuje DX11 - a radšej poradte nejakú Radeonku. Nvidie sú pre zbohatlíkov, čo ja nie som :D :D

Vopred dík za seriózne rady :D
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

nenapísal si cenový limit ale pre hranie v FULLHD hranie je ideálne všetko od Sapphire 7870XT Boost a GTX660Ti
J10
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa J10 »

caute , neviete mi poradit ako zabijem toho bossa na konci? :) vsetko mozne som skusal uz
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

a čo tak si kúpiť originál? je to vina neoriginálu
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Nemáte niekto save niekde z miesta ako som odstavil tie dve vodné turbíny a odpálil tu hrádzu a voda to všetko zaliala?hra mi padla a nechce sa mi to znova prechádzať všetko..

EDIT// už netreba...rozbehal som to nejako
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Moj prvy dojem bol wtf, pekne - ale nejde mi to dobre (samozrejme maxed-out, ten dazd...- dalej bol tiez dazd a nerobilo to problemy)... Ale:

Ked som to hral dlhsie tak mi prislo ze kazdu misiu robil iny dizajner a programator a FPS mi stale stupali :smt023
Cize ten prvotny dojem sklamania, optimalizacie sa vytratil.

Hra je peckova, najme teda graficky je podla mna TOP co kedy bolo spravene, trosku ma mrzel AA ktory som tu pisal, lenze aj to som prestat vnimat - resp. dalej to nebolo az tak viditelne ako v druhej misii - a preto si myslim, ze tuto misiu robil asi iny team - kedze boli pouzitie davno pred releasom v tech demo.

Vyborne pokracovanie pribehu, a relativa moznost volby herneho stylu a hracia doba - mozno sa to nezda ale mne neprisla nejaka extra kratka... hral som to na hard-e cca 7 a pol hodiny,

Jedine co by som vytkol hre bol rychly nastup stereotypu v misii, v skratke: Tu su enemy - kill them all - presun sa - Tu su enemy atd... fakt ze dalo sa s tym zabavat ale bolo to velmi opakovana zabava.

Epicka grafika (najme teda po 2. misii, a nastupe vyssich fps) vsetko vynahradi a vy len pozerate ze WOOOW :shock:
Kayo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no neviem neviem. Videl som u kamoša hrať Crysis 3 (ticho mu závidím, že mu grafika podporuje DX 11), a volako nevidím veľký rozdiel od Crysisu 2. Možno neviem na čo presne pozerať alebo som tak slepý. :D

Nakoniec som stiahol nejaký DX9 patch. No zrazu sa rozozvučali obidva antiviráky. Som to radšej neriskoval a zmazal som to. Takže pokiaľ hra nebude podporovať DX9 aj na PC (na konzolách to vraj pod DX9 ide) túto hru riešiť nebudem.

PS: Vraj Ghost Warrior 2 tiež beži na Cry Engine 3 a podporuje aj iné DX nielen 11. Vysvetlí mi to niekto ?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

cryengine samozrejme podporuje aj DX9.. Je iba na developerovi ako s tým naloží.
Kayo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

MichalkoOo napísal:cryengine samozrejme podporuje aj DX9.. Je iba na developerovi ako s tým naloží.
Tak to potom beriem hru Ghost Warrior 2 ako veľkú konkurenciu hre Crysis 3. Ten istý engine akurát GW 2 pôjde ľuďom aj na slabších kompoch, takže kúpa novej grafiky zas nebude tak horúca. Holt Cryotek asi bude predávať pomenej hier týmto tempom :D :D A samozrejme, dodávam: Chvalabohu, že niektorí výrobcovia hier majú ešte rozum a ide im hlavne o predajnosť :D :D (rozumej nedali DX11 only)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

sniper ghost warrior 2 vyzerá hnusne. Nemá to grafiku ani ako Crysis 1.. Takže konkurencia sa nekoná. Ako som už veľa krát písal - engine neznamená dobrú grafiku. Hra na source engine môže vyzerať pekne a na cryengine 3 vyzerať hnusne
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

mna ta hra naje*ala strasne... normalne som to nahodil, po prvom spusteni cca pol hodina hrania daco na medium daco na high 1x aa 1920x1080 a slo to bez sekania, fps netusim ale slo to plynule... druhykrat som to spustil a hend od startu seka jak svina, nepomaha nic, pustam cez gamebooster, cobodaj.. nerobil som ziadne zmeny po prvom spusteni, ani v hre ani vo windoze ani nikde doprdele nechapem co to ma znamenat... (zostava core i5 2500k, 8gb ram, gtx 550 ti, ssd disk)
Napísať odpoveď