Po rozchodove obdobie ..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Po rozchodove obdobie ..

Príspevok od používateľa R1k1nko »

som chlap ! a preto mozte temu LOCK :lock:

ta mala kurv**** cka ma uz naozaj nezaujima !!!!!!!!!! nech si je*e kde chce a oziera sa kde chce ..... to jej za ten posledny pol rok slo velmi dobre a este par rokov urcite dobre pojde !!!! fuj :smt078 :smt078
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

presne ako napisal bucuresti, najpr sa staraj o seba,o svoje zaujmy, staraj sa oto aby bolo tebe dobre, a potom sa staraj o druhe veci... lebo vidis ako to dopadlo, staral si sa o ine veci a na seba si nemyslel a dostal si po papuly a tak isto som aj ja dopadol pred pol rokom :)
meatboy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa meatboy »

Presne tak :), ži si svoj život, rieš svoje problémy, ži tak aby ti tvoja nadchádzajúca priateľka povedala čo za sliepku sa to s tebou rozišlo... Hlavne sa v súvislosti s ňou nerozčuľuj, buď chlap a prežívaj to so sarkazmom a iróniou.. Tiež som mal s priateľkou obdobie kde mi bolo jasné že chce zrejme niečo viac než som ja a tiež to boli takéto veci o akých si vravel ty (chlapy, chlast, "užívanie si"), ale napriek tomu že som bol dosť mladý som tú bolesť dokázal zakryť a hral to na sarkazmus.. Boli sme napr. už 2 týždne bez seba kedy bola každá chvíľka pokušením aby som jej zavolal, ale neurobil som to, držal som sa... Nakoniec sa to snažila vrátiť keď zistila že jej to za to nestojí a vravela výhovorky typu "Bolo to kvôli škole, mala som 5-ky z matiky a bla bla" a ja jej na to jednoducho "Ja môžem za to že nevieš počítať? Sorry, nemám teraz čas, musím sa učiť so sestrou.. aby náhodou nedopadla tak jak ty".. Bolelo to jak sviňa, ale vedel som aký to bude mať účinok.. Ona zistila že ja si bez nej vystačím a to ju sralo.. Takto na ne treba ísť, treba vedieť situáciu otočiť, ale to chce zdravý rozum že... Dospej a pochop že city ktoré ťa nútia milovať ženu ktorej si ukradnutý je potrebné zabiť..
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

meatboy napísal: Dospej a pochop že city ktoré ťa nútia milovať ženu ktorej si ukradnutý je potrebné zabiť..
akurat som dosiel domov ... hojko sa mi ani nechcelo zapnut ale

tak toto ma nakoplo este viac ako som bol nakopnuty ! WAU ! naoazaj krasna veta ,myslienka... v tejto teme padlo vela mudrych slov,viet ale tato mi asi ostatne velmi dlho v hlave !!!!

btw: cely tyzden som zabijial city ku nej ako sa len dalo !!
sam sebe verim ze im uz neprepadnem !!
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

jo jo pekna veta .. snad pomoze aj mne :) dakujem ...
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

mne tiez vela tém na hojku pomohlo a povzbudilo ma a dalo spravne myslienkove pochody a tak som pomaly ziskval nadhlad sam nad sebou a nad vecou a teraz som uplne zahojeny :)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Súhlasím.. fakt dobrá dobrá veta.. asi si ju dám ako poznámku do mobilu :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

R1k1nko napísal:tak toto ma nakoplo este viac ako som bol nakopnuty ! WAU ! naoazaj krasna veta ,myslienka... v tejto teme padlo vela mudrych slov,viet ale tato mi asi ostatne velmi dlho v hlave !!!!
No vidis a keby si cital pozornejsie tak si mohol byt nakopnuty uz davno. :wink:
javatar napísal:Prechovavas citovu vazbu ktorej sa potrebujes zbavit - no ale cit nemozes zabit len tak, cit mozes zabit len jednym sposobom - nechas ho vyhladovat.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Súhlasím s tou vetou, ktorú napísal meatboy. Avšak je tu jeden ešte dôležitejší fakt. Ten človek musí najprv chcieť zbaviť sa tých citov voči nej. V poslednej dobe R1k1nko tak vystupuje, že aj by chcel, no predchádzajúce týždne to bolo skôr o tom, ako ho každá maličkosť ohľadom tej ženy dokázala rozhodiť. Takže treba si uvedomiť, že každá rada je síce cenná, no účinná sa stane až vtedy, ak ju prijme aj ten "zalúbený". Veľa šťastia všetkým, čo tu majú podobný problém ako on. :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

R1k1nko napísal:som chlap ! a preto mozte temu LOCK :lock:

....
no konečne
Zamknuté