Microsoft Flight Simulator X

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

fligth simulator x

Príspevok od používateľa gego »

pozeram screeny na nete a vobec sa nepodoba to co vidim na screenoch a co vidim ked hram ... tam su pekne polia domy mrakodrapy a ja mam flakatu planinu ...kde su tie mapy co su ze vraj detailne vypracovane .... new york planina .... tak ja neviem ktore su to prehladal som cely net a nemam sajny ... to sa tam samostatne vkladaaju tie mapy ? ci jak ?
hellwet
Star
Star

Príspevok od používateľa hellwet »

chcem sa opytat jak mam zadat ip do toho mp? a daky navod na vkladanie lietadla je? prosim mocby my pomohl najme na ten flight simulator x deluxe no x a deluxe to je jedno to je to iste :) ale najme ten navod moc vas onho prosim :) :( a este jak dam radio messenger ze tam davam ci mam povolenie a tak lebo som to stiahol po cesky a ked som dal klavesu pod esc my daco ine vyskocilo a nebolo to tam po cesky tak jak mam dat ten radio mesenger moc vas aj o toto prosim :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No audio v cestine asi nenajdes. Lietadla sa daju vygooglit a co si pamatam, tak mali vlastne instalatory. Pripadne ich treba nahrat rucne do adresara aircraft v adresari hry. Ak sa pouziju nove pristroje, tak tie treba nahrat do gauges, ale skusenost mam taku, ze po rozbaleni leitadla uz boli tieto adresare vytvorene, takze instalacia bola jednoducha. Kazdopadne do FSX je dost malo lietadiel zadarmo, preto som sa radsej vratil k 2004ke, kde ich je zadarmo velmi vela a daju sa stiahnut napriklad tu http://www.flightsim.cz/fsitem.php?act= ... an=0&sor=3
hellwet
Star
Star

aha ale aj tak som tomu tvojmu navodu nepochopil :D a fakt do x je mal lietadiel a ta 04 oproti x ma jaku grafiku? je tam aj slovensko?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Je tam cely svet, ale pridavaju sa tam prepracovanejsie verzie. Do 2004ky urcite existuje detailnejsie Slovensko a neviem ako je to u Xka. Grafika...vodu ma Xko lepsiu, ale optimalizacia mi pripada velmi zla a u mna vyzeralo Xko horsie ako 2004ka :) Samozrejme za predpokladu, ze som nastavenia optimalizoval, aby sa to dalo hrat.
hellwet
Star
Star

no ked my ide na notebuk HP pavilion dv 6000 ta rada a na comp tak by my urcite aj isla ta 2004ka :) skusim si ju dakedy kupit podla teba sato plati :) no a je to pravda ta xka ma krajsu vodu no sice som to u 2004 nevidel no neva :D asakmozno uvidim :)

//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2009, 20:42 )
chcemsa opyta jak dam dopravu do MSX alrbo zavolam letecku obsluhu k mojmu lietadlu :) a jako tam mam soferovat auto? :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Co sa tyka FS2004 a FSX, dost veci pre FS2004 bude viac alebo menej fungovat aj v FSX (opacne nie!) - treba skusit.

"Obsluha" neviem ako presne funguje v Xke, nejake drobnosti tam su urcite, napr. nastupne mosty, tie sa prisuvaju nejak Ctrl+J, komplet obsluzna flotila asi jedine ked si kupis od Aerosoftu AES.
viz.: http://www.fsscreens.cz/displayimage.ph ... =1&pos=205 (tu vo verzii pre FS2004, uz vysla aj open beta pre Xko)

FS2004ka ti pojde lepsie a da sa lepsie vymazlit add-onmi, scenerkami a pod.

Co spominal GothaR scenerie, najnovsim "hitom" su ortofoto scenerie.
http://www.fsscreens.cz/displayimage.ph ... at=0&pos=1
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: fligth simulator x

gego napísal:pozeram screeny na nete a vobec sa nepodoba to co vidim na screenoch a co vidim ked hram ... tam su pekne polia domy mrakodrapy a ja mam flakatu planinu ...kde su tie mapy co su ze vraj detailne vypracovane .... new york planina .... tak ja neviem ktore su to prehladal som cely net a nemam sajny ... to sa tam samostatne vkladaaju tie mapy ? ci jak ?
To robilo aj mne, v nastaveniach grafiky vypni automaticku upravu detailov alebo nieco take a skus zvysit detaily terenu. No ja mam taku skusenost, ze na 8600 GT a 2GB RAM u mna pri rovnakom fps lepsie vyzera FS2004 :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Sak som to sem pisal, Efendi, ze FS2004 pojde lepsie :)
hellwet
Star
Star

fabo aha diky ze aspon to jak privolam schody a tu celu dopravu by som si musel kupit? a jak si to mam kupit? :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Od Aerosoftu - http://www.aerosoft.com

Vlastne nemusis ani hned kupovat, aspon pre FS2004 maju celkom slusnu zbierku letisk ktore si nemusis aktivovat za peniaze (funguje system kreditov - za eura si kupujes balicky po 10 kreditov, nad 3 mas bonusovy system, a za tie potom aktivujes letiska.) Pre FSX je zatial jedine 0kreditove letisko London City priamo od Aerosoftu (za peniaze), pre FS2004 ich mas viac, plus mas zopar letisk kde si mozes vybrat verziu zadarmo (s reklamou na letisku, ale na logickych plochach, nie ze budes mat v strede runwaye napis Coca-Cola) alebo za kredity.

Vyber letisk pre 2004 je viac nez slusny, od malych freewareovych letisk ako napr. Klagenfurt a Linz, za ktorych aktivaciu tiez neminies ani kredit, az po obrovske (paywareove) Heathrow, Charles de Gaulle alebo Frankfurt, za ktore cvaknes kreditov hned 5 a vselico medzi tym.

Jo, a mimochodom vysla uz aj release verzia 2.01 ktora oficialne plne podporuje FSX.
hellwet
Star
Star

bude aj niekedy novy ms flight simulator x? mam namysli s krajsou grafikou aj pre konzoly tak isto viac letadiel a je aj mozne sa pozriet do kabiny nie len do kokpitu tak teda bude nove msecko ci nie?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: Microsoft Flight Simulator X

Uz ziadny MFS nebude, po slabych predajoch Xka Microsoft cely projekt zastavil, civilom uz ostava iba X-Plane :)
Ukazka pekneho addonu: a
hellwet
Star
Star

a kedy vide ta hra? ci uz vysla? ak ano tak vide aj na konzoly ako napr xbox?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

ehm :D podla toho prveho videa to vyzera byt trosku zlozite...myslim ze to je skor pre skusenejsich operencov :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Vyslo to uz davnejsie, ale na konzolach to podla mna v dohladnej dobe nebude :) A ano, je to zlozitejsie, ale rovnako na tom je aj MFS, kazdopadne lietat sa da aj bez znalosti kazdeho ovladacieho prvku v kabine :)
cesna
Novice
Novice

flight simulator x

Príspevok od používateľa cesna »

neviete ako sa na fsxku tam pusta aby hovorila letuska a ti debili jako v misii

//autoeditácia príspevku (13 Jún 2010, 19:11)
neviete jako sa pusta aby my tam kecal ten z veze a letuska
Martin11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Martin11 »

Ľudia chcem.sa spýtať či by bolo možné ovládať fsx aj s takouto vecickou :D mám ju a s klavesnicou to.neviem ovládať ani za nič :D poprípade skúste dat link. Na nejake overené joystiki :
D http://www.google.sk/search?q=rc+system ... p4CgBA#i=0.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

hra este niekto?
Steju
King
King