League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa ephramko »

novy pings system...novy nastroj pre trollov...kedze RIOT zrusil obmedzenie spamu pingov pre jedneho hraca za urcity cas...a rovnako zmenili to, ze muting hraca aj tak dalej ukazuje jeho pingy...cize pokial narazite na trollov, ktory na vas budu spamovat nove pingy celu hru naschval a stale, nemate sa ako branit...iba vypnut zvuk...zase super praca od RIOTu...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Stylove video ze LoL je uz aj na Mac :)

iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Nový sú aj animácie baru HP a Mana.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

taku epicku smolu ako ja za posledne 2 dni ste este nevideli, 1 vyhra a aspon 10-15 prehier, mam neskutocne "stastie" na totalnych idiotov v teame, a sam (max este s jednym solidnym) to proste potiahnut nedokazem, ved pozrite moje staty na lolkingu, nick hotwire999 neviem uz ci to je na smiech ci na plac :D aj ked ranky neberiem nijak moc seriozne a hram hlavne 4fun ale uz ked nedokazem vyhrat ani jeden zapas tak je to strasne demotivujuce a mam chut sa na tu hru vykaslat :/
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

ephramko napísal:prave mi RIOT dal ban na 2 tyzdne !
7 reportov...5 hier...OK v jednej hre som povedal shut the fuck up stupid dickhead, ale ostatne? ...v jednej hre 2 reporty od premade trollov a flamerov, a ja som im ani nevynadal...v dalsej hre nahodny 1 report od nejakeho enemy hraca, pritom som v all chate ani nic nehovoril (cize fakereport niekoho, kto reportuje cely enemy team ak prehra)...v dalsej hre report od hraca, ktory netusil co su wardy a neustale pushoval a potom mi ako junglerovi zacal nadavat, tak som sa iba branil a povedal mu, co si o jeho hre myslim, bez vulgarizmov...v dalsej hre report od spoluhraca za moj feeding, ked som mal opiteho supporta, ktory troloval a napisal to aj v hre, pritom som mal rovnake skore ako vsetci v hre, aj ten co ma reportol...v dalsej hre report od hraca, ktory uz v game lobby zacal vulgarne nadavat ostatnym a evidentne mal nejake emocionalne problemy...

akoze co je toto ? tusim aby si clovek dal hned na zaciatku hry vsetkych do ignorelistu...lebo ak poviem, ze enemy moze zobrat barona, portnite sa rychlo vsetci naspat...ale samozrejme jungler alebo ad carry to odignoruje a enemy team barona predsa zoberie...a ja mu napisem, ci bol taky velky problem ist so spoluhracmi a ci mu tych 5 minionov na bote stalo za to...tak mi zacne vulgarne nadavat a reportne este mna za flaming :D :D :D :D dokonca ma reportli ludia za to, ze som si ich dal mute potom ako mi vulgarne vynadali...refusing to communicate with team :D

tak sem hod nejaky dokaz,ze ti riot ukrivdil aspon.Vsak toto,co pises,ze si dostal ban a si v podstate nevinny nieje normalne.Myslis,ze riot ma za potrebie ti davat ban,ak by si neporusil nejake pravidla?
Ja som v zivote nemal ani jeden ban a to mi tiez prasknu nervy.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

to je link z reportu, neviem ako vam to ukazuje...kazdopadne by som mal prestat pouzivat slovo fuck :D
http://euw.leagueoflegends.com/tribunal ... 4037/#nogo

Inak bolo by mozne na tomto fore vyhlasit sutaz o hracsku mysku, bez toho, aby bol moj prispevok zmazany ??? ...jednalo by sa o moju vlastnu sutaz...cize ziadne linky na tretie strany, ziadna reklama niekomu inemu...dostal som hracsku mysku, ktoru nepouzivam a ani nebudem pouzivat, takze zbytocne mi tu bude lezat na policke...no a rad by som ziskal skin medieval twitch na mojho najoblubenejsieho championa a ten je za 50 referalov... :D no a z tych 50 referalov by som jedneho cloveka vyzreboval...skontaktoval sa s nim a poslal mu tu mysku...

poznate nejaku velku cz/sk stranku o lolku ? v minulosti som obcas chodil na leagueoflegends.cz ale teraz som zistil, ze ma to prehadzuje na lol.com, cize asi RIOT od nich odkupil tu domenu...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

ephramko napísal:to je link z reportu, neviem ako vam to ukazuje...kazdopadne by som mal prestat pouzivat slovo fuck :D

Inak bolo by mozne na tomto fore vyhlasit sutaz o hracsku mysku, bez toho, aby bol moj prispevok zmazany ??? ...jednalo by sa o moju vlastnu sutaz...cize ziadne linky na tretie strany, ziadna reklama niekomu inemu...dostal som hracsku mysku, ktoru nepouzivam a ani nebudem pouzivat, takze zbytocne mi tu bude lezat na policke...no a rad by som ziskal skin medieval twitch na mojho najoblubenejsieho championa a ten je za 50 referalov... :D no a z tych 50 referalov by som jedneho cloveka vyzreboval...skontaktoval sa s nim a poslal mu tu mysku...

poznate nejaku velku cz/sk stranku o lolku ? v minulosti som obcas chodil na leagueoflegends.cz ale teraz som zistil, ze ma to prehadzuje na lol.com, cize asi RIOT od nich odkupil tu domenu...
Niekde som sa docital,ze nemas co nahovarat inych hracov aby reportli toho a toho hraca.Vsetci mame vlastnu hlavu na to.Takze aj zato si mohol dostat ban.Taka sutaz,co tu ty reprezentujes by nebola oficialna.Mozes napisat do riotu,ze chces usporiadat turnaj hojko napr. napises aky hraci by sa chceli zucastnit a riot by zakladatelovi turnaja poslal kody napr na RP a nejake skiny.
S tym,ze by si skontrolovali ,ze sa tie hry naozaj odohrali.(musis stanovit datum a casy ,kedy sa bude hrat) Podobnym stylom sme mali hned vo vedlajsom meste (BB) turnaj.Kde boli ceny za 1. miesto hocijaky skin (moze byt aj legendery) 2.. miesto hocijaky normal skin 3. miesto nejake RP alebo medieval twich? uz neviem.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nahanat referalov je proti pravidlam, pochybujem ze ti to tu schvalia
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

http://eune.leagueoflegends.com/news/patch-303-notes

tak som si dnes zahral prvy krat s tymto patchom, a hned som skusil prerobeny Blade of the Ruined King Staviam ho ako prvy item, a mam taky pocit, ze nic lepsie teraz ani nie je. 15% Lifesteal+nejaky dmg+40%atk.speed!! + pasivka + ACTIVE drain :o No tento item je teraz ako BC na zaciatku 3. sezony, len s tym rozdielom ze usity pre ADC. Pouzivam barier + ten drain z itemu + flash a napr E od cait, a súper vas bude moct zabit len pri nejakej vacsej chybe... som uzasnuty, poslednu hru som mal skore 17 2 :lol:

ake mate z toho vy pocity?
kevyn68
Medium Star
Medium Star

uz to stavaju hadam na kazdeho hrdinu.. ja som toho nazoru,ze na nejakeho sa to hodi,ale nejakeho zas nie ..
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Najvacsiu radost mi spravili nerfom dariusa a garena. Ta Dariusova ulti bola len otazkou casu
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

proti refer-a-friend pravidlam je vytvarat si vlastne ucty a nahrat si tie odmeny za referalov sam pre seba...RIOT mi nema ako dokazat, ze tych 50 uctov lvl10+ (potrebnych na medieval twitcha) od cudzich ludi som ziskal nejak podvodne...ved kludne som mohol akoze poprosit svojich facebookovych priatelov a podobne...teda pokial ma niekto z vas z pomsty nereportne RIOTu iba kvoli tomu, ze tu mysku vyhral niekto iny :D
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

ephramko napísal:to je link z reportu, neviem ako vam to ukazuje...kazdopadne by som mal prestat pouzivat slovo fuck :D

www.tryhard.cz
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

ephramko napísal: Inak bolo by mozne na tomto fore vyhlasit sutaz o hracsku mysku, bez toho, aby bol moj prispevok zmazany ??? ...jednalo by sa o moju vlastnu sutaz...cize ziadne linky na tretie strany, ziadna reklama niekomu inemu...dostal som hracsku mysku, ktoru nepouzivam a ani nebudem pouzivat, takze zbytocne mi tu bude lezat na policke...no a rad by som ziskal skin medieval twitch na mojho najoblubenejsieho championa a ten je za 50 referalov... :D no a z tych 50 referalov by som jedneho cloveka vyzreboval...skontaktoval sa s nim a poslal mu tu mysku...

Nahananie referalov je na hojkovi zakazane.
Avsak pokial by sa jednalo o sutaz, osobne nevidim problem nieco vytvorit (mimo hojka) a hodit sem mozno nejaky odkaz na spominanu sutaz.
Ty z toho sice nieco mas, avsak za odmenu nieco aj ponukas a nikoho do toho nenutis vobec nicim, len davas moznost vyhrat mysku.
Opytaj sa hojka napriklad, ci by ti nieco take povolil "zverejnit".
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ephramko napísal:proti refer-a-friend pravidlam je vytvarat si vlastne ucty a nahrat si tie odmeny za referalov sam pre seba...RIOT mi nema ako dokazat, ze tych 50 uctov lvl10+ (potrebnych na medieval twitcha) od cudzich ludi som ziskal nejak podvodne...ved kludne som mohol akoze poprosit svojich facebookovych priatelov a podobne...teda pokial ma niekto z vas z pomsty nereportne RIOTu iba kvoli tomu, ze tu mysku vyhral niekto iny :D
ty si ma nepochopil, ja som hovoril o pravidlach fora a nie o riote :wink:
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Vsak to mi niekto hovoril,ze si expi ucty a zaraba si takto referalov :D zatial vobec nema ban ani nic.Ale ze ho to bavi,to je zaujimave...
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

pick kassadin they said
it will be fun to play they said

http://www.youtube.com/watch?v=1tuXOoMhoyU
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Na internete sa dajú kúpiť služby kde vám po zaplatení budú na váš účet posielať referalov, vychádza to lacnejšie ako kupovať RP :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Vyhlasujem súťaž

o hernu mysku A4Tech X7-F3,vyrobcove informacie o myske najdete tu

Kód: Vybrať všetko

http://www.x7.cn/en/product.asp?id=55
uzivatelsku recenziu najdete tu

http://www.overclock.net/t/1104705/a4tech-x7-f3-v-track-unboxing-and-impressions

Podmienkami pre zaradenie do sutaze su:

1/ Registracia noveho uctu v League of legends pomocou tohto linku

https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index?ref=4e53ca7c1cb17432401924
2/ Mozete si zvolit lubovolny server.

3/ Nahratie minimalneho levelu 10+.

Sutaz sa uzavrie po dosiahnuti poctu 50 uctov na minimalnom levele 10+ spolu vsetkych sutaziacich. Nasledne nahodnym sposobom vyzrebujem vyhercu, s ktorym sa budem na danom ucte snazit skontaktovat do 5 dni. Ak sa nepodari skontaktovat sa s vyhercom, zrebovanie sa uskutocni znova. Vyherca ziska danu hernu mysku, ktoru mu poslem postou. Postovne tiez platim ja.

Takze zakladajte si nove ucty, hrajte, sutazte...pri zalozeni si jedneho uctu mate sancu na vyhru 1:50, co je podla mna celkom slusna sanca. Nikto vam nebrani vytvorit si tych uctov viac... :smt033
Vela stastia...

// Tento prispevok bol pridany so suhlasom Hojka.
Prílohy
DSC_0020.jpg
DSC_0023.jpg
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

aky pocit mate zo zeda ti co ste hrali? Pride mi celkom tazky
Napísať odpoveď