Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa Pascalwb »

ja som chodil na SPSE, nieco ako derivacie a podobne nehrozilo, na SS som doma tusim ani nepocital nic, maval som 2. Neviem ako je to presne teraz na fiit, tie podmienky zapoctu furt menia tento rok to mali nejak, ze musis mat niekolko bodov aby si si mohol ist opravit pisomku :D, co je prakticky luxus, lebo potom uz opravne nikde nebudu.
Hlavne je nazbierat co najviac bodov na zapoctovkach. Potom sa na skuske tie body na E nejak nahrabu.
nepamatam si uz ako som sa ucil, ale pochybujem, ze som pocital priebezne, nato som lenivy. Ale taky tyzden pred testom som asi zacal.
Algebra je lahka, tam ide len o ten postup. Ele/Elk - tiez celkom lahke, tam niesu ziadne zlozite vypocty, cista stredoskolska matika, len sa clovek os*re niekde a dovidenia. Fyzika sa tento rok uplne menila, cize neviem.
renewal
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa renewal »

Zdravím, brata baví matematika,fyzika a chémia (je v tom dosť dobrý). Kam by mal ísť na vysokú?nevie sa rozhodnúť...dík za prípadnú odpoveď
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

nech skusi robit vedu... matfyz alebo take daco.
Goofy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Goofy »

čaute dal som si prihlášku na STU FEI ale chcel by som sa opýtať ako to je s prestupovaním na UK FMFI alebo na UNIZA FRI
dá sa tam prestúpiť keby to nejak nezvládam na tej FEI API kedže som počul že tam je taška matika ako to funguje stými kreditmi, musel by som robiť nejaké prijímačky,.. atd. ?

//sry UNIZA
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Nie som si isty ci zrovna na matfyze bude matika lahsia ako na FEI. A co to je UNIBA FRI? :hmm:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

to je dost blby pristup uvazovat o prestupe na inu skolu, ked si este len podal prihlasku na vysku...
Mysli pozitivne more! :D
gumb4ll
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gumb4ll »

Ahojte,
je medzi vami niekto, kto po ukončení bakalára na FEI alebo FIIT STU prestúpil na inžinierske štúdium na FIT ČVUT v Prahe?
Prípadne poznáte niekoho takého?
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

gumb4ll: Prečo? Mohol by som sa spýtať tunajších inžinierov vo facebookovej skupine, ak by to bolo niečo extra dôležité.
gumb4ll
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gumb4ll »

Uvažujem o prestupe na inžinierske štúdium na FIT ČVUT, mňa by zaujímalo porovnanie náročnosti, a hlavne, či sú študenti dostatočne pripravení na štúdium na fitke (to sa týka hlavne študentov z FEI, aj keď viem, že to záleží od študenta).
Ty študuješ na fitke (čvut)? Ktorý ročník?
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Ja som v druháku bc. štúdia. Podľa toho, čo nám bolo povedané, tak najlepšia príprava na našeho inžiniera je bc. obor Teoretická Informatika, takže si pozri aj povinné oborové pre tento obor, že či ti to niečo hovorí a čo vieš. Štúdium to určite nie je z tých ľahších, ale ak človek chce, tak toho ing. kľudne dá. Pozri sa aj na povinné oborové predmety k oboru, ktorý ťa zaujíma a prečítaj si o nich. Najhorší predmet, ktorého sa každý u nás bojí a ktorým nás aj radi "strašia", je MI-PAR (Paralelní algoritmy a systémy) Ak si povieš, že si schopný urobiť tento predmet, tak si podľa mňa úplne v pohode :)
Z FIITky by podľa môjho názoru nemal byť problém. Z FEIky by som sa už trochu obával, ak to nie je nejaký dobrý študent, ktorý sa rád učil aj nad rámec.
MoRk4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MoRk4 »

Ahojte,
chodi tu alebo chysta sa niekto na zilinsku univerzitu fakulta riadienia a informatiky, pocitacove inzienierstvo ? Chcel by som o tom vediet daco viac. Dkaujem
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

caute dost ma zaujma grafika modelovanie animovanie v 3ds (3ds max) ucim sa adobe photoshop

a co si myslite o masarykovej univerzite v brne? ta ich stranka je trosku divna neviem sa v nej vyznat nasiel som baklararku ktora bola robena pre texturovanie v 3ds max

a intrak? strava ?
renault
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa renault »

Ahojte

Chodi tu niekto http://www.fchpt.stuba.sk/

Chcel by som vediet viac o jednotlivych studijnych programoch,
pretoze na ich stranke toho vela nie je
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

Minulý pondelok som poslal prihlášku na UK FM aj s poštovým dokladom o zaplatení, no keď si otvorím ich systém internetovej prihlášky, tak tam píše, že poplatok za prihlášku nebol uhradený. Ako to mám riešiť? Na ich infolinku volať už nechcem lebo zase budem štvrť hodiny čakať na linke a potom mi ten chlap dá číslo kde mám volať a žena tam ma zase pošle späť k nemu. Mám aj podací lístok z pošty, keďže som to poslal doporučene.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak to tam ešte pravdepodobne nenahodili.
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

za necelé dva týždne? spolužiakovi to prijali za menej než týždeň, len to bolo na inú fakultu ale tiež UK
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Tym by som sa velmi nedesil, ja som postupoval rovnako, takisto som poslal doporucene. Na Pravnickej fakulte UK mi to tam nahodili minuly piatok, na Pravnickej fakulte TU sa nic nezmenilo (momentalne sa mi tam pre istotu ani nedari prihlasit :D ) takze az taku paniku by som nerobil, treba iba pockat. :)
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

japaja napísal:caute dost ma zaujma grafika modelovanie animovanie v 3ds (3ds max) ucim sa adobe photoshop

a co si myslite o masarykovej univerzite v brne? ta ich stranka je trosku divna neviem sa v nej vyznat nasiel som baklararku ktora bola robena pre texturovanie v 3ds max

a intrak? strava ?
Tu som ti zo svojho ISu odscreenoval povinné predmety na štúdium grafiky na FI MUNI. (stiahni si to, je to veľké)

Intráky fajn, je tu sranda, jedlo v menzách ujde, ale dá sa najesť aj inde za dobrú cenu.
Prílohy
123456.jpg
renault
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa renault »

renault napísal:Ahojte

Chodi tu niekto http://www.fchpt.stuba.sk/

Chcel by som vediet viac o jednotlivych studijnych programoch,
pretoze na ich stranke toho vela nie je
nikto :(
drachir888
Novice
Novice

Príspevok od používateľa drachir888 »

Zdravim,
idem si podat prihlasku no potreboval by som poradit, rozhodujem sa medzi VUT Br:
FEKT(elektrotechnika a komunikacia) bud
/silnoproudova elektrotechnika a energetika/ alebo /elektronika a sdelovaci technika/
FSI(strojarina) bud
/mechatronika/ alebo /strojni inzenyrstvi/
a potom STU BA:
FEI: /elektrotechnika/ alebo /elektronika/ alebo SjF.
Je toho dost a asi ma zoberu vsade bez prijmaciek, takze to potrebujem nejako zredukovat,
studujem na gymnaziu, takze fyziku poznam iba tak vseobecne(teoriu), o technickych zalezitostiach neviem nic, takze si neviem predstavit co budem studovat, popripade v buducnosti robit.
Napísať odpoveď