Aku babu hladate?
Re: Aku babu hladate?
A čo ti na tom vadilo? 
Možno že keď bola taká pekná a chcelo ju aj vela iných chalanov, tak mal problém jej veriť tak, ako by mohol veriť nejakej šerede. 
Tak to je chalan dobre mimo a v skutocnosti si tym iba ospravedlnuje ze ho nechala.
Tak to ja som len tak vystrelil do tmy, možno že problém je niekde úplne inde.
To niekto vytvoril len bublinu, ze jebacky su kur*y a sive mysky pocestne a verne.
Vadilo mi na tom to, ze stale po nej dakto siel aj ked vedel ze chodi so mnou. Sice ona ich odbijala takze to nebolo to najhorsie. Horsie som znasal to ze hned jak sme sa rozisli tak ju hned zacalo balit dost ludi a do dvoch tyzdnou s jednym zacala chodit.
Tak to ťa nemusí už tak trápiť. Asi ťa až tak strašne nelúbila, keď už po 2 týždňoch bola hneď pripravená na nové "dobrodružstvá". Ale to, že ich odbíjala, kým ste spolu boli tak dlhý čas, to jej slúži ku cti. 
Ja hľadam taku ktorá nepije, nefajči, nechodi stále po zábavach. Mala by byť vtipná, komunikatívna, inteligentna, úprimná, spoľahlivá, verná. Poznám takých zopár ale dávam tomu čas, cez letné prázdniny sa uvidí čo bude 
určite by malo byť cez leto teplo 
nechápem ludí čo si hladajú partnerov na letné prázdniny a potom ich (zrejme) pre školu nechajú
nechápem ludí čo si hladajú partnerov na letné prázdniny a potom ich (zrejme) pre školu nechajú
Nemyslel som to tak ale teraz nemam čas si hľadať partnera, to nieje ako isť do obchodu
myslel som to tak že cez leto sa možno najde taka keď bude viac času a voľna .
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neviem či hľadám je to správne slovo, pretože nehľadám, skôr chcem. Moje dievča by malo byť ako sa tu x-krát povedalo vtipné, s citom pre sarkazmus a čierny humor, musí mať vlastný pohľad na vec a byť sama sebou, vedieť si povedať nie. Duševne vyvinutá, mala by poznať veci o ktoré sa zaujímam ja a ak by aj nepoznala, mala by mať záujem spoznať ich. No a jasné, mohla by holdovať videohrám 
neviem, keď sa zaľúbim, tak bez príčiny a bez konkrétneho typu dievčaťa a tak to aj vyzerá
Taku, vedla ktorej sa budem chciet zobudit aj zajtra
... uz ziadnu
Žiadnu preto, že si rezignoval alebo preto, že dúfaš, že si našiel konečne tú pravú? 
zatial som nerezignoval, na to som mladý
a hej, dúfam
a hej, dúfam
takú ktorej môžem veriť a s ktorou budem šťastný
btw, už som ju našiel, už jej to len povedať ale myslím si, že ona to cíti rovnako
btw, už som ju našiel, už jej to len povedať ale myslím si, že ona to cíti rovnako
Presne takto je to aj u mňa...Nejde o vlastnosti , ide o nejakú iskru v tom človekovi ktorá mi chytí...a áno , potom to tak aj vyzerákail91 napísal:neviem, keď sa zaľúbim, tak bez príčiny a bez konkrétneho typu dievčaťa a tak to aj vyzerá
tak je to aj u mna... nejaky cit tam musi byt... a tiezo to tak potom vyzera... 
Jemnú, nežnú, inteligentnú, krásnu, dokonalú