A už keď potrebujú poslať nejaký mail, tak im ho napišem radšej sám
Chatuju vasi rodicia?
-
JohnFrusciante
Star
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chatuju vasi rodicia?
uz som sa nehcela vracat k tejto teme, bolo to davno ale v podstate aby ste boli v obraze: nasi sa konecne po 7 rokoch rozviedli, zacalo to chatovanim potom pred 6 rokmi sa mamka odstahovala a teraz to dotiahli do konca. takze co z toho vyplyva ?
nedovolte rodicom sadat za NET ! a nadvezovat nove znamosti. aj ked s rukou na srdci musim povedat ze pokec bol len klinec do rakvy, problemy boli ovela skor...
Mama aj oco si občas zahrajú hru ako Zuma a naháňajú sa o skóre. 
Čo sa týka chatovanie, mama má Skype, aby si občas zavolala s bratom zadarmo, odkedy sa presťahoval.
Pokec nepripadá do úvahy, a neviem si predsatviť, že by moji rodičia chatovali na pokeci alebo na FB, podľa mňa je to choré. Na druhej strane, 14 ročné deti tam tiež nemajú čo robiť.
Čo sa týka chatovanie, mama má Skype, aby si občas zavolala s bratom zadarmo, odkedy sa presťahoval.
Pokec nepripadá do úvahy, a neviem si predsatviť, že by moji rodičia chatovali na pokeci alebo na FB, podľa mňa je to choré. Na druhej strane, 14 ročné deti tam tiež nemajú čo robiť.
-
Nadeo
Guru wannabe
Moja mama pouziva aktivne FB (ako aj vacsina rodiny). Nechcela pochopit preco si ju nechcem pridat do priatelov.. 
-
lowmanek
Light Professional
Nasi iba obcas skypuju, mam s PC nepracuje vobec a oco iba s office balickom...
Rodicia nie, ale starí rodičia áno, hlavne surfuju na nete, babka rôzne recepty, zlavomaty , skype a tak ..
Skype a FB by som mojim rodičom určite nevyčítal, veď tam aj tak komunikujú iba s ľuďmi, ktorých už poznajú..... ale keby niektorí z nich chcel zablúdiť na pokec, začal by som trúbiť na poplach....
Tí moji našťastie zatiaľ nemajú na tieto veci nervy a možno už ani vek... im zatiaľ stačí na komunikáciu email. Ale možno im najbližšie Vianoce kúpim mikrofón a webkameru, aby už aj oni mohli vykecávať cez skype, keďže dosť veľa rodinných známych - tiež dôchodcov - už takto medzi sebou skypuje, tak aby aj moji boli trochu "in"..
Tí moji našťastie zatiaľ nemajú na tieto veci nervy a možno už ani vek... im zatiaľ stačí na komunikáciu email. Ale možno im najbližšie Vianoce kúpim mikrofón a webkameru, aby už aj oni mohli vykecávať cez skype, keďže dosť veľa rodinných známych - tiež dôchodcov - už takto medzi sebou skypuje, tak aby aj moji boli trochu "in"..
Nechatujú, len tatko je závislý na Bazoši 
To vôbec, neviem si predstaviť. Tatko len keď niečo potrebuje si pozrie net a matka obdobie + ešte predáva nejaké veci cez mimibazár.
kedze problemy boli este skor, net za to nemoze, ten len pomoholEritrea napísal:uz som sa nehcela vracat k tejto teme, bolo to davno ale v podstate aby ste boli v obraze: nasi sa konecne po 7 rokoch rozviedli, zacalo to chatovanim potom pred 6 rokmi sa mamka odstahovala a teraz to dotiahli do konca. takze co z toho vyplyva ?nedovolte rodicom sadat za NET ! a nadvezovat nove znamosti. aj ked s rukou na srdci musim povedat ze pokec bol len klinec do rakvy, problemy boli ovela skor...
... ved napisala ze klinec do rakvy ku koncu
Otec aktívne FB, Skype, ICQ on je taký počítačový typ. A mama..nevie presúvať veci na a z USBčka.. Nie to ešte vytvoriť konto na FB alebo podobných stránkach.. 
-
Eritrea
Star
tak a teraz si zoberte ze to je generacia nasich rodicov
a comy v ich veku ??? so vsetkymi tymi kontami ? FB, skype, pokec a neviem co este
priemerny pouzivatelia su zaregistrovany na mnohych forach a strankach
to bude este zaujimave...
-
Grim
Darca
...zaujímavé bude, keď naša generácia začne hromadne zomierať...čo so všetkými tými neaktívnymi účtami?...
otec fora dajake neriesim mail
mama si kupila nb je aj na fb no 5x jej vysvetlim ako dat fotky no ajtak ma zavola...
mama si kupila nb je aj na fb no 5x jej vysvetlim ako dat fotky no ajtak ma zavola...
mama: sem tam e-mail, sem-tam fb... ale aj to len pozrie... max tak keď som bol na intráku na mi na FB napísala, že šak načo telefón drať
oco: nechatuje, akurát maily ale tak to v rámci práce inak nie...
oco: nechatuje, akurát maily ale tak to v rámci práce inak nie...