slovaci
slovaci
Vy slovaci by ste sa mali zamysliet nad sebou. Vacsinou hladite kto ako vyzera, ako sa sprava pritom by ste sa mali pozriet na samych seba! Krajina je to tu pekna len mentalita ludi s ktorou prichadzam dennodenne do kontaktu ma privadza do sialenstva. Vsade sama zavist, podlamovanie kolien a este sa o tu obhlodanu kost dokazete pobit. Vsade samy bordel zapricineny vami! Same vajgle pohadzane na zemi a aj nefajciari su v tom nevinne pomaly niet metra stvorcoveho chodnika kde by nebpola prilepena zuvacka. Aj vy to takto niekedy pocitujete?
Re: slovaci
Odkiaľ si?
Ty niesi slovak?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Famine, nechcem ta urazit ale mam pocit, ze si naozaj neni v poriadku,
bud v tebe nejake latky prebudzaju taketo myslienky alebo mas nejaku poruchu...
ale to je tvoj problem...
moje problemy su:
1. neskatulkuj cely narod, som Slovak, som spokojny so svojim zivotom, nikomu nic nezavidim,
zuvacky nezujem a spaky po zemi nehadzem tak neurazaj skupinu do ktorej patrim aj ja...
2. Slovaci sa pise s velkym S tak si to prosim Ta oprav...
3. ty ked si ides zahulit do prirody tak zbytok jointa beries domov recyklovat?
4. ked si neni Slovak a nepaci sa ti na Slovensku tak chod tam odkial si prisiel...
bud v tebe nejake latky prebudzaju taketo myslienky alebo mas nejaku poruchu...
ale to je tvoj problem...
moje problemy su:
1. neskatulkuj cely narod, som Slovak, som spokojny so svojim zivotom, nikomu nic nezavidim,
zuvacky nezujem a spaky po zemi nehadzem tak neurazaj skupinu do ktorej patrim aj ja...
2. Slovaci sa pise s velkym S tak si to prosim Ta oprav...
3. ty ked si ides zahulit do prirody tak zbytok jointa beries domov recyklovat?
4. ked si neni Slovak a nepaci sa ti na Slovensku tak chod tam odkial si prisiel...
Bedari, je smutne ze na Slovensku vacsina nevie vyzit, tu zdochol pes ked chce clovek normalne vyzit
Betonova cesta bez vajglu alebo s vajglom....? rovnaky humus 
Ostatne krajiny na par vynimiek su ovela vacsi humusaci. Maju ale lepsie technicke sluzby takze to vyzera, ze je to ich zasluha ale trt.
Ostatne krajiny na par vynimiek su ovela vacsi humusaci. Maju ale lepsie technicke sluzby takze to vyzera, ze je to ich zasluha ale trt.
nastavenia -> priatelia a nepriatelia -> organizovat nepriatelov -> doplnit do prazdneho ramceka meno miestneho trolla -> 
Lumir: ak sa ti tazko cita pravda tak prosim
Napr. Take taxi sluzby nevyuzivam radsej pojdem pesi vo fujavici ako by som mal dat peniaze tym darmozracom ktorym je zatazko vydat peniaze a este sa na vas mracia. Tak isto nenavstevujem niektore bary, sa mi stalo ze mi o desat centov menej vydal vycapnik nez mal, nic som nepovedal ale zapametal som si ze ten pajzel nikdy nenavstivim. Za chrtom ohovarate ale aby ste nieco povedali rovno do oci co mate na srdci na to nemate gule! Nadavate na madarov a na romov pritom su to tak isto ludia a ponukate drasticke riesenia. Hovorite aki ste krestansky zalozeni preto homosexualita je pre vas zlo a takich by ste najradsj pozatvarali do ustavu pritom sex pred svatbov tolerujete a pritom by ste zeny tak isto dali do zadku keby vam to dovolili! Tak isto dostavam od vas aj znizene karmy preto ze som odvazny a zastavam si ludi ktorych vy odsudzujete!
Napr. Take taxi sluzby nevyuzivam radsej pojdem pesi vo fujavici ako by som mal dat peniaze tym darmozracom ktorym je zatazko vydat peniaze a este sa na vas mracia. Tak isto nenavstevujem niektore bary, sa mi stalo ze mi o desat centov menej vydal vycapnik nez mal, nic som nepovedal ale zapametal som si ze ten pajzel nikdy nenavstivim. Za chrtom ohovarate ale aby ste nieco povedali rovno do oci co mate na srdci na to nemate gule! Nadavate na madarov a na romov pritom su to tak isto ludia a ponukate drasticke riesenia. Hovorite aki ste krestansky zalozeni preto homosexualita je pre vas zlo a takich by ste najradsj pozatvarali do ustavu pritom sex pred svatbov tolerujete a pritom by ste zeny tak isto dali do zadku keby vam to dovolili! Tak isto dostavam od vas aj znizene karmy preto ze som odvazny a zastavam si ludi ktorych vy odsudzujete!
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
napises nam odkial si a aku mas narodnost?
Splietaš úplné nezmysli. Na toto nemá zmysel ani reagovať. To ťa až tak veľmi žerie tvoja karma? Už tu pár takých bolo, čo začali kvôli tomu nadávať na celý tento nespravodlivý svet. Poplač si a uvidíš, že sa ti uľaví 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...rád ťa Famine privítam na tom stretku v NR...moc rád si o tomto s tebou pokecám...
K-: "čo sú toto za príspevky...??? tuším sa chceš vyhrážať fyzickými trestami či čo...takých mám najradšej, hraješ sa tu na "bossa" a pritom len aportuješ kosť pánovi ako dobrý psík....k čomu sú tie silácke príspevky, pozorujem ich z tvojej strany už dlhšie..ps: na každého chlapa sa nájde chlap.."
...čo je toto za vtip?...ja som o žiadnych fyzických trestoch nepísal...ja som písal, že sa chcem s Famie stretnúť a že si s ním o tomto chcem pokecať...to všetky diskusie sa riešia bitkou, alebo ja neviem, kde autor tejto karmy žije...
K-: "čo sú toto za príspevky...??? tuším sa chceš vyhrážať fyzickými trestami či čo...takých mám najradšej, hraješ sa tu na "bossa" a pritom len aportuješ kosť pánovi ako dobrý psík....k čomu sú tie silácke príspevky, pozorujem ich z tvojej strany už dlhšie..ps: na každého chlapa sa nájde chlap.."
...čo je toto za vtip?...ja som o žiadnych fyzických trestoch nepísal...ja som písal, že sa chcem s Famie stretnúť a že si s ním o tomto chcem pokecať...to všetky diskusie sa riešia bitkou, alebo ja neviem, kde autor tejto karmy žije...
tak ten tam ma riadne nasrane
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
proste musim... toto mi pripada uplne, ze "sedlak v meste"...Famine napísal:Tak isto nenavstevujem niektore bary, sa mi stalo ze mi o desat centov menej vydal vycapnik nez mal, nic som nepovedal ale zapametal som si ze ten pajzel nikdy nenavstivim.
su krajiny kde sa hlavne v restauraciach ale aj v baroch dava automaticky nejake % tringelt,
ty tu nadavas na Slovakov lebo si "svetovy" a nechavas si vydat do centa...
-
Grim
Darca
...upresním to "nejaké %"...malo by to byť 10% z platenej sumy...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
tak tak... nepisal som presne lebo niektore krajiny maju ine zvyky... nepr znamy sa vratil z USA a spominal 20%...
mozno Famine platil tomu vycapnikovi v tom pajzli 0.60€ za sodu a borovicku a preto ho nasralo,ze nezobral
0.06€ ale bol tak drzy a priratal si az 0.10€
nehorazne 
mozno Famine platil tomu vycapnikovi v tom pajzli 0.60€ za sodu a borovicku a preto ho nasralo,ze nezobral
0.06€ ale bol tak drzy a priratal si az 0.10€
-
Grim
Darca
...no zas nepreháňajme...myslím, že toto je pravidlo "movitejšej spoločnosti" a nie korhelov a sedliakov v tých najhnusnejších pajzloch, ktorí sú schopní spraviť bordel, lebo dostali pivo pod rysku (osobne poznám)...v takom šenku do ktorého ideš, aby si sa doplazil domov v delíriu po preflámovanej noci nikto nečaká že dáš tringelt...úplne stačí že tam vo víre zábavy zabudneš peňaženku a obsah žaúdka...
Jako do urcitej miery s pointou autora suhlasim ale nie ohladom spackov, zuvaciek a nevydavajucich taxikarov...
Je to tu uz ohubu... Neviem ci bolo lepsie alebo teraz mi to prijde tak ze je rok od roka horsie ale posledne mesiace cim dalej tym viac pozorujem aroganciu a agresiu ludi, asi sme nespokojni s tym co mame, ja osobne si nestazujem ale viem takisto ma znepokojuje co sa napr. deje vo vlade, pre mna za mna nech si ziju ako chcu nech si kradnu ale ked uz poberaju nekrestanske prachy + hrabu si do vrecak, nech aspon za tychto okolnosti riadia tento rozpadajuci sa stat...
Je to tu uz ohubu... Neviem ci bolo lepsie alebo teraz mi to prijde tak ze je rok od roka horsie ale posledne mesiace cim dalej tym viac pozorujem aroganciu a agresiu ludi, asi sme nespokojni s tym co mame, ja osobne si nestazujem ale viem takisto ma znepokojuje co sa napr. deje vo vlade, pre mna za mna nech si ziju ako chcu nech si kradnu ale ked uz poberaju nekrestanske prachy + hrabu si do vrecak, nech aspon za tychto okolnosti riadia tento rozpadajuci sa stat...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
samozrejme, ze ta druha cast prispevku bola len sranda...
no a ty robis presne to iste.Famine napísal:sa mi stalo ze mi o desat centov menej vydal vycapnik nez mal, nic som nepovedal ale zapametal som si ze ten pajzel nikdy nenavstivim. Za chrtom ohovarate ale aby ste nieco povedali rovno do oci co mate na srdci na to nemate gule!
Mal si mu to povedat do oci, mne sa to tiez stalo par krat a nikdy som s tym nemal problem.
Problem je presne v tom, ze si clovek povie, ze aj tak sa tym nic nezmeni.
Áno, aj ja to tak pociťujem, hlavne pri čítaní Tvojich príspevkov... keď oživíš aj niekoľkoročnú tému, aby si si mohol na niekoho zanadávať...Famine napísal:Aj vy to takto niekedy pocitujete?