Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa mirak2 »

The Perks of Being a Wallflower http://www.csfd.cz/film/290618-charlieh ... tajemstvi/
story o skupinke vyvrhelov, z ktorych ma nejaky svoj mindrak. priemerna nuda. 6/10

dnes som si dal:
The Breakfast Club http://www.csfd.cz/film/4573-snidanovy-klub/
vraj klasika medzi teen filmami z 80. rokov, neviem ako je mozne, ze som o nom nepocul nikdy, dostal som k nemu z The Perks, kde ich porovnavali... toto bolo vtipnejsie, zaujimavejsie, filozofickejsie a malo to aj hlbsiu myslienku. a HLAVNE LEPSI SOUNDTRACK kur*a! 8/10
50/50 http://www.csfd.cz/film/264993-50/
jesus, dalsia pateticka nuda, tak brutalne ocakavatelna, ze mam pocit, ze to pisalo 12rocne dieta. 4/10
Pitch Perfect http://www.csfd.cz/film/34829-ladime/
k tomuto som sa dostal z 50/50 vdaka anne kendrick, je to Glee na vysokej skole s lepsim kastingom, lepsimi pesnickami, lepsimi prevedeniami, lepsimi vtipmi a menej otravnymi postavami... svieza sranda, skvely soundtrack, acapella, to ja mozem 8/10
PS: Anna Kendrick je pritazliva uplne cudnym sposobom... uvedomujem si, ze je skareda, ale... ma nieco do seba :)
PS2: kto by povedal, uvidim film, kde hra pomerne dolezitu ulohu film Breakfast club, ktory som nahodou videl v ten isty den :D nahoda je prasa.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Trouble with the Curve (2012) - eastwood a timberlejou nesklamali 8/10
Life of Pi (2012) - napad zaujimavy tiger na clne ale nudil som sa tak ma to sklamalo, 3d takmer ziadne 6/10
Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté (2012) - slabe a pozrel som si 3d verziu ktora nema cim prekvapit akurat tak sklamat 4/10
Sinister (2012) - myslel som ze to bude kvalitny hororos no hlupost,
v 1:25 ked vyliezol na povalu vtedy som sa aj zlakol 5/10
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Klip. Po dlhej dobe som bol vo filmovom klube a ... v tomto p**ne som nasiel kusky filmu... bohuzial ho nedokazem ohodnotit...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

mirak2 napísal:Pitch Perfect http://www.csfd.cz/film/34829-ladime/
k tomuto som sa dostal z 50/50 vdaka anne kendrick, je to Glee na vysokej skole s lepsim kastingom, lepsimi pesnickami, lepsimi prevedeniami, lepsimi vtipmi a menej otravnymi postavami... svieza sranda, skvely soundtrack, acapella, to ja mozem 8/10
PS: Anna Kendrick je pritazliva uplne cudnym sposobom... uvedomujem si, ze je skareda, ale... ma nieco do seba :)
PS2: kto by povedal, uvidim film, kde hra pomerne dolezitu ulohu film Breakfast club, ktory som nahodou videl v ten isty den :D nahoda je prasa.
co je na nej konkretne skarede?
Tiez som sa k tomu filmu dostala nahodou, lebo ostatne filmy boli vypredana a ked uz sme tam boli...tiez ma to bavilo, dobre sa to pocuvalo a ked v sprche zacali spievat Titanium, tak ma skoro vystrelilo z kresla. Milujem ten song. Aj ked bolo v kine na uputavke napisane, ze je to film, ktory oslovi skor teenagerov, je to podla mna prijemna oddychovka pre vsetkych, ktory maju kladny vztah k hudbe.
Prílohy
anna .jpg
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

mirak ma riadne divny vkus. podla mna je dost sexy..a pri tej scene v sprche skoro vystrelilo aj mna :D
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Silver Linings Playbook | 8/10
Tak a ďalší silný film za mnou. Jennifer Lawrence a Bradley Cooper = neskutočná kombinácia. Nie som žiadny požierač romantických filmov, ale od začiatku do konca som tajne dúfal, aby to skončilo tak, ako to nakoniec skončilo. Pekná myšlienka, krásna Jennifer a happyend, tento snímok mi zlepšil deň o 80%. :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

pryja napísal: co je na nej konkretne skarede?
Tiez som sa k tomu filmu dostala nahodou, lebo ostatne filmy boli vypredana a ked uz sme tam boli...tiez ma to bavilo, dobre sa to pocuvalo a ked v sprche zacali spievat Titanium, tak ma skoro vystrelilo z kresla. Milujem ten song. Aj ked bolo v kine na uputavke napisane, ze je to film, ktory oslovi skor teenagerov, je to podla mna prijemna oddychovka pre vsetkych, ktory maju kladny vztah k hudbe.
ma oci daleko od seba, usmev ako kon a je to typicka predstavitelka dievcat z kategorie seda mys, s ktorou sa celu strednu nikto nerozprava... urcite nie je kandidatka na missku. ale vravim,ze boli sceny, kde som mal z nej dost, ako prave napr. v sprche.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ked to nieje kandidatka na miss, tak sa s nou automaticky nikto nebavil celu strednu skolu? :smt081
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

sme offtopic ale: vacsina chalanov v pubertalnom veku ide len po tom najkrajsom, co v okoli maju a take ako ona su lahko prehliadane.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

PRINCESAS (2005) 3/5
Veľmi dobrý európsky film s tematikou priateľstva na pozadí prostitúcie. Tej prostitúcie tam je dosť, ale je to najmä film o priateľstve (medzi dvoma prostitútkami).

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Silver Linings Playbook | 1/5
Ďalekosiahla nuda! Nerozumiem v čom je to romantické, sledovať je to utrpenie. Nominácie na 8 Oscarov? Niekomu Oscar asi dlho svietil na hlavu.... Po dopozeraní som potreboval terapiu ja!

EDIT
Sinister (2012) 4/5
Veľmi dobrý duchársky horor. Konečne niečo normálne, čo nestavia iba na domácej kamere a roztrasených rukách. Podmaz vytváral nenormálnu atmosféru. Dejový zvrat nič extra, skúsenejší fanúšikovia žánru ho dokážu odhaliť. Mne ako vždy, chýba trošku hlbšie vysvetlenie na záver. Pri absolútne záverečnej scéne som sa skoro pokakal.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Back to the Future trológia (1, 2, 3)

Perfektná trilógia, videl som ju až teraz. Hodnotím ako celok, lebo zastávam názor, že je to prakticky jeden film rozdelený do troch častí - každá je kvalitatívne rovnaká. Filmy samé o sebe super, revolučné, aj seriózne aj vtipné, absolútne geniálne na zrelaxovanie a nemusíte byť ani fanúšik sci-fi žánru. Nenudil som sa ani minútu. Je veľa starších filmov, ktoré sa nazývajú "klasikou" fakt len preto, že sú staré, myslím, že táto trilógia má názov "klasika" absolútne právoplatne.

9/10 :)
Snáď by to trhlo u mňa aj 10, ale pozeral som v dabingu, a teraz zisťujem, že ma to asi pripravilo o polovičku atmosféry. :(

Stopárov sprievodca po Galaxii

Super komédia. Veľmi mi sadla, keďže mi ten humor miestami pripadal ako humor z Futuramy, a to je mi veľmi blízke. Tiež som sa nenudil, a tiež vhodné snáď pre všetkých.

7.5/10

TPB AFK: The Pirate Bay Away From Keyboard

Super dokument. Pre zainteresovaných povinnosť, pre bežného diváka asi nuda. Ohromili ma niektoré fakty, niektoré "scény" boli podarené a v podstate vtipné, napríklad scéna, keď chalan podržal dvere tej americkej právničke, či čo to bola.

7.5/10
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

The Village 9/10 : Celkom dobrý film a ešte lepšia debata ktorá po ňom následovala.
23feet 10/10 : Super dokument o ľuďoch čo sa rozhodli vypadnúť z veľkomiest a usadiť sa na campoch, v lesoch ... Nieje to ani veľmi dlhé, určite sa to oplatí prezrieť, sú tam príbehy rôznych ľudí ...
Paranormal Activity 2 5,5/10 : Akože nikdy som nemal takéto filmy rád (áno bál som sa) ale nakoniec ma kamarátka ( :smt047 ) prehovorila nech si to s ňou pozriem .. akože príbeh žiadny, nevidel som iné časti takže mi to nedávalo až tak moc zmysel pár scary momentov, inak nič ...
Wonderwall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Wonderwall »

Sinister (2012) - 9/10 - po dlhsej dobe konecne kvalitny novy horor. Atmosfera sa dala krajat :)
DeadWalker
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeadWalker »

Včera som pozeral rozprávku Rise of the Guardians. :D Také Avengers pre decká.
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

City Island (2009) - moc asi az taky americky pribeh, ale celkom ma to zaujalo, dobre sa to pozeralo 3/5
Princesas (2005) - film z prostredia spanielskych prostitutok 4/5
The Perks of Being a Wallflower (2012) - toto je zas zo stredoskolskeho prostredia, o chalanovi ktory je nakym sposobom cudny a snazi sa najst si priatelov.. hra tam ta co hrala v harry potterovi a typek ktoreho som poznal z "musime si promluvit o kevinovi" 3/5
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Silver Linings Playbook - v polovici som to vzdal, nepozerateľné 0/10.

Life of Pi - obrazovo skvelé, dobré efekty, obsah slabší, raz to ujde 5/10.

Gattaca - je to nie až taký nový film ale ja som to nejako nevidel, až teraz a je to veľmi veľmi zaujímavé sci-fi 10/10.

The Hobbit - toto sa oplatí začať pozerať, keď človek nevie zaspať, prekvapenie to nebolo, ďalšie 3 hodiny sa prechádzajú v lese ako v LOTR 3/10.

Hit and Run - raz sa to dá pozrieť, priemer vo všetkom - 5/10.

Here Comes the Boom - celkom podarená komédia, oplatí sa to pozrieť 7/10.
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

House at the End of the Street Vcelku priemerný "Horor" a samozrejme taká tá "hororová" atmosféra+Jennifer Lawrence :oops: spokojnosť 6/10

/EDIT
Pitch Perfect Film som si pozrel hlavne kvôli Anne Kendrick a môžem povedať že ani nesklamal ani neprekvapil taká príjemná oddychovka 6/10
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

Silver Linings Playbook absolutne nepozeratelne pre mna..stale mi nejde do hlavy preco to ma take vysoke hodnotenia a preco ta herecka Jenifer Lawrence ziskala Oscara...

ked chcete oddychovku s vtipom, aj ked tym americky svojskym...tak toto What to Expect When You're Expecting

PS: tiez so sympatickou a velmi nadanou Annou Kendrick :)

//autoeditácia príspevku (10 Mar 2013, 15:28)
vrelo odporucam trojicu filmov:

BEFORE SUNRISE 1995
BEFORE SUNSET 2004
BEFORE MIDNIGHT 2013

:) Ethan Hawke a Julie Deply ;) fascinujuci film o tom ako sa dvaja cudzinci stretnu vo vlaku, vystupia vo Viedni maju len jednu noc :) viac neprezradim :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Terminator I - opat po dlhsej dobe som si pozrel tuto klasiku akcneho zanru. je to pecka 9/10
Hitchcok - Anthony Hopkins opat hviezdi, tento herec je proste pan herec 7/10 (film je o natacani Hitchcockovho filmu Psycho (pekne su tie herecky)
Along came a spider - opat starsi film, celkom dobre, az na zaver, ktory bol uz prekombinovany 6/10 (hraje tu aj mlady Anton Yelchin, ktory hral Checkova v poslednom Star Treku)

Zaujimave ze som pozrel Spidera aj Hitchcocka za sebou a hral tam jeden herec obe negativne postavy.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

ARGO (2012) 3/5 (Oscar za najlepší film)
Dobrý film. Ale nič na čo by ste spomínali 10 rokov. Veľmi podobné ako Mníchov. Pekne zrežírované s originálnymi zábermi. Na záver prikrášlená história a dramatickejší útek ako v skutočnosti bol. A ten Affleck je fakt herec, čo nemá výraz....

Zaujímavosť: viacerí rukojemníci potvrdili, že medzi mladými radikálmi, ktorých ich zadržiavali a mučili bol aj Ahmenídedžád, súčasný iránsky prezident.
A dnesžaloba Iránuna tvorcov filmu.

Bedári (2012) 2/5
Keby tam nespievali (tak veľa), tak je to možno aj za 5/5.
Napísať odpoveď