Policajná škola (potrebujem radu)
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Policajná škola (potrebujem radu)
Aký je vlastne rozdiel medzi tými odbormi?
Inak tento rok sa nebude hodnotiť vysvedčenie ale výsledky z maturitných skúšok.
Inak tento rok sa nebude hodnotiť vysvedčenie ale výsledky z maturitných skúšok.
ja uz som to pisal, a napisem to znova - pretoze mam realne skusenosti.
Aj keby si mal ciste vcelicky na vysvedceni, a spravil test na 100%, vzhladom na pocet uchadzacov je tam problem dostat sa.
Mna skor zaujima ci na takuto pracu:
treba ist na APZ ?
Aj keby si mal ciste vcelicky na vysvedceni, a spravil test na 100%, vzhladom na pocet uchadzacov je tam problem dostat sa.
treba ist na APZ ?
-
Anem
Star
Na to nepotrebuješ realne skusenosti aby si vedel , že pri takom veľkom počte uchádzačov bude veľký problém dostať sa medzi cca 60 prijatých
Inak tento rok sa hlási dosť dievčat...
-
aruN
Professional
Nie Forsaken, netreba APZ. Vo videu sú príslušníci PMJ(pohotovostná motorizovaná jednotka), do ktorej sa dá dostať po ukončení základného policajného vzdelania v Košiciach/Pezinku, avšak po absolvovaní náročnejších fyzických testov.Forsaken napísal:ja uz som to pisal, a napisem to znova - pretoze mam realne skusenosti.
treba ist na APZ ?
http://www.specialunits.sk/pmj_svk.htm - tu máš viac infa.
-
veronika2509
Novice
Zdravím chcela by som sa opýtať ktorí ste už prešli fyzickými testami ku polícii akým spôsobom sa robia sklapačky? Nohy len voľne pokrčené alebo môžu byť zahačené napr. o rebriny? Ďik
nohy ti niekto drzi
-
aruN
Professional
dvojice, prvá ideš napríklad ty a potom istíš kolegu.veronika2509 napísal:Zdravím chcela by som sa opýtať ktorí ste už prešli fyzickými testami ku polícii akým spôsobom sa robia sklapačky? Nohy len voľne pokrčené alebo môžu byť zahačené napr. o rebriny? Ďik
Ahojte,mám 14.A neviem že na akú školu mám ísť ak chcem byť policajtka.Prihlášku chcem poslať na SPŠ dopravnú do Zvolena a keď urobím maturitu tak mi poraďte ako ďalej.Ďakujem
za 4 roky na strednej si este 6x rozmyslis cim chces byt 
... ale inak musis ist na SOŠ PZ
... ale inak musis ist na SOŠ PZ
Prosim vas, viete mi niekto povedat podrobnosti ohladom zeleznicneho policajta? tiez treba ist na policajnu akademiu?/plat?/tiez je to len po znamostiach ?
Pokial viem tak zeleznicna policia bola zlucena s policajnym zborom, teda treba skolu.
BTW. Neni uz dost policajtov, za chvilu bude mat kazdy obcan svojho policajta...
BTW. Neni uz dost policajtov, za chvilu bude mat kazdy obcan svojho policajta...
Neviem ake su teraz stavy, ale za vyskusanie nic nedam...o skusenost viac...ale kedze nemam znamosti tak asi nic z toho....pracu si ako absolvent SŠ neviem zohnat, vsade chcu odomna prax 
-
To[m]aS
Light Star
Zalezi odkial si mIR3C 
-
Satanic Warmaster
Amateur
Počul som že sa do PZ nedá dostať so štvorkou na maturitnom, neviete čo je na tom pravdy?
-
kukiak
Addict
To si praveze perfektny kandidat