League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

kevyn68
Medium Star
Medium Star

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa kevyn68 »

volibear support je bezne.Dobre zahrany volibear na bote dokaze vyhrat linku.. uz som to zazil niekolkokrat.Teema neznasam a uz neraz mi prehral hru.Skor mi prehrava hry ako vyhrava takze v tom s tebou suhlasim.teemo ako counterpick napr na garena a z 5 hier som proti nemu prehral 1,takze zatial sa velmi neukazal ten hero...
faethia
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa faethia »

ja zato nemozem ked v polke hier mam v tyme tupcov co 3 maju 1/8 a podobne v dalsej hre je proti nam amumu ak ed poviem aby nestali pri sebe tak samozrejme vsetci 4 schytaju stun a v dalsej kazdy focusuje tankov a ja jediny focusnem ADC a skapem instantne lebo moj tym tam bije 4k hp tanka -_-
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ste asi necitali moje vyplakavanie nad tym ze za 2 dni som prehral ~15 hier (skoro) za sebou (mal som pomedzi to jednu vyhru :D ) som dropol z 2 divizie 65 bodov do 3 divizie 0 bodov, skoro som sa prepadol do 4tej....ale dostal som sa z toho a teraz hram o postup do prvej...proste ta hra je z 99% o stasti na team, aj totalny trotel sa moze dostat vysoko ak ma luck na dobry team, a skiller moze byt nizko ak ma smolu na kretenov.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Voli support je bežný, mňa skôr včera prekvapil chalan čo zahlásil že ide Veigar support somňou na bot (ja za twitcha) ..
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Niektorí ste tu tak obmedzení, že sa čudujem. Prečo máte problém, keď niekto chce hrať niečo nové? to čo nehrajú pro hráči na turnajoch, taká LB aj Volibear sú dosť prekvapivé a často efektné supporty. A teemo top, k tomu nemusím nič písať. Hráva sa to pomerne často, vycounteruješ s ním väčšinu melee a aj ranged championov.

Nemali by ste byť také ovce, čo slepo hrajú len to, čo vidíte na turnajoch. Možno potom aj niečo vyhráte.

No hard feelings.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

voli support je nahodou OP...ide full tank a aj tak ma insane damage 1vs1...ad carry s nim roztrhate jak nic...vacsina supportov po suboji 2vs2, ak im skape ad carry, musi proste utiect...no voli nie, kludne moze dorazit enemy ad carry a este roztrhat aj jeho supporta...
s takou cait...sa voli rozbehne, vyhodi enemy ad carry rovno do pasce od cait...a mate instant kill...toto ked sa vam hned na zaciatku podari urobit 2-3krat, tak ich dokazete tak zonovat, ze nebudu dostavat ani XP, nie este nejaku farmu...

Ludia ma reportuju uz len preto, lebo picknem Twitcha...takze na podobne debilne reci spoluhracov, iba preto, lebo hram nieco ine, som uz zvyknuty...vykrikovat po reportovani v prvych sekundach hry, alebo vam vulgarne nadavat, to vedia, ale ked nakoniec mate vysoko pozitivne score a uhrate im hru, tak vam aj tak nikto nepovie nic dobre...
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

leko: http://www.gamersbook.com/scene/giveawa ... -giveaway/ :lol: tvoje zelania boli vyslisane, mohol by si si prosim zelat nieco pekne pre mna? :lol:
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Ja som raz hral teema fulltanka aj runy na tanka a mal som 5/0 v starom TT :D a na tope v rankedoch sa teemo hráva AP, či AD?
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

iceman1414 napísal:Ja som raz hral teema fulltanka aj runy na tanka a mal som 5/0 v starom TT :D a na tope v rankedoch sa teemo hráva AP, či AD?

Vacsinou ho ludia zvyknu stavat cez frozen mallet,wits end atd...ale stretnes sa aj s AP teemom na tope.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

99% čo vidím je AP.

Všetky jeho ability sú AP, takže stavať ho na AD je podľa mňa neužitočné, samotná huba koľko paseky spraví, keď staviaš AP.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@shark: zaujimave, nic nevyhram ale za pokus nci nedam :)

Teemo sa stavia ako hybrid, teda dost casto. Nieco ako akali. Nieco vydrzi, nalozi AD aj AP, akurat ze nema lifesteal. AP teemo je paseka. Teda feednuty AP teemo.

//autoeditácia príspevku (06 Mar 2013, 19:53)
Tieto stories su popularnejsie a zabavnejsie :)
http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... ?t=3195792
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

To hej ja ho hrávam AP, ale v TT. Tam je super teemo, s Missing Blind vezmem aj 1/2 HP takým ADC, či APC, aj huby spravia svoje, pretože v TT treba chodiť aj stredom, tak tam je sila teema.
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Vcera som hral dobru hru. za supporta som mal 20 assistov a celkovo team dal 21 killov :D ale stve ma to ze som mohol mat i ten 21 assist len som to doje.al. Volibear na bote je normal.. ja napr niekedy hrajem poppy support :D ale stale sa v lobby spytam ci mozem. MIinule jeden chcel ist ist s GP ako AD carry ale tak ja som mu radsej GP zabanoval ako keby s nim mal ist a myslim si ze som urobil aj dobre lebo enemaci hned first pick caitlyn a ta by ho rozbila ale aj tak leavol potom s lobby
Prílohy
lo4.png
lekoklatik
VIP
VIP

Co dobre vidis na tej hre? Ved dali surrender a nezahrali si ani hovno.
A este pisete ze "Nice fun game". Ignoranti -_-

//vidim ze si to co som citoval nepisal ty, nie je to mierene na tvoju osobu. Na tvoju osobu je mierena otazka co dobre vidis na tej hre. To ze si mla v teme toho kto napisal ze to bola zabavna hra nie je tvoja chyba, ale bol si s nim v teame tak som napisala "pisete".

//kludne mozes o mne povedat ze som troll pokial mas na to dôvod. ja vidim ze pises ze si hral dobru hru, vidim ze tvoju spoluhraci to tak tiez vidia, takze si si hru uzival rovnako ako tvoj team, alebo sa mylim?
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

takze teraz ma odsudzujes kvoli tomu ze team ktory mi pridelilo random pise "nice fun game"? Takze ak mas ty v teame trola tak mozem aj ja o tebe povedat ze si troll?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

tak mne pride voli ako tank.ked som zacinal hravat trosku viac supporta tak skor sonu.kvoli pasivkam z itemov a zo spellov.len preto sa cudujem lebo okrem wardov neviem aky support mozes voli spravit.snad len ze rychlejsie zdrhne ked ide o kejhak.ja ked chcem hrat shaca ale nie junglera tak vsetci maximalny rage v chate.argument ze ked moze byt voli ako support tak ja mozem byt na tope ako pusher nepresiel
btw za 24 hodin som skoro klesol z bronze 3 na 5.nebyt poslednych dvoch vyhier.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Čo vravíte na IEM? Tí kórejci sú fakt stroje ..

najviac ma pobavil koment na twitch.tv : nerf asians pl0x :lol:
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Niekedy nestačí mať "overpower" champ team :)
Prílohy
op team.png
lekoklatik
VIP
VIP

Kto je KapPoONE na Weste?
Niekto z hojka?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

caute pouzivate lol recorder? dnes osm stiahol nainstaloval vsetko zapol lol aj recorder nechal bezat na pozadi a hral dohral som vypol som subor mam s priponou lrs v klientovy ho neviem najst ale ten subor mam wtf?? a ako ze mi nejde spustiti replay co mi dal kamos v summoning pise unable download spectator data mam eset 5 a firewal som dal ze podmienka a povolit
Napísať odpoveď