Webhosting alebo serverhosting?
Webhosting alebo serverhosting?
Ahojte chcel by som sa spýtať ohľadom web alebo serverhostinu, čo by bolo výhodnejšie.
Vytvoril som cez wordpress jednu stránku. Lenže hosting je neskutočne pomalý. Chcel by som sa spýtať aký je najvýhodnejší webhosting a či je webhosting to pravé nakoľko plánujem tú stránku urobiť pre širokú verejnosť a či nebudem potrebovať kvôli tomu server.
Bohužiaľ nemám nijaké skúsenosti nakoľko som zakladal zatiaľ len môj mini blog, ktorý nik nenavštevoval a teraz pri tejto stránke a návštevnosti a trocha vyššom trafficu je stránka neskutočne spomalená. Prosím poraďte.
Vytvoril som cez wordpress jednu stránku. Lenže hosting je neskutočne pomalý. Chcel by som sa spýtať aký je najvýhodnejší webhosting a či je webhosting to pravé nakoľko plánujem tú stránku urobiť pre širokú verejnosť a či nebudem potrebovať kvôli tomu server.
Bohužiaľ nemám nijaké skúsenosti nakoľko som zakladal zatiaľ len môj mini blog, ktorý nik nenavštevoval a teraz pri tejto stránke a návštevnosti a trocha vyššom trafficu je stránka neskutočne spomalená. Prosím poraďte.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Webhosting alebo serverhosting?
...vyskúšaj najskôr hosting a uvidíš, ako to ustojí...potom majú v ponuke virtuálne servery, ale s nimi nemám skúsenosť, skús si o tejto služby niečo pozisťovať sám...takže keby to hosting nezvládal tak by si prešiel na virtuálny server...
Kvoli jednoduchemu wordpressu nie je dovod na serverhosting. Pobav sa s poskytovatelom o parametroch tvojho hostingu, za podmienky ze si ho platis. U free hostingov zabudni na nejake diskusie o vykonnosti. Mozno postaci prejst na vyssi variant tebou odoberaneho produktu.
Podla mna treba zmenit poskytovatela hostingu, ja mam websupport a stranku tiez cez wordpress a s 5k unikatmi denne to bezi bez problemov
-
TommyHot
Addict
To je sranda, lebo ja na svojom osobnom blogu (tiez cez wordpress) nemam takmer ziadnu navstevnost a keby nemam zapnuty varnish a memcache, tak by sa ten web nenaloadoval ani do 10 sekund...
Este je druha vec ze tam mas vela aktivnych pluginov alebo niektory plugin vytazuje server. Kazdopadne to ries cez podporu hostingovej firmy alebo prejdi inde
Napr. už každý lepší webhosting má ako ináč vyladené a nastavené služby atď. takže keď si u nich necháš hostovať web tak máš nejakú istotu. Zatiaľ čo ak by si zobral virtuálku, musíš si všetko viacmenej nastaviť svojvoľne (VPS alebo Managed serveri).
Ahojte,
chcel by som si zalozit vlastnu domenu, nic zlozite, necakam ani nejaky velky traffic, skor len ako
sposob aby som sa naucil naprogramovat stranku. A neviem sa rozhodnut ze aku spolocnost pouzit,
ide hlavneo o to aby to nebolo zbytocne drahe a zaroven som to mohol jednoducho spravovat,
favoritom je zatial http://www.web1.sk/ .
Aky je vas nazor, nejake rady? ktoru sluzbu?
http://www.web1.sk/sk/webhosting/porovnanie-sluzieb/
ďakujem
chcel by som si zalozit vlastnu domenu, nic zlozite, necakam ani nejaky velky traffic, skor len ako
sposob aby som sa naucil naprogramovat stranku. A neviem sa rozhodnut ze aku spolocnost pouzit,
ide hlavneo o to aby to nebolo zbytocne drahe a zaroven som to mohol jednoducho spravovat,
favoritom je zatial http://www.web1.sk/ .
Aky je vas nazor, nejake rady? ktoru sluzbu?
http://www.web1.sk/sk/webhosting/porovnanie-sluzieb/
ďakujem
Programovat mozes aj doma, staci si spravit localhost, napr. cez VertrigoServ alebo WAMPP.
To co si si vybrl je Tripsoft a tej firme by som sa vyhol, radsej sa pozri po Exohosting.sk alebo Websupport.sk.
To co si si vybrl je Tripsoft a tej firme by som sa vyhol, radsej sa pozri po Exohosting.sk alebo Websupport.sk.
-
Grim
Darca
...služby exohostingu v posledných pár mesiach išli veľmi dolu...ja osobne uvažujem o migrácii k websupportu a tiež ti ho odporúčam, má veľa kladných hodnotení...
dakujem za info.Este by som sa rad spytal jednu vec: videl som ze sa bezne predavaju uz existujuce FBstranky s nejakou tematikou /auta, domace zvierata a pod/.
Otazka znie, precoto niekto kupuje? iba pre zabavu? lebo som si ani nevsimol ze by na nich bola nejaka reklama co by teoreticky zarabala alebo nieco..nechapem
Otazka znie, precoto niekto kupuje? iba pre zabavu? lebo som si ani nevsimol ze by na nich bola nejaka reklama co by teoreticky zarabala alebo nieco..nechapem
Kupis stranku/skupinu, mas tam 40 000 ludi a mozes robit reklamu tolkemu poctu.