Age of empires 2
Re: Age of empires 2
cena mi pride trochu prehnana,ale na druhu stranu hra zabezpecuje neobmedzenu zabavu na 100ky hodin,kazdopadne tesim sa a urcite kupim ale az ked bude nejaka akcia 
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tiez počkam na nejaku zlavu a urcite kupujem ak to bude stáť zato 
Planuje to niekto kupit? Mohli by sme ist do 4-packu...
ja som to uz predobjednal, budeme hravat proti sebe? mozme zorganizovat aj nejake turnaje.. stranse sa tesim z tej steam verzie
Vsak ja to chcem hlavne kvoli tomu mp
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ja som dvojku hral dáávno.. Toto si určite rád zahrám. V dvojke mám nahraných aj 1000 hodín
Ja si pokojne zahram aj single. V dnesnych strategiach mi uz chyba ta forma jednoduchosti, ked musite proste vyhrat alebo nieco ziskat od supera a mozete si to robit po svojom, neobtazuje vas ziadny pribeh a vodenie za rucicku stylom - teraz pouzi tuto jednotku, atd.
Na druhej strane sa mi 18 € zda za HD textury vela, radsej si pockam na zlavu alebo na cenu za kluc u alternativnych predajcov.
Na druhej strane sa mi 18 € zda za HD textury vela, radsej si pockam na zlavu alebo na cenu za kluc u alternativnych predajcov.
-
rufus59
Light Professional
Prečo kupovať HD keď existuje AOE II - Forgot
- Možno spustiť v ľubovoľnom rozlíšení (textúry sú originálne)
- 6 rás navyše
- 2 nové architektúry, 20 máp, 9 jednotiek, 30 technologických vylepšení navyše
- Populácia až 1000
- Hra je perfektne stabilný aj po sieti
- Oprava väčšina chýb na ktoré nevyšiel update
- Stále vychádza aktualizácie (zadarmo)
HD verzia :
- podporu HD rozliseni
- lepsiu vodu
- lepsi ohen
- lepsi teren
- steam multiplayer
- achivmenty
HD sa neoplatí kupovať najmä za 17-20€ pokiaľ cena neklesne.
- Možno spustiť v ľubovoľnom rozlíšení (textúry sú originálne)
- 6 rás navyše
- 2 nové architektúry, 20 máp, 9 jednotiek, 30 technologických vylepšení navyše
- Populácia až 1000
- Hra je perfektne stabilný aj po sieti
- Oprava väčšina chýb na ktoré nevyšiel update
- Stále vychádza aktualizácie (zadarmo)
HD verzia :
- podporu HD rozliseni
- lepsiu vodu
- lepsi ohen
- lepsi teren
- steam multiplayer
- achivmenty
HD sa neoplatí kupovať najmä za 17-20€ pokiaľ cena neklesne.
-
harrison314
Hardcore addict
rufus59:
len chcem podotknut, ze ide iba o remake, ale tiez sa mi ta cena zda prehnana
len chcem podotknut, ze ide iba o remake, ale tiez sa mi ta cena zda prehnana
-
*****HERO*****
Guru wannabe
mate niekto tu HD verziu? ja som hraval staru klasiku velmi casto, aj kopec LANiek sme pochodili, tak som si povedal, ze ked ma to dokazalo zabavit na tak dlho, tak preco nejake to euro neprispiet
no lutujem toho .. necakal som od toho nic extra, predsa len v tom maju prsty idioti z Hidden Path Entertainment a hlavne islo o obycajny remake, ale ze to az tak domrvia, na to treba vazne talent
no lutujem toho .. necakal som od toho nic extra, predsa len v tom maju prsty idioti z Hidden Path Entertainment a hlavne islo o obycajny remake, ale ze to az tak domrvia, na to treba vazne talent
- divne fonty a rozhadzane texty po celej hre
optimalizacia na bode mrazu - na full HD rozliseni mam 30 FPS - delay pri scrollovani mapy, umiestnovani budov, presunu jednotiek ...
nemoznost zmenit rozlisenie - hra sa automaticky natiahne na desktop rozlisenie, nemoznost vytweakovat ine graficke detaily, ktore by tomu aspon trochu pomohli
otravny launcher s mnozstvom linkov na ich debilne stranky na facebookoch, ktore po kliku otvaraju INTERNET EXPLORER, aj ked mam ako default browser nieco uplne ine
Ja som to povodne tiez chcel kupit, ale nastastie som cakal na zlavu a potom prisla tato recenzia, po ktorej som si to rozmyslel: http://games.tiscali.cz/recenze/age-of- ... enze-62650
Prekvapilo ma mnozstvo bugov a zle vyladeny multiplayer, predpokladal som, ze to budu mat osetrene.
Prekvapilo ma mnozstvo bugov a zle vyladeny multiplayer, predpokladal som, ze to budu mat osetrene.
je to horror, jedna z mala hier, ktore som kupil spontanne a takto som dopadol. A Mrkvosoft si ako jediny na svete mysli, ze Internet Explorer ma sancu, canu alebo nieco ine ako uspiet v tomto svete. FAIL.
k- IE FAN
k- IE FAN
Ja som uz zacal hrat Forgotten Empires a az na hlavne menu v nizkom rozliseni je to ok. Hra bezi vo full HD, vyzera to velmi podobne ako AOE2 HD a je to vyrazne lacnejsie a zrejme aj stabilnejsie
Len sa do toho musim znovu dostat, pretoze momentalne neviem vyhrat ani nad standard AI 
-
Andi_Cibula
Addict
Veľká vďaka za echo o existencii Forgotten Empires. 
GothaR - prvých 10 kôl som tiež nevedel Standard AI poraziť
GothaR - prvých 10 kôl som tiež nevedel Standard AI poraziť
Oprášil som túto staršiu hru, konkrétne AoE II: The Conquerors. Momentálne si stále dám jeden Deathmatch s niekoľkými AI na večer, ale serie ma jedna vec. Keď som niekedy dávno bavil túto hru (mám pocit, že to bola ešte jednotka), Deathmatch skončil vtedy, keď som zabil posledného vojaka, dedinčana, zničil poslednú budovu alebo loď. V tejto AoE II verzii však Deathmatch končí, keď sa AI vzdá.. tj. útočím na súpera, útočím... zničím mu povedzme dva zámky, pár budov a on sa zrazu vzdá a ja som vyhral. Dá sa to nejak prestaviť, aby sa AI nevzdával, ale bojoval do posledného vojaka?

Toto je pomerne znamy bug, resp. ja si ho pamatam z cias ked sa to hravalo. Skus stiahnut mod Forgotten Empires, obsahuje vela oprav a drobnych vylepseni, tiez podporuje vysoke rozlisenie a teoreticky by mohol obsahovat aj opravu tohto bugu.
-
Andi_Cibula
Addict
Ani Forgotten Empires to nerieši, ten posero sa vždy vzdá.
Aha, no idem pohľadať nejaké bugy a riešenia k tejto hre.. teraz som našiel nejaký patch CD 2.0a, ktorý má okrem iného popis aj "Artificial intelligence update".. až prídem večer domov, vyskúšam. 
Taktiež niekedy katapulty dokázali zničiť les. Tak som sa niekedy prebíjal k nepriateľom. Teraz musím s katapultami les obísť, aby som sa dostal k nepriateľovi, čo je v prípade potreby zničiť súperov zámok schovaný medzi stromami niekedy dosť komplikované.
Taktiež niekedy katapulty dokázali zničiť les. Tak som sa niekedy prebíjal k nepriateľom. Teraz musím s katapultami les obísť, aby som sa dostal k nepriateľovi, čo je v prípade potreby zničiť súperov zámok schovaný medzi stromami niekedy dosť komplikované.
-
javatar
Hardcore addict
Nie vsetky katapulty dokazali nicit les. Co si pamatam tak to dokazal jedine Onager a jeho dalsie stadium Siege onager (tusim ani mangonel (stadium pred onagerom) to nedokazal).
Vo svojich súčasných deathmatchoch používam Onager a ten to nedokáže. 
//Aha, teraz som našiel:

//autoeditácia príspevku (30 Jan 2014, 21:01)
Nahodil som ten Forgotten.. ehm.. katapulty (Onagers) môžu ničiť lesy, ale či Deathmatch funguje do celkového konca ako som písal vyššie som ešte nezistil, bo zatiaľ som to stále vzdal ja!
Akože súper si na najľahšej obtiažnosti postaví 4 zámky hneď vedľa seba? Toto je najľahšia obtiažnosť? Čo AI robí pri najťažšej obtiažnosti? Predpokladám, že si postaví aspoň 10 zámkov hneď vedľa seba.
Mám čo robiť cez víkend..

//Aha, aj AI sa dá nastaviť.. http://www.forgottenempires.net/features/ai
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2014, 8:46)
Čiže ani vo Forgotten nie je chyba s predčasným abdikovaním opravená, ale už mi to až tak nevadí, pretože súperi sú aj pri Standard AI o niečo zložitejžší ako bez Forgottenu na rovnakej obtiažnosti a kým porazím 3-4 súperov za jeden večer, mám čo robiť a neraz som rád, že konečne abdikujú..

//Aha, teraz som našiel:
A áno, Siege Onager vie ničiť stromy, ale v mojej civilizácii sa k nemu nedostanem.. na druhej strane na túto funkciu by som mohol využiť Trebuchet. Ech, no vidím, že AoE treba mať riadne naštudované.The Forgotten Changes
Onagers can kill trees
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2014, 21:01)
Nahodil som ten Forgotten.. ehm.. katapulty (Onagers) môžu ničiť lesy, ale či Deathmatch funguje do celkového konca ako som písal vyššie som ešte nezistil, bo zatiaľ som to stále vzdal ja!
Mám čo robiť cez víkend..
//Aha, aj AI sa dá nastaviť.. http://www.forgottenempires.net/features/ai
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2014, 8:46)
Čiže ani vo Forgotten nie je chyba s predčasným abdikovaním opravená, ale už mi to až tak nevadí, pretože súperi sú aj pri Standard AI o niečo zložitejžší ako bez Forgottenu na rovnakej obtiažnosti a kým porazím 3-4 súperov za jeden večer, mám čo robiť a neraz som rád, že konečne abdikujú..