Ako sa uliať zo skoly

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako sa uliať zo skoly

Príspevok od používateľa brm »

Lubenečko napísal:A to je problém si nechať vyrobiť nejakú pečiatku s fiktívnym menom/číslom ? :lol:
No keby to bolo také jednoduché, tak má každý navyrábané pečiatky nie len doktorské, ale aj firemné, súdne, notárske a podobne.

Ja sa tiež občas ulieval, u mňa hlavne fungoval teplomer pod lampou... v maturitnom ročníku mi ospravedlnenku pár krát podpísala sestra.... vraj či si neviem sám napísať ospravedlnenku, či mi to musí ona. :D
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Vyrobiť to problém nie je. Spravím ti akú len budeš chcieť. Horšie bude ak si to niekto už začne overovať.
Ale v tomto prípade skôr ukecáš to, keď sa mu nedovolá na ten kontakt z pečiatky...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Alebo tam ako kontakt z pečiatky daj svoje číslo a vybavené :-) alebo na kamošku a povedz jej číslo ktoré môže volať.
Ja som nikdy nemal problém, občas išlo do tuhého ale nejak som sa cez tie školy poprepiekal :-) aj ja som tam chodil rád ale občas boli dni kedy proste človek potrebuje vydýchnuť, v škole to šlo ľahko, je to treba využiť.
Aaaach autor, pripomenul si mi krásne časy :-)
Dni keď som sedel v PC herni (vtedy ešte nebolo také že každý doma net a steam a všeci doma), zavolala mama :-) ja rýchlo na WC, "ahoj mami rýchlo mám hodinu" mama: "áno? lebo triedna volala že niesi v škole už tretí deň" :mrgreen: :mrgreen:
Alebo poza školu ísť vypiť pivá/vodky (v puberte obluvbeny sposob ako sa zotret 12° + "ploskačka" vodky, presne 15 a 50 korún vo večierke) :mrgreen: potom o druhej dojsť zo "školy" s plnou hubou cesnaku :mrgreen:
Treba si to užiť kým sa dá, keď budú skutočné povinnosti tak už nebude priestor na takéto detské "excesy".
Hlavne ruky preč od tvrdých drôg :smt098 :minus: max :smt033 :mrgreen:
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

nerobim lebo nato nemam priestor...
ale väčšina kamošov ano jeden kôli tomu menil školu :D určite raz za čas to neni odveci ale co som pocul tam najlepsie je uhrat niaku scenku u doktorky lebo tlacena je dost risk....
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

ja som sa sem tam ulial jedine tak, ze som isiel napr. k zubarke prve dve-tri hodiny a potom som na zvysok vyucovania uz neprisiel , lebo mi to akurat v ten den tak vyhovovalo kvoli pisomke alebo tak :D ale inak ze by som sa len tak ulial, tak to nikdy
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Aký risk? Niektorí tu z toho robia takú vedu, ako keby falšovali doklady...
To je problém? Neprísť do školy, ak je niekto doma, tak vypadnúť z domu, a potom sa vrátiť? To je problém napísať si ospravedlnienku? Prípadne, ak som negramotný, je problém si vytlačiť pečiatku do študáku? Prípadne, ak nemám tlačiareň, je problém ísť za kamarátom, ktorí ju má? Ja fakt nechápem, že dnes sa každý potrebuje vypytovať na internete na každú banalitu. Keby aspoň išlo o niečo seriózne, ale o takúto smiešnu vec.

Ja som teraz v maturitnom ročníku, čiže v tom, kedy je na vysvedčení skoro vždy v "dochádzke" trojciferné číslo, dnes už všetko riešim tlačením pečiatok (vlastných). Mal som za 8 rokov na Gymplydokopy 5 triednych profesoriek, z toho 4 si fakt potrpeli, a nikto nikdy nikomu nevolal, nikdy nikto neoveroval, či som bol tam, kde som tvrdil že som bol. Ak nie si typ, že ťa nikto z uč. zboru nenávidí, tak to riešiť nebudú... Ešte si pamätám, ako sme s kamarátmi objavili zázraky atramentovej tlačiarne a euroobalu, keď ešte tlačiareň skoro nikto nemal, a kamarát čo ju mal za tlačenie vyberal koruny. :lol: Mám odložených všetkých 8 študákov zo školy, a keď vidím tie staré ospravedlnienky, tak sa smejem, ako mi to mohlo prejsť. (triednej bolo aj tak jasné, že sa iba ulievaš). Osobne som nikdy neprišiel šaškovať k doktorke a hrať chorobu, aby som nemusel ísť do školy, jednak je to zdĺhavé, čakáš v čakárni, a tiež si spravíš naho*vno obraz u doktorky, a keď bude naozaj zle, bude na teba zlá... Na druhej strane, keď som išiel niekedy ráno k doktorke, tak som sa NIKDY do školy nevrátil. Nechápem takých, ktorí sa vracajú aj na jednu zbytočnú hodinu.

Proste, zhrniem to: nechoď do školy keď to uznáš za vhodné, nevypytuj sa ako blb na internete, a zpoj mozog, a nerob to moc často, treba nájsť zlatý stret. :) :D

//sorry :lol: , zlatý "stret" som si neuvedomil, :D inak, paradoxne s gramatikou som nikdy problém nemal.
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Alebo treba mat dobre vztahy so sestrickami a iba za nimi prist a popytat si peciatku a podpis :wink:

//uz sa tesim na den, ked vsetci karmisti dostanu odvahu podpisovat sa :aasmile4:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

ziegel napísal:Alebo treba mat dobre vztahy so sestrickami a iba za nimi prist a popytat si peciatku a podpis :wink:
"Dobre rano, sestricka, dnes mate naozaj super uces a potreboval by som na dnes peciatku." :lol:
deps
Novice
Novice

Príspevok od používateľa deps »

Hegy no s tou sms to by nefungovalo musim donest ospravedlnenku :(
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

ja som len spisal co vsetko som ja stvaral .-) to na inspiraciu ;)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

pryja napísal:"Dobre rano, sestricka, dnes mate naozaj super uces a potreboval by som na dnes peciatku." :lol:
U nás zaklopes na dvere s eurom v ruke a máš pečiatku.

A inak, my na škole nemáme triednu, iba nejakého administrativneho koordinatora. V podstate je to triedna akurát nezbiera ospravedlnenky. Tie zbiera tutor ktorého si vyberies, ja som mal šťastie a vybral som si jedného fakt typka ktory na ospravedlnenky úplne kasle :lol:

Akurát mu treba vždy ráno napísať že neprídem do školy z mamineho mailu ..
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Mna fascinuje ta tvoja skola, prosim ta ako sa vola chcem si to pokukat.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Hegy napísal:Dni keď som sedel v PC herni (vtedy ešte nebolo také že každý doma net a steam a všeci doma)
ach...to boli casy :D

/ :oops:
DEVZYO1G
Addict
Addict

SRneC napísal:Mna fascinuje ta tvoja skola, prosim ta ako sa vola chcem si to pokukat.
http://bilgym.sk/

nechapem co ta na nej fascinuje?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak najlahsie je asi prist k doktorke ze ta boli hrdlo a hlava a za 1€ ta vypise na tyzden. Ale ja som nejak nemal potrebu, zlate casi SS, pospat si v skole zasmiat sa a ist domov.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

ano ,... ale nám sa lepšie spalo a smialo vo vedľajšom bare pri kofole než v triede ... :lol:
Niekedy som mal pocit, že nás tam bolo viac než v triede :lol:

Chýba mi stredná :? :cry:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Pascalwb napísal:Tak najlahsie je asi prist k doktorke ze ta boli hrdlo a hlava a za 1€ ta vypise na tyzden. Ale ja som nejak nemal potrebu, zlate casi SS, pospat si v skole zasmiat sa a ist domov.
To nemyslis vazne, to uz aky hardcore, ze deti posielat s eurami k lekarovi, aby dostali ospravedlnenku. Pride mi to dost smiesne.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ja som sa od 9. rocnika na zakladnej dohodol s mamou, ze mi kazdy rok da na A4 zo 10 podpisov a je len na mne ako si to rozlozim pocas celeho roka. Ale k tomu treba mat mamu kamaratku, nie mamu autoritarsku fasistku :D
DeadWalker
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeadWalker »

DEVZYO1G napísal:
http://bilgym.sk/

nechapem co ta na nej fascinuje?
Myslím, že myslel ten neobvyklý prístup, ktorý si tu popísal, zas takým štandardom to na Slovensku nie je. :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Aha, no tak je to súkromná škola to asi preto ..
Napísať odpoveď