Čo nové by ste privítali na fóre?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo nové by ste privítali na fóre?

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Napadla ma jedna vec neviem či sa to da alebo nie ...ale skusim spomenuť ...kedže sa tu často stava, že ked niekto vytvori novy topic stane sa, že niečo podobne tu už existuje ...preto by som navrhol či by nebolo možne spraviť taku funkciu, ktora pri vytvarani noveho Topicu kontroluje či tu podobny nazov topicu už neexistuje a ak hej tak aby ho to nejak upozornilo...? hmm možno sa to tu už riešilo a ste to zamietli ale podla mna to je dobry napad a dopomože aby tu neboli duplicitne temy...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

To nie je zlý nápad, páči sa mi. Len uvidíme ako bude mať audio čas. Na nvidia, intel, microsoft a msdn fórach to funguje presne tak isto.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Niečo podobné je na jakpsatweb. Keď vytváram nový topic tak to automaticky na pozadí vyhľadáva a ak nájde niečo podobné, tak to vyhodí výsledky nad textareou.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Neviem ci niekto chodi na forum mtbiker.sk maju tam celkom prakticky rieseni system notifikacii o novych prispevkoch v teme, namiesto toho aby mi prisiel mail, mi po prihlaseni na forum svieti ikonka notifikacii, ktoru otvorim a vidim v ktorych temach, ktore sledujem su nove prispevky. Dalsia prakticka vec, ktoru maju, ked kliknem na temu, ktoru si chcem precitat tak ma hned hodi na stranu a novy prispevok, ktory nemam precitany, pri viacstranovych diskusiach je to fajn. Hmm?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Syfon: Tu mas moznost zaloziek v ktorych uvidis nove prispevky v temach, ktore ta zaujimaju. Prenus na prvy neprecitany prispevok mas aj tu, staci kliknut na zelenu ikonku hned vedla nazvu temy.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

diky :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Čo tak sem pridať tag

Kód: Vybrať všetko

[img][/img]
ale zároveň ho nejako skombinovať s tagom
Spoiler
? Niekedy je dosť otravné sťahovať obrázok aby som ho mohol sem dať.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Uz to tu bolo vyvetlene, je to prevencia proti tomu, aby sa nestratili obrazky ktore su zmazane na externom webe. A taktiez rozna dlzka odozvy servrov a tym padom natahovanie obrazka.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nedal by sa upraviť názov okien pri jednotlivých témach tak, aby na začiatku vždy neukazovalo http://www.hojko.com, ale aby tam uvádzalo hneď názov témy? Mal som túto pripomienku aj pri phpBB2, čo ste aj upravili, ale po prechode na phpBB3 sa to opäť zrušilo....

:)
Prílohy
Clipboard01.jpg
sterver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sterver »

Ahojte
Nedalo by sa zväčšiť obmedzenie veľkosti avatara aspoň na 0,5MB? Lebo tých 10KiB je strašne málo...
//alebo nechať iba rozmerové obmedzenie
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...myslím, že je to dobré tak ako to je...ja (a asi ne som sám) sem chodím čítať príspevky, nie čumieť na avatary...radšej chcem rýchlejšie fórum, ako 100% kvalitné animované avatary...si predstav, keby každý mal 0,5MB avatar...v jednej téme sa zúčastní diskusie 10 užívateľov...to je 5MB iba na avataroch...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

sterver: Nedalo. Velkost avatarov je dostacujuca, animovane kraviny tu drviva vacsina nepotrebuje. Pred casom bola velkost 6,5KB a bola tu velka kopa peknych avatarov. Ak sa ti nepaci tato velkost, kludne si mozes najst ine forum, ktore to povoluje a mozete sutazit o tom, kto si da vacsiu kravinu do avataru, pripadne to skombinovat aj s podpismi (ktore tu mame vypnute). A miesto citania a pisania do fora to bude len o meneni avatarov a podpisov.
sterver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sterver »

:D Tak som to nemyslel... Len som si spravil nový a nestačil ani jpg ale potom som to s nejakou okresanou kvalitou predsa-len nahral. Animované kraviny nerobím a určite nechcem súťažiť kto má lepšieho avatara. Nemám dôvod meniť fórum, je mi tu dobre :).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

106x106px je maximalny rozmer avataru, pri 24-bit BMP formate je velkost 33KB. Nekomprimovany TIFF je rovnako velky. Pri 85 percentnej JPEG kompresii toho avatara co mas v rozliseni 106x106px je to tak okolo 5KB. Takze neviem na co by ti bolo pol mega, ked to aj tak nie je ako vyuzit.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

V niektorých sekciách (obzvlášť v tých technicky zameraných), by bodla úprava, kedy je téma nevyriešená ale je napr pol roka a viac stará a niekto ju nájde a odpovie. Vtedy sa daná téma topne na začiatok listingu sekcie a moderátori krákajú, že prečo niekto topuje/odpovedá na staré témy. Bodla by úprava, že by takto staré témy, ktoré niekto aktualizuje, netopovalo ale aby ostali na svojom mieste, nech tam tá odpoveď pre niekoho z rovnakým problémom je (ľudia čo prídu cez google a pod.), ale nech ostane téma tam, kde ju posledný prispievateľ našiel.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

sterver napísal::D Tak som to nemyslel... Len som si spravil nový a nestačil ani jpg ale potom som to s nejakou okresanou kvalitou predsa-len nahral. Animované kraviny nerobím a určite nechcem súťažiť kto má lepšieho avatara. Nemám dôvod meniť fórum, je mi tu dobre :).
Fórum beží ako po masle vďaka tomu na akom stroji, na akej konektivite a na akých diskoch beží, návštevnosť zvláda celkom slušne. Teraz si predstav že pri 15tich príspevkoch by Ti mimo obsahu fóra musel naloadovať 15 x 0.5 MB avatarov [čiste hypoteticky, maximálna veľkosť, unikátny useri]. To je 7,5 MB len obrázky avatarov + 0,5 MB obsah a blbosti okolo, takže 8 mega na jednu stránku. Neviem, ale máme tu dosť ľudí čo fičia cez dsl, gprs, edge, hspda, hsupa, hspda+, lte, etc. Nie každý je zacvaknutý na optike, alebo koaxiálnej optike [ako ja napr.], čiže nie každému by to načítalo do pár sekúnd. Mne napríklad stránky z hojko.com dáva instantne. Na iných fórach kde sú avatary do 100 kB, podpisy a iné <>viny mi to loaduje niekoľko sekúnd. Ďakujem, ale neprosím a myslím že ani ostatní si to neprosia.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

weroro a ked ta tema je na 8 strana?
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Aj v tedy. Cez vyhľadávanie sa dá k nej dopracovať. Pointa je v tom, že ak na danú tému neexistuje odpoveď (googlim problém, nájde mi hojko ale v téme nie je riešenie, ale možno je tam niečo čo mne pomôže to vyriešiť), tak ak ju tam po čase niekto iný doplní (alebo ja), tak nech ďalší taký človek, čo tú tému nájde neostane na holičkách a nech tam to riešenie je. Kvôli tomu ale nie je nutné danú tému presúvať na úplný začiatok kategórie, ale nech ostane na tom mieste kde je teraz, rovnako ako keď si niekto editne svoj vlastný post.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Na jednom fore som videl lajkovanie prispevkov(interne, nie facebookovske). Neuvazovali ste nad tym ! Vyhli by ste sa spamu typu :" suhlasim s XXX" a uzivatelia by videli, ktory nazor prevlada u vacsiny uzivatelov.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ukáž mi aspoň 10 takých príspevok typu "súhlasím s XXX". Je tu 1452391 príspevkov, takže tých 10 určite nájdeš keď je ich tu toľko že také čosi treba, že? :)
Napísať odpoveď