Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Maturita

Príspevok od používateľa Michaelo »

Pascal a hlavne ti co teraz maturuju:

Moj web stale funguje :) http://www.zmaturujem.sk - nebrat ako reklamu, snazim sa vam len pomoct :)

Dnes chcem pridat NJ 2012 B2 (je tam len 2012 B1, aj to len pre to, ze nemecky neviem, tak sa do toho nerad pustam :D ).
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Neberte si zo mňa príklad, ale začal som sa učiť na ústnu maturitu asi vo štvrtok cez akademický týždeň a skončil som so známkami 1,1,1,2. Nie som žiadny bifľoš, VŠ prechádzam s priemerom 3,03 ale dá sa to :D Učil som sa akurát slovenčinu a matematiku, AJ a INF som len prišiel pozrieť čo sa tam bude diať.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Mňa by zaujímala jedna vec, možno blbá otázka. Oblek - na ústnych samozrejmosťou, nosí sa aj na písomných?
Wonderwall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Wonderwall »

U nas vacsina chlapcov mala oblek, alebo aspon oblekove nohavice a topanky, ja som napr. na druhy den uz mal na vrchu len nejake tricko a sveter, ale boli aj taki ktori to mali v pi*i a prisli vo vychodenych teniskach, rifliach a obnosenom tricku :D Vseobecne by sa to malo, ale myslim ze to profaci preziju ak neprides v obleku :)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Ja mám obleky rád tak si dám :) Myslím že hlavné je aby si sa v tom cítil pohodlne a aby si sa moc nepotil v tom.
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

Tiez mam teraz maturitu, trosku stresy ale podla mna to bude v pohode.. robil som si vsetky testy zo SJ a tam je polka otazok zameranych na pracu s textom a ked clovek neni uplne hlupy tak minimalne tych 30 bodov dostane. Ostatne su sklady, vetne cleny a umelecke prostriedky.. takze takych 40 bodov sa da v pohode ziskat bez nejakeho extremneho ucenia. Anglictina je skoro cela o praci s textom, takze staci to mat napocuvane a tiez si myslim ze to nemusi byt hruza... Sloh sa da obkecat. Hlavne aby clovek trafil ten " zaner " a to tiez nie je nic hrozne..
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

K oblekom: ja som mal len čiernu košeľu a čierne rifle s čiernymi botaskami. Niektorí mali klasické rifle a sveter a poniektorí mali tričko SECURITY :lol: s riflami a nikomu to nevadilo.
Slušilo by sa prísť oblečený trochu slušnejšie, ale vôbec nemusíš mať oblek.
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

u nás na škole sme boli všetci riadne v obleku, poltopanky dokonca aj chalani z nadstavby boli v oblekoch.
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

Všetci chalani ideme v obleku. Načo vymýšlať? :)
vauxhall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa vauxhall »

Aj u nas ked sme mali pisomne bol kazdy v obleku
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Jaaj maturanti, už sa vám to blíži. Držím palce nech to každému klapne čo najlepšie a potom poriadne zapite. Krásne to časy... :)
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Samozrejme, ze v obleku. :) Ved kvoli tomu som si bol aj cez prazdniny kupit novy oblek, lebo do toho stareho uz tak dobre nevojdem. :D Bude to ale ozaj sranda, o 2 dni pisomne, v maji ustne a v juni prijimacky na pravo, cize sa zastavim az niekedy okolo 30.juna. :D :cry:

Header- Dakujem za podporu!! :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Marinak: Ja už mám koncom Mája vsio za sebou, dúfam, že úspešne. :D Držím palce aj ostatným...
Marinak
Expert
Expert

Hensym- Heej, to je ako mozne?? :D Tak Ti zavidim... :D
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

Tak ja chodím na bilingválne gymnázium, takže SJL som písal už minulý rok. To som dal ľavou zadnou. Na písomnú som sa neučil a na ústnu som si raz prešiel otázky a dal dal som to na 2 v úplnej pohode. Dokonca naše učiteľky mi chceli dať 1 len predsedkyňa z druhej školy ich prehlasovala. Teraz ma čaká ANJ B2, čo zvládnem podobne ako SJL podľa mňa, no mám aj matiku. To už bude horšie. Na to som sa teraz posledné dni začal učiť, no vyzerá to tak, že som sa mal už skôr začať. Predchádzajúce maturity dávam tak na polovicu bodov +-. Takže dúfam, že sa nič na maturite nepokazí a dám to aspoň na tú polovicu. Osobne mi na známke z maturity nezáleží, keďže na žiadnu VŠ, kde som si dal prihlášku s tým nič nerobia akurát bude trapas keď z matiky nezmaturujem. Takže držím všetkým maturantom palce a vy držte mne na tej matike. Doteraz som školou v pohodičke prechádzal bez toho aby som sa musel učiť tak hádam na to v štvrtok nedoplatím :D
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stejko »

PtM: nechcem strasit, ale ked nezmaturujes z matiky, tak okrem trapasu ta nezoberu na vysku :)
btw:na bilingvalnom maturujes z 1. cudzieho jazyka na urovni B2? ci to je druhy cudzi jazyk?
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

to že ma nezoberú mi je jasné a B2 maturuješ len s prvého - čo v mojom prípade je ANJ
Marinak
Expert
Expert

Tak to Ti zelam vela stastia, ja by som z matiky nesiel maturovat ani keby ma mucili, s mojimi matematickymi schopnostami by som mohol ist akurat tak do... :D
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

nejaké tie znalosti z tej matiky mám ... takže by si mohol ísť tak do ... kosoštvorca :lol:
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

Písomnými preletíme ako nič, potom za 2 mesiace to už budú iné stresy. To ešte nerátam praktické v apríli :D
Napísať odpoveď