The Walking Dead

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: The Walking Dead

Príspevok od používateľa Maro. »

Neviete náhodou čo za pesničku hralo na konci? Viem, že to nieje v správnej téme, no tuná budú vedieť skôr myslím. :)
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

Jamie N Commons - Lead Me Home
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Časť bez akcie, ale rozhodne nie nudná. Bavila ma. No už by to chcelo niečo "väčšie". :)
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

No tak dnešná časť ukázala že sa chystá niečo veľké :)
Spoiler
Čakal som každú chvíľu kedy Guvernér použije toho Glocka prilepeného o stôl. Darylové "double-combo" s kušou a nožom bolo skvelé :D Mám pocit že Milton ešte zohrá veľkú úlohu vo "vojne"
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Ja som si po tejto časti povedal, do **** zas čakať týždeň :D Zbehla mi veľmi rýchlo, dúfam že sa Andrea konečne uvedomí.
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

Spoiler
ticho pred burkou...tak by som nazval dnesny diel :D avsak bavil ma viac ako diel pred tyzdnom, mal taku spravnu atmosferu a napatie..cakal som aj ja kedy Guverner vytiahne Glocka, v kutiku duse som dufal, ze sa dohodnu, ale to by potom nebolo finale 3. serie..Rick je konecne pri rozume, Merle dufam zabojuje za Rickovu skupinu a vyzera, ze Andrea sa uvedomi konecne..uz len zase tyzden cakat :?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Spoiler
zase raz nuda... cakal som, ze aspon stary zomrie v aute, jak tam mal otvorene okienko, ked rick s darylom odisli
Delicious
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delicious »

@TommyHot, treba si uvedomiť, že nie v každom diele musí niekto z živých zomrieť. A o akej nude tu hovoríš? Seriál nie je len o mlátičke ale je aj o medziľudských vzťahoch a iných dôležitých veciach ktoré keby absentovali je to len ďalšia bezmyšlienková rúbačka do počtu, čiže asi tak.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Delicious
Spoiler
naposledy zomrel ten fuzaty vezen aj to nie vdaka zombiekom a hlavne to ani nebola nijak zaujimava a dolezite postava.. uz dlho sa nic nestalo, stale len vykecavacky o nicom, sem tam 2-3 mrtvi zombieci... stava sa z toho solidna telenovela.. predchadzajuca seria bola o 500% lepsia
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Spoiler
Navyše musíš mať skrátka diely ktoré spravia pôdu tomu ďalšiemu , keby je tam stále len akcia a stále by zomierali tak by ťa to prestalo baviť pretože dej by negradoval.Terajšia situácia je v zaujímavom poňatí keď počas apokalypsy súperia uplne nezmyslene preživší za to že Guvernér je cock :D
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Spoiler
Len sa to snád nezmení zas na Talking Dead :/ radšej by mohli odísť z tej väznice
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Spoiler
Určite nie ide len o to pripraviť atmosféru na vojnu alebo teda záver serie , bohvie...
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Spoiler
Merco suhlas. Tiez nechapem, preco sa silou mocou snazia drzat v tej vaznici. To je iba jedina vaznica v USA? Co im brani v tom, aby posadali do aut a vyrazili trebars do San Francisca na Alcatraz? Tam by boli dokonca v ovela vacsom bezpeci. Alebo preco nenajdu nejaku lod a neodplavaju na nejaky maly ostrov, kde ziadni zombici nebudu a tam si spokojne mozu lovit ryby a opalovat sa? Ako chapem, ze sa to tvorcovia snazia urobit co najputavejsie a najdramatickejsie, ale preco si myslia, ze ludia su az tak strasne blbi?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Spoiler
Lebo keby odisli na opusteny ostrov kde by si kludne lovili ryby, tak neviem aky vyznam by mal cely serial?! :smt081 si nalad The Fishing Channel
este dnesny song, ktory tam podla mna paradne pasoval:
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Spoiler
A tak zas je pravda že keby sa usadili tak už ten dej nemôže gradovať a bol by to koniec twd. Možno by už bolo aj lepšie to ukončovať pomaličky lebo fakt si neviem predstaviť další vývin :)
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Omg ja viem, ze by ten serial uz nemal byt o com, keby to tak spravili, iba som poukazal na nelogickosti a vyjadril svoju pochybnost voci tomu, ako sa spravaju, respektive ze racionalni ludia by sa urcite v hentakej situacii nezaoberali takymi kravinami, ako ukazuje serial.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Billy napísal:Omg ja viem, ze by ten serial uz nemal byt o com, keby to tak spravili, iba som poukazal na nelogickosti a vyjadril svoju pochybnost voci tomu, ako sa spravaju, respektive ze racionalni ludia by sa urcite v hentakej situacii nezaoberali takymi kravinami, ako ukazuje serial.
a realne by boli zombici ? zamysli sa nad tym :| ked uz chces nieco racionalne riesit.
HellRoB87
Novice
Novice

Príspevok od používateľa HellRoB87 »

Ale len racinalni ludia na zemi neziju. Tak verim, ze keby nastala zombie apokalypsa, tak by sa takito ludia s velkym ego komplexom na svete nasli, ktori by si riesili problem medzi sebou.

Zase ty si to predstavujes moc rozpravkovo, ako by mali ludia postupovat. Najst ostrov a umriet tam stastne az do konca zivota. Lenze ako sa na ten ostrov dostat? Kde ho najst? Samozrejme ziadny problem najst lod na kazdom rohu, a este jednoduchsi problem najst pusty ostrov bez akejkolvek navigacie :roll: A hlavne, ked sa clovek nachadza vo vnutrozemi krajiny.

Myslim, ze v reali by ludia boli akurat posrati co len vyjst z domu, a nie to hladat lode stovky kilometrov po krajine plnej zombikov. A aj keby nejaku tu schopnu lod nasli, nic by tym nemali vyhrate...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Podľa mňa veľmi dobrá časť, ktorá pripravila pôdu pre parádnu akciu, ktorá nás podľa mňa bude teraz čakať, takže ja som po včerajšku spokojný.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

hd_ napísal:Podľa mňa veľmi dobrá časť, ktorá pripravila pôdu pre parádnu akciu, ktorá nás podľa mňa bude teraz čakať, takže ja som po včerajšku spokojný.
Súhlasím.. Ešte ostávajú myslím 3 časti dokonca a som si skoro istý že o akciu nebude núdza.
Napísať odpoveď