Ako sa uliať zo skoly
Re: Ako sa uliať zo skoly
Mna nebavilo rano vstavat na nulte, alebo prve hodiny. Casto som teda chodieval na 2., alebo 3. hodinu. Niekedy ked bol dlhy den som odisiel po 4., alebo 5. hodine. Rodicia mi vsetko tolerovali, mal som dobre znamky, tak mi podpisali co som chcel. K doktorke som kvoli ospravedlnenkam nechodieval vobec. Toto som robil hlavne od 2. triedy na strednej a vobec to nelutujem. A este aj na Telesnu som si vybavil od znameho doktora, ze nemusim cvicit, lebo mam ploche nohy a nieco s chrbatom a tak som mal -3 hodiny do tyzdna 
škoda, to si musel prísť o vela srandy, čo si ja pamatam každý deň na strednej nam bolo veselo. Na strednej som sa nasmial hádam na dalsich 5 rokov dopredu 
Hej je to smutne, isto si sa len hral na kompe doobeda. 
Tak lepsie podla mna ako brat mame telefon a posielat tajne sms ucitelke, a ake deti?pryja napísal:To nemyslis vazne, to uz aky hardcore, ze deti posielat s eurami k lekarovi, aby dostali ospravedlnenku. Pride mi to dost smiesne.
a co ja som to robil furt a vychadzalo to az kym ucitelka nezavolala naspat
(cca 2 roky)
A ešte ťažšie je mať /zatiaľ/ za 3 roky štúdia na strednej škole stále 0/0 vymeškaných hodín. Niekedy sa to už fakt schyľovalo k chorobe, ale tak vždy som to vydržal 
doktor by nemal poskytnúť informácie ohľadom či si tam bol alebo nie, je to lekárske tajomstvo.jackb napísal: len obcas si to skola zvykne overit a potom mas potahovacky so zakonom
U nás si raz učiteľka išla overiť ospravedlnenku a doktor je povedal že je to lekárske tajomstvo a hotovo
Jedna vec je, že legálne chodiť poza školu môžeš, ale potom si to tak po*erieš u učiteľov
...
Vymeškáš nejaké písomky, skúšania ... tak ti môžu povedať, že nemáš dostatok známok na to aby si bol klasifikovaný. Potom môžeš vymeškať viac ako 1/3 hodín toho predmetu a pôjdeš na absenčky ... nehovoriac, že ešte budeš musieť nejak zmaturovať. A celkovo ti môžu spraviť peklo aj z tých pár hodín, ktoré v tej škole stráviš
... takže naozaj netreba nič preháňať 
Vymeškáš nejaké písomky, skúšania ... tak ti môžu povedať, že nemáš dostatok známok na to aby si bol klasifikovaný. Potom môžeš vymeškať viac ako 1/3 hodín toho predmetu a pôjdeš na absenčky ... nehovoriac, že ešte budeš musieť nejak zmaturovať. A celkovo ti môžu spraviť peklo aj z tých pár hodín, ktoré v tej škole stráviš
Tak potom je ten doktor pekný somár, keď takto riskuje kvôli sopliakom, ktorým sa nechce učiť. Veď to nemôže len tak hocikomu rozdávať pečiatky a ešte za to hrabať prachy. Nech ho niekto bonzne a rovno mu vezmú aj diplom a skončí možno aj v base. Alebo by som skôr povedal, že to 1 € si pýta za samotné tlačivo "priepustka", s čím sa bežne stretávam u doktorov a to, že to dá hocikomu je tvoj výplod fantázie. Neverím, že by niekto takto riskoval.
to sa mi tiež nezdá ... pre 1€ by som sa na to vykašlal ... a keby som mal denne spraviť 100 žiakov ... tak by boli v meste prázdne školy 
neviem ci to bol taky "boom" ci co, ale bola doba ked to malo plno lekarov na dverach vylepene, normalne cennik ukonov a hned na zaciatku "ospravedlnenka" za 1€ ... teraz to uz nie je vidiet, ani cennik, max ordinacne hodiny a ze "neklopat" 
Veď na to narážam aj ja. Viem, že doktor, ku ktorému chodím aj ja, vyberá 1€ za priepustku. Malé tlačivo formátu A7. Ale nedá to samozrejme len tak hocikomu, že "dobrý, jednu ospravedlnenku si poprosím". Možno to len blackxs zle napísal, lebo takto si doktor koleduje o prúser.
-
DeadWalker
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
S chorobou som to tak mal svojho času tiež, našťastie sa to sem-tam schýlilo aspoň do nejakého toho podniku.Jakub140 napísal:A ešte ťažšie je mať /zatiaľ/ za 3 roky štúdia na strednej škole stále 0/0 vymeškaných hodín. Niekedy sa to už fakt schyľovalo k chorobe, ale tak vždy som to vydržal
Tak ,ale ulievaci si nemaju problem vymyslet, ze ho boli hrdlo, hlava, alebo ze ma horucku.pinco napísal:Veď na to narážam aj ja. Viem, že doktor, ku ktorému chodím aj ja, vyberá 1€ za priepustku. Malé tlačivo formátu A7. Ale nedá to samozrejme len tak hocikomu, že "dobrý, jednu ospravedlnenku si poprosím". Možno to len blackxs zle napísal, lebo takto si doktor koleduje o prúser.
Tak ale to, že si navymýšľaš kadejaké choroby, nemá šancu zistiť žiadny doktor. Poviem, že ma bolí hlava, večer som mal teplotu, cítim sa malátny, párkrát zakašlem, smrknem a hneď som doma na týždeň. Skôr ma zarazilo to, že za 1€ dá ospravedlnenku hocikomu. Prišlo mi to doslova ako obchod s ospravedlnenkami. Zrejme to on zle napísal.
Mne skôr vo všeobecnosti príde divné, že pýtať peniaze za pečiatku. Ja som písal v tejto téme, že som sa ulieval/vam často, ale prakticky nikdy som nešiel šaškovať k doktorovi. Keď som bol fakt chorý, žiadny doktor si nepýtal peniaze za razítko.
Ono teoreticky, pečiatku si "zaslúžiš" už len preto, že si tam bol takže, či už chorý si alebo nie, u lekára si predsa bol v ten deň a pečiatka je na mieste...pinco napísal:Tak ale to, že si navymýšľaš kadejaké choroby, nemá šancu zistiť žiadny doktor. Poviem, že ma bolí hlava, večer som mal teplotu, cítim sa malátny, párkrát zakašlem, smrknem a hneď som doma na týždeň. Skôr ma zarazilo to, že za 1€ dá ospravedlnenku hocikomu. Prišlo mi to doslova ako obchod s ospravedlnenkami. Zrejme to on zle napísal.
zožer niaky mierne jedovaty prasok ktory ti sposoby teplotu laebo bolest hlaby a brucha 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
kyanid draselný určite zaberie