Ako sa uliať zo skoly

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Ako sa uliať zo skoly

Príspevok od používateľa Frco »

Mna nebavilo rano vstavat na nulte, alebo prve hodiny. Casto som teda chodieval na 2., alebo 3. hodinu. Niekedy ked bol dlhy den som odisiel po 4., alebo 5. hodine. Rodicia mi vsetko tolerovali, mal som dobre znamky, tak mi podpisali co som chcel. K doktorke som kvoli ospravedlnenkam nechodieval vobec. Toto som robil hlavne od 2. triedy na strednej a vobec to nelutujem. A este aj na Telesnu som si vybavil od znameho doktora, ze nemusim cvicit, lebo mam ploche nohy a nieco s chrbatom a tak som mal -3 hodiny do tyzdna :)
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

škoda, to si musel prísť o vela srandy, čo si ja pamatam každý deň na strednej nam bolo veselo. Na strednej som sa nasmial hádam na dalsich 5 rokov dopredu :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Hej je to smutne, isto si sa len hral na kompe doobeda. :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

pryja napísal:To nemyslis vazne, to uz aky hardcore, ze deti posielat s eurami k lekarovi, aby dostali ospravedlnenku. Pride mi to dost smiesne.
Tak lepsie podla mna ako brat mame telefon a posielat tajne sms ucitelke, a ake deti?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

a co ja som to robil furt a vychadzalo to az kym ucitelka nezavolala naspat :D (cca 2 roky)
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

A ešte ťažšie je mať /zatiaľ/ za 3 roky štúdia na strednej škole stále 0/0 vymeškaných hodín. Niekedy sa to už fakt schyľovalo k chorobe, ale tak vždy som to vydržal :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

:D ja som to mozno prehanal s blicovanim ale pozeram ze niektori to naopak prehanaju s dochadzanim :D treba najst zlatu-strednu-cestu :mrgreen:
blackxs
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blackxs »

jackb napísal: len obcas si to skola zvykne overit a potom mas potahovacky so zakonom
doktor by nemal poskytnúť informácie ohľadom či si tam bol alebo nie, je to lekárske tajomstvo.
U nás si raz učiteľka išla overiť ospravedlnenku a doktor je povedal že je to lekárske tajomstvo a hotovo :D paradox je natom že ten doktor tu ospravedlnenku dá hocikomu za 1€ a môžeš chodiť poza školu "legálne" :D
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Jedna vec je, že legálne chodiť poza školu môžeš, ale potom si to tak po*erieš u učiteľov :wink: ...

Vymeškáš nejaké písomky, skúšania ... tak ti môžu povedať, že nemáš dostatok známok na to aby si bol klasifikovaný. Potom môžeš vymeškať viac ako 1/3 hodín toho predmetu a pôjdeš na absenčky ... nehovoriac, že ešte budeš musieť nejak zmaturovať. A celkovo ti môžu spraviť peklo aj z tých pár hodín, ktoré v tej škole stráviš :D ... takže naozaj netreba nič preháňať :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Tak potom je ten doktor pekný somár, keď takto riskuje kvôli sopliakom, ktorým sa nechce učiť. Veď to nemôže len tak hocikomu rozdávať pečiatky a ešte za to hrabať prachy. Nech ho niekto bonzne a rovno mu vezmú aj diplom a skončí možno aj v base. Alebo by som skôr povedal, že to 1 € si pýta za samotné tlačivo "priepustka", s čím sa bežne stretávam u doktorov a to, že to dá hocikomu je tvoj výplod fantázie. Neverím, že by niekto takto riskoval.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

to sa mi tiež nezdá ... pre 1€ by som sa na to vykašlal ... a keby som mal denne spraviť 100 žiakov ... tak by boli v meste prázdne školy :lol:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

neviem ci to bol taky "boom" ci co, ale bola doba ked to malo plno lekarov na dverach vylepene, normalne cennik ukonov a hned na zaciatku "ospravedlnenka" za 1€ ... teraz to uz nie je vidiet, ani cennik, max ordinacne hodiny a ze "neklopat" :)
pinco
Darca
Darca

Veď na to narážam aj ja. Viem, že doktor, ku ktorému chodím aj ja, vyberá 1€ za priepustku. Malé tlačivo formátu A7. Ale nedá to samozrejme len tak hocikomu, že "dobrý, jednu ospravedlnenku si poprosím". Možno to len blackxs zle napísal, lebo takto si doktor koleduje o prúser.
DeadWalker
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeadWalker »

Jakub140 napísal:A ešte ťažšie je mať /zatiaľ/ za 3 roky štúdia na strednej škole stále 0/0 vymeškaných hodín. Niekedy sa to už fakt schyľovalo k chorobe, ale tak vždy som to vydržal :D
S chorobou som to tak mal svojho času tiež, našťastie sa to sem-tam schýlilo aspoň do nejakého toho podniku. :twisted:
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

pinco napísal:Veď na to narážam aj ja. Viem, že doktor, ku ktorému chodím aj ja, vyberá 1€ za priepustku. Malé tlačivo formátu A7. Ale nedá to samozrejme len tak hocikomu, že "dobrý, jednu ospravedlnenku si poprosím". Možno to len blackxs zle napísal, lebo takto si doktor koleduje o prúser.
Tak ,ale ulievaci si nemaju problem vymyslet, ze ho boli hrdlo, hlava, alebo ze ma horucku.
pinco
Darca
Darca

Tak ale to, že si navymýšľaš kadejaké choroby, nemá šancu zistiť žiadny doktor. Poviem, že ma bolí hlava, večer som mal teplotu, cítim sa malátny, párkrát zakašlem, smrknem a hneď som doma na týždeň. Skôr ma zarazilo to, že za 1€ dá ospravedlnenku hocikomu. Prišlo mi to doslova ako obchod s ospravedlnenkami. Zrejme to on zle napísal.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Mne skôr vo všeobecnosti príde divné, že pýtať peniaze za pečiatku. Ja som písal v tejto téme, že som sa ulieval/vam často, ale prakticky nikdy som nešiel šaškovať k doktorovi. Keď som bol fakt chorý, žiadny doktor si nepýtal peniaze za razítko.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

pinco napísal:Tak ale to, že si navymýšľaš kadejaké choroby, nemá šancu zistiť žiadny doktor. Poviem, že ma bolí hlava, večer som mal teplotu, cítim sa malátny, párkrát zakašlem, smrknem a hneď som doma na týždeň. Skôr ma zarazilo to, že za 1€ dá ospravedlnenku hocikomu. Prišlo mi to doslova ako obchod s ospravedlnenkami. Zrejme to on zle napísal.
Ono teoreticky, pečiatku si "zaslúžiš" už len preto, že si tam bol takže, či už chorý si alebo nie, u lekára si predsa bol v ten deň a pečiatka je na mieste...
sorry221
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sorry221 »

zožer niaky mierne jedovaty prasok ktory ti sposoby teplotu laebo bolest hlaby a brucha :D
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

kyanid draselný určite zaberie
Napísať odpoveď