Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa demovic_svk »

chcel som sa spytat ci existuje dodavka fiat/citroen/peugeot s plachtou do 3,5 t ...nieco od roku 2005 ..nie tie najnovšie modeli
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa demovic_svk »

dakujem :) to by slo a to iveco je tiez do 3,5 t ?

//autoeditácia príspevku (13 Mar 2013, 16:07)
dakujem :) to by slo a to iveco je tiez do 3,5 t ?
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ano pise ze je do 3,5tony teda boli aj iveca s plachtami do 3,5t. ... tento vypada velmi "zaujimavo" kedze pise ze tam ma chip a robenu polku motora comu sa vlastne ani vobec necudujem :D..
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Pani, mate nejake skusenosti resp. referencie ohladne Suzuki Swift, motor 1.3., ročník 2007+ ?

Priatelke sa to auto velmi paci, tak by som si rad pozistoval nejake info pred kupou. Pouzivala by ho najma v meste a na okreskach / par krat tyzdenne po 2x25 km /, dialnice pravdepodobne nie.
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

mam nanom odjazdene cca 10000km ale v uprevenej verzii a je to paradne auticko
ak by ta daco konkretne zaujimalo pytaj sa
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Scorpion90 napísal:Pani, mate nejake skusenosti resp. referencie ohladne Suzuki Swift, motor 1.3., ročník 2007+ ?

Priatelke sa to auto velmi paci, tak by som si rad pozistoval nejake info pred kupou. Pouzivala by ho najma v meste a na okreskach / par krat tyzdenne po 2x25 km /, dialnice pravdepodobne nie.
Akurat vcera som to rozoberal so známym že je to vlastne velmi podarené auto :-)
Vysoký posed, vyžší podvozok, kvalitatívne dosť dobre na svoj segment.
1.3 pozere tých 7-8 v meste ale zase vydrží veľa a bez problémov (filtre, olej, sviečky a dokola...)
Mám aj kolegyňu čo má ignisa a to je taký ten typ ženy čo vie iba ako sa rozbehnúť a ako zabrzdiť a vyzerá že je spokojná - teda je to aj ženevzdorné auto.
Scorpion90
King
King

Zaujima ma najma spotreba a spolahlivost. Skusenosti majitelov su zvacsa pozitivne, co som cital na internete, aj cena je celkom priazniva, tak by to mohla byt dobra kupa. Popripade ak by ste poradili nieco podobne - male, ale relativne svizne

Ako je to u tohto auticka s predbiehanim? Vraj je to celkom zivy motor, mozte potvrdit / vyvratit /?

Momentalne mame Octaviu II 1.6. , cize nic dynamicke, ale na bezne jazdenie staci. Len je to na nu pomerne rozmerne auto, takze musim najst nieco mensie, aby s tym vedela parkovat, ale zaroven dynamicke, aby sa nebala o zivot pri predbiehani, Kde su tie casy, ked zenam stacilo povedat, aku bude mat auto farbu :|
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Je to vvti cize v hornej polovici otacok to chyti "druhy dych" a musim povedat, ze na 1.3 to fakt ide. Prirovnanim k oktavke tak to suzuki pojde minimalne rovnako ak nie lepsie. Myslim ze celkom dobra volba (su aj ignisy s takymi akoze rámami to moze byt pre zenu :plus: a zase :minus: pre susedov :D )
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ist to celkom ide. Mal to spoluziak, obcas som s nim chodieval Kosice-Presov. Auto bolo prekvapivo zive aj so zatazou skoro pol tony.
Akurat do kufra sa nam sotva pomestilo 5 notebookov, ale to asi priatelku trapit nebude :)
Scorpion90
King
King

Mas pravdu, myslim ze kufor naozaj riesit nebude. Ide skor o to parkovanie, kedze s octaviou pred asi dvoma tyzdnami oskrela na parkovisku pred Kauflandom jedno auto. Nic vazne, ale myslel som, ze skolabuje.

Preto to musi byt male auto. A zaroven aspon trochu zive, aby sa s tym dalo predbiehat. Ja mam sluzobne Hyundai Getz s motorom 1.1 a clovek musi mat sakramensky odhad a odvahu pri predbiehani.

Ako je to s parkovacimi senzormi? Ako som pozeral inzeraty, tak ani jeden Swift ich nema. Daju sa dokupit ci nie? Kolko by ma to cca. vyslo?
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Senzory vyjdu na 20€ a montaz je jednoducha,ktoru zvladne skoro kazdy.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

A ked sa utrhnes kilo mozes mat aj parkovaciu kameru :D
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

ja som kupil tieto senzory z Ciny: http://www.ebay.de/itm/New-LCD-Car-Reve ... 1e779a0f1f

A pochvalujem si ich maximalne... dokonca maju asi 30 roznych farebnych odtienov
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Rozmýšľam kúpiť auto okolo 2000 € najskôr benzín, neviem či diesel v tej cene oplatil. Týždenný nájazd : 300 km. Plánované sú aj vačšie trasy na deň, MI-KE-PO a podobne trasy ale len zriedkavo. Aký typ auta by ste odporúčali začať pozerať ? Preferovanú značku nemám. Vyhýbam sa asi Peugeotom. Na výbave nejako nepotrpím, doteraz som jazdil roky na škoda felicia.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ford Focus, ako vzdy... :D
Alternativa su japancici ale do tych sa vobec nevyznam a mozno z hladiska uspory na dieloch by bol Focus lepsi, mozno Fabia, Golf, Ibiza ale to uz nieje podla mojho gusta, netvrdim vsak ze su to zle auta niekomu mozu viac sediet.
Pozeraj ucite benziny, mozno ak chces tak 1.9sdi (hladky diesel) moc to nejde ale zrovna tak to nic nezerie a servis tam nieje nejaky narocny (ziadne vysokotlakove sustavy ani turbo...)
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

patro16 napísal:zdravím tak som tu zas,

teraz v maji/juny by som si rad kupil moje 2 a hlavne komfortnejsie auto, prve bola fabia clasic 1.4MPi, r.v.2002 soc vybava :oops: ale spolahliva ktoru som jazdil cca rok , na kazdodenne dochadzanie do prace(cca 23km tam + 23km spät)+nejake tie vikendy, cena by mala byt do 6-6,5 tis.€ a malo by to mat minimalne ABS, ESP, aut. klimu, hmlovky, min. predne okna v elektrike

ci ist do nafty alebo benzinu si necham poradit...

uvazujem o rocniku 2007+ asi nieco mensie ako fiat bravo, focus mk2 asi po fl, golf V...
patro16 napísal: potrebujem poradit nejake konkretne spolahlive(s dobrou spotrebou) modely(+ k nim aj motorizacie) ktore som spomenul vyssie alebo ak viete tak nieco lepsie
nieco k tomuto?
dik
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa daniel10 »

ahojte, potreboval by som poradit s kupou ojazdeneho auta. Rozpocet je 4000€.

Jazdim hlavne po meste, obcas mimo mesta na vzdialenost takych 70km, raz za mesiac mozno. Nenajazdim teda vela, prave naopak, najazdim dost malo, ale potrebujem auto. Nechcem kombi, teraz mam Golf 4, 1.4 a velkostou mi vyhovuje, ale je dost slabe, teda ked idem nalozeny do kopca tak velmi to nevladze.

Po akych autach sa obzerat v tejto cene ? Dik
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

precitaj si aspon par stran dozadu, ja som riesil podobnu vec
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Aj ked zahrabne 50 stran dozadu, urcite uz sa tu auto v tej cene a najazde rozoberalo.
Napísať odpoveď