SimCity 5
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: SimCity 5
Tak popravde by som ju zatiaľ nekúpil ani za 15€ lebo mi najviac vadí ten online režim.
Túto hru som práve chcel na chvíle, keď som niekde bez netu a nemám čo robiť. Takto pre mňa stráca význam.
Túto hru som práve chcel na chvíle, keď som niekde bez netu a nemám čo robiť. Takto pre mňa stráca význam.
A čo ak urobíš nespojeného hada cez celú mapu ?
-
p4ra
Redeemer
Neskolabuje, aspon mne sa to nestalo ani raz. Len treba vediet dobre poprepajat "avenues".
Ak si kupim S5 v Tescu, zaradi sa mi ta hra medzi ostatne kupene v Origine ? Ostatne su kupene online. Dik
Ano. Kluc zadas v origine. Bez toho ani nejde.
preco v Tescu? je tam nejaka zaujimava cena?
za kolko to predavaju v Tescu ?
53 eur. Dostal som ale poukazky tak preto.
Kde rozdávajú poukážky? A určite tam majú Simcity 5?
U nas v praci darsek ;D maju maju bol som tam v nedelu
Tesco Trnava
-
p4ra
Redeemer
Tak sa potom pridaj, dnes som zalozil druhe mesto - Nitra.
Je to mesto zamerane na tazbu rudy. Medzitym ma stihlo uz napadnut velke monstrum, mal som zemetrasenie aj utok zombies. V pozadi su Nove Zamky. 
akurat som to nainstaloval a "stahujem aktualizovane data" co trva neskutocne dlho, ide to pomaly, mali ste podobny priebeh ? a kam sa pripojim aby sme boli po kope ?
thx
-
p4ra
Redeemer
Mne to ide rychlo uz som reinstaloval 2x, ked som to skusal po CZ, ale ENG je ENG.
Ja teraz nemam ziadny region, zajtra asi zajtra zacnem novy. Hram na East 3.
Ja teraz nemam ziadny region, zajtra asi zajtra zacnem novy. Hram na East 3.
Tak som začal hrať aj ja, a zatiaľ ma to baví, je to krásne spracované a má to výbornú hratelnosť. Môžme založiť vlastný región ak by bol záujem viacerých hráčov. Založil som tam Trnavský, no môžem sa niekam pridať alebo sa dohodneme 
dobra sprava, chysta sa velmi potrebny patch
http://www.simcity.com/en_US/blog/artic ... y-update-8
- policia/sanitky/hasici uz nebudu stat v zacpe
- vzdy len jedno poziarne auto k poziaru
- a konecne pracuju na inteligentnej doprave - teda nie len kratsia cesta ale aj prazdna cesta je kriterium
http://www.simcity.com/en_US/blog/artic ... y-update-8
- policia/sanitky/hasici uz nebudu stat v zacpe
- vzdy len jedno poziarne auto k poziaru
- a konecne pracuju na inteligentnej doprave - teda nie len kratsia cesta ale aj prazdna cesta je kriterium
Tak to ma potesili s tym patchom, v podstate vsetky veci co mi zasadne vadili budu fixnute.
inak dnes som sa pokusal zmenit email na origine, cez podporu ea, ale je to banda tupcov aj s ich originom. na podpore sa mi neda prihlasit s mojim kontom, a pritom tam pisu ze ak mam ucet vytvoreny, mam sa cez neho prihlasit ... nervy
Caute
Rozmyslam si kupit tuto hru, kedze inej moznosti ako to vyskusat niet. Len nechcem aby som bol sklamany, ked si ju kupim.
Je to fakt dobre? Lebo 54euro dat a nebude ma to bavit sa mi nechce..sice mam aj ja poukazky tak az tak hrozne to nebude
Dost som sa na tuto hru tesil tak sa preto radsej opytam..akeho nazoru ste? A ceny dolu asi nepojdu ze??
dik
Rozmyslam si kupit tuto hru, kedze inej moznosti ako to vyskusat niet. Len nechcem aby som bol sklamany, ked si ju kupim.
Je to fakt dobre? Lebo 54euro dat a nebude ma to bavit sa mi nechce..sice mam aj ja poukazky tak az tak hrozne to nebude
Dost som sa na tuto hru tesil tak sa preto radsej opytam..akeho nazoru ste? A ceny dolu asi nepojdu ze??
dik
Pozerajuc na tie screeny uz plne chapem, preco sa hra mala volat radsej SimVillage