Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Hegy »

Oni proste niesu schopní sa integrovat. Podla mna to ani nechcu (urcite to nechcu, chcu si doma gadzovat, chlastat, budizknicemovat) a ti co nesplnaju dostatok podmienok na tucne socialne davky tak kradnu, LPčka a ine sposoby ako sa dostat k peniazom ci chlastu... Ja som prestal fajcit a pit, lebo je to nakladne a ked vidim tie huby ochlastane a tie male prisery s cigaretami v papuliach jak si veselo "gadžuju" a dam si do protivahy to, ze mojich rodicov chcu vystahovat z bytu z uplne nelogickych dovodov, no kto by nebol neutroticky naruseny, agresivny a extremisticky.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Dnes sa stala strašná vec... V našej dedine dvaja "obyvatelia obce" chceli zabiť tohto psíka. Keď po opätovných úderoch omdlel od bolesti, hodili ho do priekopy, lebo si mysleli, že psík uhynul. Keď som sa dozvedela o skutku, psíka sme pohľadali a našťastie bol už pri vedomí, tak sme ho odviezli k veterinárovi, ktorý ho ošetril, a zároveň sme zavolali aj políciu, ktorá začala konať, podozriví sú už zadržaní.
jo laco durkovic?kapitola sama o sebe,stary znamy klamar a fetak.
pridane foto
Prílohy
856707_2890776565599_1653754033_o.jpg
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

cisty cocotizmus primitivsky..
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

to som dostala na fb asi pred 2 tyzdnami, nemecky kolegovia a znami sa ma zhrozene pytali, co sa tomu psovi stalo a ked som im porozpravala, ako sa u nas bezne ludia zbavuju psov, tak to nevedeli stravit. Dokonca mi niektrori navrhli financnu pomoc, ci to mozem poslat na toho psa. Ale ma to na stastie happy end.

A este nieco navrch:
http://www.tribuna.sk/psi-na-spisi-mali ... i-20130314
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Mal som znamu zo SnV, zjedli jej psa, policia neriesila samozrejme sa to uhralo do "autu"
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://ekonomika.sme.sk/c/6735517/richt ... ionov.html Diskusia opäť demokraticky zakázaná, ale tak čo už...V každom prípade - ten Pollák zasa provokuje. Na nákup pozemkov pre cigánov, na nákup materiálu, aby si mohli postaviť domy? A čo kur*a spraví pre mladé rodiny a riadne žijúcich mladých ľudí, ktorí podľa prieskumov žijú do 34ky s rodičmi? Namiesto toho pôjde 300M Eur cigánom, ktorí si nevedia vyhnoniť a namiesto toho si narobia X detí a potom sa sťažujú, že ich nemajú ako živiť, aj napriek tomu, že vedia, že v z dosák zlátanej barabizni bez kúrenia a tečúcej vody, elektriny majú sami problémy prežiť a napriek tomu to robia.

Tfuj na toho Polláka, ak by som ho stretol na ulici, s radosťou a bez škrupúľ by som si pred ním mastne odpľul a to isté pred Richterom. Namiesto toho, aby sa konečne začali starať o ľudí, ktorí štátu odvádzajú dane a tým pádom ho živia a jeho kradnúcu zberbu, dá 300M na cigánov a to ešte na takéto ko*ot, ktoré verejnosť v tejto ťažkej dobe ešte zbytočne vyprovokujú.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Asponže očípovanie zvierat bude na niečo dobre že ked niekto ukradne domaceho miláčika alebo ho zje tak sa bude vedieť kto to má na svedomí a verím že začne polícia s týmto technickým vybavením konať! :)
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Hm... A myslíš že ich nenapadne to zviera zarezať mimo bydliska, čip zničiť a tak pokračovať v príprave jedla? Mať psa, tak sa na to čipovanie pekne z vysoka .....
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

pryja napísal:https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

to som dostala na fb asi pred 2 tyzdnami, nemecky kolegovia a znami sa ma zhrozene pytali, co sa tomu psovi stalo a ked som im porozpravala, ako sa u nas bezne ludia zbavuju psov, tak to nevedeli stravit. Dokonca mi niektrori navrhli financnu pomoc, ci to mozem poslat na toho psa. Ale ma to na stastie happy end.

A este nieco navrch:
http://www.tribuna.sk/psi-na-spisi-mali ... i-20130314
niekto tu stale omiela o akejsi revolucii,tak verim ze keby aj prisla,tak to bude potom pol melona srat keksy.neskutocny hnus vsetko sa im dovoluje v ramci "boja proti rasizmu" a podobnym srackam.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ospravedlnovanie jednej ohavnosti inou? mas na viac hughito
hughito
Redeemer
Redeemer

To samozrejme nebolo cieľom, berte to ako nevinnú provokáciu - proste ma to zaujalo, keď som si klikol na pôvodný link.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dnes na markíze v správach opäť krásny dôkaz, ako cigáni cigánia. Koho sa ten moderátor spýtal, či kradnú drevo, tak ten klamal, že oni nie, dokonca "poslanec" z osady zabezpečoval, že z jeho osady nik. A potom prestrih na štyroch či piatich, ako niesli drevo z lesa...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

seth82 napísal:Dnes na markíze v správach opäť krásny dôkaz, ako cigáni cigánia. Koho sa ten moderátor spýtal, či kradnú drevo, tak ten klamal, že oni nie, dokonca "poslanec" z osady zabezpečoval, že z jeho osady nik. A potom prestrih na štyroch či piatich, ako niesli drevo z lesa...
Skus si ist nabrat drevo ty, uvidis jak pojdes sediet a bez reci, este nakluse parta ciganov svecit ze si tam bol a vsetko drevo si pobral ty :mrgreen:
hughito
Redeemer
Redeemer

Tiež som to náhodne kukal..ono ide o to, že tu je problém, že ľuďom, čo hovno majú, nemožno nič zobrať. U nás tiež operovali takí asociáli (bieli), ktorí kradli ľuďom kosačky a pod. veci zo šôp a pod., každý to vedel, policajti to x-krát riešili, ale nič sa im nestalo. Tí ľudia nič nemali, nemali im čo zobrať a tiež škody zas neboli také, aby ich dali do basy (A keby ich aj dali na nejakého pol roka, čo je lepšie pre takých ľudí? Veď to by bol raj pre nich - teplo, pravidelná žranica..).
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Práve preto som bol celkom nadšený tým návrhom Polláka (tuším to bol on, celkom nedávno), na základe ktorého by im mali finančné tresty a pokuty strhávať postupne zo sociálnych dávok.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

seth82 napísal:Práve preto som bol celkom nadšený tým návrhom Polláka (tuším to bol on, celkom nedávno), na základe ktorého by im mali finančné tresty a pokuty strhávať postupne zo sociálnych dávok.
Toto ak prejde tak by sa mohlo konecne nieco pohnut...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Strhnu jednemu ok, strhnu tisickam a mame tu apokalypsu. Rabovacky ciganov sme tu uz raz mali, ked im tusim, ze II. dzurindova vlada vyrazne osekala socovinu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To nevadí, máme armádu, ktorá iba sedí na riti, prípadne sem-tam pomáha v prípade prírodných katastrof. Môže sa činiť. Ináč dnes opäť v správach dávali aj to, že v SNV cigáni míňali svoje príspevky od štátu na bývanie a preto dlhovali 400k, preradili ich teda spoločne s ich sociálkami priamo na mestský úrad, kde im teraz priamo pri poberaní dávky stiahnu peniaze za nájom a už robili bordel, boli potrební fízli a podobne. Ďalej nejakí dôchodcovia boli tak dobrí, že darovali nejakej "chudobnej rodine" (cigánom) veci a oblečenie a tie kur*y ich ešte okradli, pričom aj podľa polície to bola matka detí, no ona to zvaľuje na deti, lebo vie, že nemajú trestnú zodpovednosť.

Slovo cigániť má reálny základ...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

TommyHot - a kde je problém? Súdruh totálne pošahal dane, prakticky zrušil legálnu prácu na dohodu... a kde je tá apokalypsa bielych?

Plne súhlasím s tým, plošne vymáhať pokuty skrze strhávanie z dávok/prídavkov na deti/nemocenského dôchodku... A rabovačky? Načo máme potom ozbrojené zložky? :)
Napísať odpoveď