Romovia na Slovensku
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Romovia na Slovensku
Stoporko my sme narod holubici odjakziva zvyknuty byt v predklone a pokorne prijimat hociaky udel. Tu aj keby politik chodi po domoch a kradne ludom veci z chladnicky, tak by sa nic nestalo.
Jasne, ja som za, treba dodrziavat zakon a vymozitelnost prava aplikovat na vsetkych bez rozdielu... Len aby nam tu potom na hlavu nepristalo par demokratickych rakiet za ucelom odstranenia "rasizmu"
Jasne, ja som za, treba dodrziavat zakon a vymozitelnost prava aplikovat na vsetkych bez rozdielu... Len aby nam tu potom na hlavu nepristalo par demokratickych rakiet za ucelom odstranenia "rasizmu"
To preháňaš.
Ja som toho názoru ako súdruhovia vyššie, v prípade problémov môžu zdvihnúť rite zelené hlavy.
Ja som toho názoru ako súdruhovia vyššie, v prípade problémov môžu zdvihnúť rite zelené hlavy.
-
TommyHot
Addict
Mozno prehanam, ale spomen si aky humbuk bol okolo francuzskych ciganov, ked tam uradoval fasista Sarkozy... Z nas by bez mihnutia oka spravili rasistickych otrokarov..
-
Stoporko
VIP
TommyHot - tebe by tá "nálepka" prekážala?
Za cenu toho, že sa táto krajina postaví na nohy a ľudia stratia jeden z hlavných dôvodov nasrdenosti, myslím si, že by to za to stálo.
Postavila na nohy?
Ak to myslíš z nejakého ekonomického pohľadu, tak dobrý vtip, ale mohlo by to vyčistiť atmosféru, ľudia by už nemuseli vidieť všetko zlo vesmíru v cigánovi a konečne sa pozrieť aj na zúbky pánom zo zbojníckeho vŕšku.
-
TommyHot
Addict
Stoporko tato krajina ma podstatne vacsie problemy ako su nejaki negramotni cigani. Ano, hejslovaci sa potrebuju potlapkat po pleci, ale prestanu politici okradat nasu produktivitu a spotrebu? Zmeni sa sudnictvo? Prestanu si fizli na kazdom rohu honit ego? Vytvori sa vzdelanostna spolocnost? Nemyslim si....
-
Stoporko
VIP
Hughito na to kápnul - momentálne sú cigáni akýmsi ventilom občianskej nasrdenosti. Po tom budú nasledovať, myslím si, Ja a Ty, Penta-gram a naši milovaní papaláši. Vravím, začať treba postupne a tým, čo ľudí najviac pocitovo páli.
-
TommyHot
Addict
Kym vyriesime ciganov, tak politici najdu ineho nepriatela, ktoreho nam podsunu, aby mohli beztresne kradnut. V tom su naozaj dobri 
Nedávno to bolo v parlamente a neprešlo to: http://www.najpravo.sk/clanky/socialkar ... lzoby.htmlseth82 napísal:Práve preto som bol celkom nadšený tým návrhom Polláka (tuším to bol on, celkom nedávno), na základe ktorého by im mali finančné tresty a pokuty strhávať postupne zo sociálnych dávok.
Myslím že ešte pred učinením krokov "proti" asociálom (ďalej cigáň), by sa mali preškoliť takýto ľudia čo už od zúfalstva ani nevedia čo hovoria... Ako toto môže vypustiť normálny človek z huby?!Normálny občan by mal viesť život tak, aby pokiaľ možno predchádzal škodám a má sa im vyhýbať. Osobne si myslím, že úmyselne Vám ani jeden asociál neublíži a nemá záujem Vám urobiť žiadnu škodu. Ale ak niekto rád provokuje majetkom, ukazuje sa, čo všetko má, provokuje tak, že je "viac", potom sa nemôže čudovať, že si ho "niekto" vyhliadne, že mu "niekto" nejakú škodu urobí. Ostatne každý má právo sa poistiť. Základná dávka pomoci v hmotnej núdzi je tuším okolo 60€. Z toho sa podľa mňa nedá vyžiť. Exekúcia sociálnych dávok by bola absurdným riešením, ktoré by nemalo žiaden výsledok, okrem enormného nárastu chudoby, na čo už nejedenkrát poukázal EUROSTAT. Sociálne dávky musia zostať v exekučnej imunite
Čo veta to zvýšenie tlaku.
Ptfuj a hanba autorovi
EDIT: http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv ... davok.html
Správne, majú príspevok na bývanie, veľmi elegantné riešenie ktorému sa nedá namietať, i keď podľa môjho gusta stále "slabota"
-
seth82
Darca
skuki: Vlastne hej, som idiot, ved som tu tuším soptil, že Fico hlasoval proti tomu, teda konkrétnejšie jeho strana - nemôže predsa stratiť tak značné percento voličov z radov cigánov....
http://www.sme.sk/c/6739440/dochodca-v- ... odinu.html
tipujem, ze v diskusii boli same suhlasne prispevky
tipujem, ze v diskusii boli same suhlasne prispevky
-
IceHammer
Star
Postupne sa to neda kedze uz sa prestava kradnut vo velkom a ludia ktory kradnu sa musia ohanat a zhanat nove podmienky na kradnutie.
Zacina tu byt dusno a niekde sa to ventilovat musi a zakryvat. Romovia su len zasterka na machynacie.
Zacina tu byt dusno a niekde sa to ventilovat musi a zakryvat. Romovia su len zasterka na machynacie.
To ma teší, že čoraz viac ľudí si toto uvedomuje (samozrejme, to neneguje to, že nejaký problém s cigánmi tu proste jestvuje). Je to fenomén, ktorý platí univerzálne, akurát sa mení ten činiteľ, na ktorý sa upriamuje pozornosť.
Aspoň toto keď si však ľudia budú uvedomovať, tak strany typu ĽSNS a pod. odpad nikdy nezískajú reálnu podporu, ktorá vy už bola nebezpečná.
Aspoň toto keď si však ľudia budú uvedomovať, tak strany typu ĽSNS a pod. odpad nikdy nezískajú reálnu podporu, ktorá vy už bola nebezpečná.
-
IceHammer
Star
Podla mna romnsky problem ani neutichne kedze eu teraz chysta naliat velke love do tohto problemu. Skor si myslim ze radsej zaplatia aby zostali u nas ako keby mali dalej migrovat do susednych statov.
Ked zijes medzi idiotmi sa necuduj ze ti vladnu idioti. A cigani su vrchol tohoto idiotizmu.TommyHot napísal:Stoporko tato krajina ma podstatne vacsie problemy ako su nejaki negramotni cigani. Ano, hejslovaci sa potrebuju potlapkat po pleci, ale prestanu politici okradat nasu produktivitu a spotrebu? Zmeni sa sudnictvo? Prestanu si fizli na kazdom rohu honit ego? Vytvori sa vzdelanostna spolocnost? Nemyslim si....
Najviac neznasam ked som v spolocnosti ludi ktora neznasa romov! Najradsej by icg vystahovali, alebo povolalo novodobeho hitlera na nich. To preto ze vraj nechcu pracovat. To treba aj bielich pozabijat lebo nepracuju? Aj bieli si tazko najdu zamestnanie,.. Ze dostavaju davky? Vacsina z vas volila istoty a istoty ziskaju aj romovia ved zijeme v humanistickej spolocnosti kde sa o ludi treba postarat ked su v problemoch.
-
seth82
Darca
Už nie si ani vtipný a iba málokto ti na tie tvoje trolly skočí. Go back to 4chan.
Nejaky nacek mi tu nebude rozpravat co mam robit a co nemam,... Ja sem pisem pravdu ci sa ti to paci alebo nie. Co je nepravda nq mojom tvdeni? Vela ludi na slovensku ked pride debata o romoch tak v navale emocii padaju hlasky ako by ich vystahovali na ostrov aby nas svojou pritomnostou neotravovali alebo este lepsie do PLYNU!
-
IceHammer
Star
Preco ich hned stahovat. Ked budes mat deti pochopis ked ti pride zo skoly a romske decko dostane zadara potreby a ty platis nehorazne prachy len za to ze ty makas a ich stary doma fetuje. Pravdaze to tak nieje. U nas cigan na oktavke slusne obleceny a v rakusku pasie dceru s neterou. A stale pobera davky. Kde je v tomto pripade spravodlivost. Ja ich nechcem vyhnat nech zostanu ale ako sa hovori na kazdeho rovnaky bic.