BattleField 3
Re: BattleField 3
Neviete prečo stále ked spustím hru tak sa mi sťahuje 6 GB odznova? 
takze End Game moje pocity: mapky su celkom fajn, da sa v nich pomerne rychlo zorientovat, skor ma len hneva, ze vsade su pouzite rovnake modely stavieb, aut, proste vidno, ze to je vytvorene narazcele BF a je prerozdelene na viac DLC .. CTF mod trosku ozivilo hru podla mna, je to velmi dynamicky mod, ukradnutie vlajky je dost narocne, pri vlajkach su same c4, miny, claymorky + zakempenci co cisto cakaju len kym niekto pride po vlajku..motorky su fajn, cakal som, ze budu rychlejsie, kedze z nej velmi lahko zostrelite supera aj na strednu vzdialenost..v auticku ma prekvapili velmi silne rakety prva salva dava disabled na tanku.......noooo a Air Superiority je podla mne velmi podareny mod, takto nejako mal vyzerat aj Tank Superiority!!! Ziadne vyskakovanie a opravovanie sa, javeliny, soflamy, igly a sprostosti, ktore kazia dynamiku hry a hlavne zmysel toho modu.. Ked Vas zostrelia do 5-10 sekund ste spat vo vzduchu a bojujete dalej... Parada!!! Stihacky som velmi nemusel lebo sa vzdy nasiel clovek co mal nalietanych 500hodin, ale v tomto mode sa strati v dave aj lvl 100!! Za nejake 2-3 hodinky som na Air Superiority nahral 2x JET Service star a to sa povazujem za prilezitostneho letca...Odporucam vsetkym co sa chcu naucit lietat
nevrhat sa hned zo spawnu do stredu mapky, ale trosku takticky si vyhliadnut supera (vacsinou si vyberam posledneho z letky) zakvacit sa zanho a zlozit ho!!! moje upgrady su BELT SPEED - FLARES - HEATSEEKERS
pre mna zatial najlepsia volba..
Dovolim si sem postnut moje video 
[youtube]c2DJfFaxso0[/youtube]
[youtube]c2DJfFaxso0[/youtube]
aspon ten timing tam mohol byt
Canals TDM only montage? No thanks.
timing je dobry, len niekde som to musel strihnut kvoli rozbitemu videu pri nahravani a kvoli dlzke videa
neni to klasicke TDM video ale su tam aj faily a srandovne bugy, inak budu este dalsie 2 videa v CQ a Rushi
neni to klasicke TDM video ale su tam aj faily a srandovne bugy, inak budu este dalsie 2 videa v CQ a Rushi
Po cca minúte na servery mi hádže tento PB error : Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1386 C2.325) - Error loading pbcl
Viete nejaký fix na tento problém ?
Viete nejaký fix na tento problém ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
updatni si punkbuster
xD dík
Súhlasím. Odkedy vyšiel END GAME, iný mód som nezapoldeMarkqo napísal:takze End Game moje pocity: mapky su celkom fajn, da sa v nich pomerne rychlo zorientovat, skor ma len hneva, ze vsade su pouzite rovnake modely stavieb, aut, proste vidno, ze to je vytvorene narazcele BF a je prerozdelene na viac DLC .. CTF mod trosku ozivilo hru podla mna, je to velmi dynamicky mod, ukradnutie vlajky je dost narocne, pri vlajkach su same c4, miny, claymorky + zakempenci co cisto cakaju len kym niekto pride po vlajku..motorky su fajn, cakal som, ze budu rychlejsie, kedze z nej velmi lahko zostrelite supera aj na strednu vzdialenost..v auticku ma prekvapili velmi silne rakety prva salva dava disabled na tanku.......noooo a Air Superiority je podla mne velmi podareny mod, takto nejako mal vyzerat aj Tank Superiority!!! Ziadne vyskakovanie a opravovanie sa, javeliny, soflamy, igly a sprostosti, ktore kazia dynamiku hry a hlavne zmysel toho modu.. Ked Vas zostrelia do 5-10 sekund ste spat vo vzduchu a bojujete dalej... Parada!!! Stihacky som velmi nemusel lebo sa vzdy nasiel clovek co mal nalietanych 500hodin, ale v tomto mode sa strati v dave aj lvl 100!! Za nejake 2-3 hodinky som na Air Superiority nahral 2x JET Service star a to sa povazujem za prilezitostneho letca...Odporucam vsetkym co sa chcu naucit lietatnevrhat sa hned zo spawnu do stredu mapky, ale trosku takticky si vyhliadnut supera (vacsinou si vyberam posledneho z letky) zakvacit sa zanho a zlozit ho!!! moje upgrady su BELT SPEED - FLARES - HEATSEEKERS
pre mna zatial najlepsia volba..
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neviete kde by sa dal zohnat za dobru cenu premium? popripade datace po jednom
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nevie niekto o nijakom fixe co zvisuje fps v hre lebo mam od 28-35 fps co je moc malo a rad by som si to zahral a niekde som nieco cital ze nieco existuje ale nevie ´m kde to uz bolo
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Zdravím, chcem sa opýtať, ako sa volá ten program alebo čo to je, čo mi bude toto ukazovať v hre.
Myslím tie teploty, FPS atď.
Viď. 2:25
http://www.youtube.com/watch?v=Dhn1udw6vOs
Myslím tie teploty, FPS atď.
Viď. 2:25
http://www.youtube.com/watch?v=Dhn1udw6vOs
-
MichalkoOo
Zablokovaný
stačilo by trochu googla
MSI afterburner alebo evga precision
MSI afterburner alebo evga precision
-
LatteMacchiatoo
Light Star
No MSI afterburner som mal, ale bude mi to ukazovať všetko toto?
Dobre, tak som si to nevšimol
-
MichalkoOo
Zablokovaný
bude ukazovať všetko toto a ešte aj 2x viac
FrappuccinoSVK napísal:
No MSI afterburner som mal, ale bude mi to ukazovať všetko toto?
Dobre, tak som si to nevšimolale aj tak díky
A ak chces este viac tak si k MSI afterburneru stiahni aj HWiNFO64.
http://www.hwinfo.com/forum/Thread-Supp ... s-in-Games
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Chcem sa ešte opýtať, prečo mi nejde zaškrtnúť tieto 2 možnosti, viď príloha.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ty si fakt kkt? to nedokážeš použiť google ani na jednu jedinú otázku? Klikni na tú fajku