Bystander Effect
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bystander Effect
...tak nás pouč...
-
TommyHot
Addict
lol cocotko v teplakoch a svetriku co fackal ako zena
podla mna keby sa mu niekto postavi zoci voci tak sa chlapec zosere okolo hlavy...
ani ja neviem... ale tazko to sudit... z toho zaberu.
a ten romanticky parik radsej mohol ist zohnat SBS - len ked sa pozrem na tucnych skaredych SBSkarov v obhcodoch tak by to asi nepomohlo.
a ten romanticky parik radsej mohol ist zohnat SBS - len ked sa pozrem na tucnych skaredych SBSkarov v obhcodoch tak by to asi nepomohlo.
-
Grim
Darca
...vzhľad SBS by sa nemal hodnotiť, nie je pre výkon ich práce podstatný...a je úplne jedno o čo išlo...tí ľudia mohli zasiahnúť...Forsaken napísal:ani ja neviem... ale tazko to sudit... z toho zaberu.
-
TommyHot
Addict
Vacsinou staci len prekvapit utocnika, ktory si mysli, ze sa mu nikto nepostavi a hned sa moze situacia otocit. Samozrejme, mozes aj solidne dostat po hube a preto sa taketo rozhodnutia nerobia lahko...
no co ja viem, tu chodim do billy a SBS robi - priemerna asi 50kg zena, vek 50+, no z takej nejde velmi respekt.
keby bol typek sam, tak jasne, ale mal tam zensku... takze urcite by som ju do toho nezatahoval
keby bol typek sam, tak jasne, ale mal tam zensku... takze urcite by som ju do toho nezatahoval
-
TommyHot
Addict
aj ta priemerna 50kg zena na teba moze vytiahnut nejake aikido a dolamat ti klucnu kost na tri razy 
Taka stara 50tnicka ti vyskriabe oci nechtami a prstenami, to musi byt horsie ako od chlapa obchytit.
a ani jej nevratis.
Bežne vidím v potravinách chudých dôchodcov. Častejšie ako nejakých pevných chlapov. Máte niekto už skúsenostis tým, že by SBS v potravinách seriózne zakročil? Príde mi vtipné, aby chlap naháňal a hádzal sa po niekom kvôli kexíku a krabičke cigariet.
Myslím, že poistka týchto ľudí je ten prenosný vystrelovací paralyzér - to u nich vidím často. A tam je jedno, či si 90 kilový chlap, alebo 50 kilová dôchodkyňa.
Myslím, že poistka týchto ľudí je ten prenosný vystrelovací paralyzér - to u nich vidím často. A tam je jedno, či si 90 kilový chlap, alebo 50 kilová dôchodkyňa.
@hensym, hej videl som zasahovat, ked sa pri pokladni vyliala smotana tak SBSkar bezal po upratovacku 
Keby len bystander effect.Tu je asi taka realita, ze 3 kamaratov napadli v noci siesti vymetenci, jeden to docela dostal, ostal lezat na ze mi v kaluzi krvi a nez mu prisla privolana sanitka, tak random okoloiduci donho este kopol.
Ja som videl v Bille, chalan si dal flasky do cestovnej tasky, tam si to vsimli chcel utiect, popri tom rozbil tu pipaciu blbost, len dvere uz boli zavrete, potom sa chcel byt s sbskarom ale nic z toho nebolo.Hensym napísal:Bežne vidím v potravinách chudých dôchodcov. Častejšie ako nejakých pevných chlapov. Máte niekto už skúsenostis tým, že by SBS v potravinách seriózne zakročil? Príde mi vtipné, aby chlap naháňal a hádzal sa po niekom kvôli kexíku a krabičke cigariet.
Týpek keby tam bol sám, tak prchne doriti.Forsaken napísal:no co ja viem, tu chodim do billy a SBS robi - priemerna asi 50kg zena, vek 50+, no z takej nejde velmi respekt.
A k tým SBS - to sú poväčšinou totálni exoti, invalidi, staré ženy..fakt na smiech. Ale v našom meste v jednom väčšom stredisku v potravinovom reťazci robil aj taký, čo naozaj dokázali chytať zlodejov a raz tam bol aj taký akčný, čo si ich brával dozadu mimo kamier a robil výučbu ručne-stručne.
Kto este za zivot nedostal par krat poriadnu nakladacku tak taketo nieco ho tak zaskoci ze nevie vobec reagovat, je v soku, nechape co sa deje.
Je to skoda ja uz som nieco podobne zazil, nechcel som sa hrat na hrdinu tak som utocnika napadol iba slovne a mozem povedat ze ho to presvecilo a to som sa nijak nevyhrazal iba som sa pred neho postavil a pekne do oci som sa ho opytal ci je normalny (taky nejaky pubertiak, asi napity), odisiel bez slova.
Presne toto je dovod preco vzdy so sebou nosim boxera, i ked som ho za cely zivot ani raz nevytiahol, ak sa stane nieco taketo rad takemu hajzlovi vyrazim jednou ranou vsetky zuby aj so sankou.
http://www.cas.sk/clanok/245608/brutaln ... entre.html
Neviem ci tu ten link padol, to je len tak fyi, ze ako sa to vlastne stalo.
Je to skoda ja uz som nieco podobne zazil, nechcel som sa hrat na hrdinu tak som utocnika napadol iba slovne a mozem povedat ze ho to presvecilo a to som sa nijak nevyhrazal iba som sa pred neho postavil a pekne do oci som sa ho opytal ci je normalny (taky nejaky pubertiak, asi napity), odisiel bez slova.
Presne toto je dovod preco vzdy so sebou nosim boxera, i ked som ho za cely zivot ani raz nevytiahol, ak sa stane nieco taketo rad takemu hajzlovi vyrazim jednou ranou vsetky zuby aj so sankou.
http://www.cas.sk/clanok/245608/brutaln ... entre.html
Neviem ci tu ten link padol, to je len tak fyi, ze ako sa to vlastne stalo.