Bystander Effect

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Bystander Effect

Príspevok od používateľa Grim »

...tak nás pouč...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

lol cocotko v teplakoch a svetriku co fackal ako zena :D podla mna keby sa mu niekto postavi zoci voci tak sa chlapec zosere okolo hlavy...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ani ja neviem... ale tazko to sudit... z toho zaberu.

a ten romanticky parik radsej mohol ist zohnat SBS - len ked sa pozrem na tucnych skaredych SBSkarov v obhcodoch tak by to asi nepomohlo.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Forsaken napísal:ani ja neviem... ale tazko to sudit... z toho zaberu.

a ten romanticky parik radsej mohol ist zohnat SBS - len ked sa pozrem na tucnych skaredych SBSkarov v obhcodoch tak by to asi nepomohlo.
...vzhľad SBS by sa nemal hodnotiť, nie je pre výkon ich práce podstatný...a je úplne jedno o čo išlo...tí ľudia mohli zasiahnúť...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vacsinou staci len prekvapit utocnika, ktory si mysli, ze sa mu nikto nepostavi a hned sa moze situacia otocit. Samozrejme, mozes aj solidne dostat po hube a preto sa taketo rozhodnutia nerobia lahko...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

no co ja viem, tu chodim do billy a SBS robi - priemerna asi 50kg zena, vek 50+, no z takej nejde velmi respekt.

keby bol typek sam, tak jasne, ale mal tam zensku... takze urcite by som ju do toho nezatahoval
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aj ta priemerna 50kg zena na teba moze vytiahnut nejake aikido a dolamat ti klucnu kost na tri razy :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Taka stara 50tnicka ti vyskriabe oci nechtami a prstenami, to musi byt horsie ako od chlapa obchytit. :lol: a ani jej nevratis.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Bežne vidím v potravinách chudých dôchodcov. Častejšie ako nejakých pevných chlapov. Máte niekto už skúsenostis tým, že by SBS v potravinách seriózne zakročil? Príde mi vtipné, aby chlap naháňal a hádzal sa po niekom kvôli kexíku a krabičke cigariet.

Myslím, že poistka týchto ľudí je ten prenosný vystrelovací paralyzér - to u nich vidím často. A tam je jedno, či si 90 kilový chlap, alebo 50 kilová dôchodkyňa.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

@hensym, hej videl som zasahovat, ked sa pri pokladni vyliala smotana tak SBSkar bezal po upratovacku :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keby len bystander effect.Tu je asi taka realita, ze 3 kamaratov napadli v noci siesti vymetenci, jeden to docela dostal, ostal lezat na ze mi v kaluzi krvi a nez mu prisla privolana sanitka, tak random okoloiduci donho este kopol.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Hensym napísal:Bežne vidím v potravinách chudých dôchodcov. Častejšie ako nejakých pevných chlapov. Máte niekto už skúsenostis tým, že by SBS v potravinách seriózne zakročil? Príde mi vtipné, aby chlap naháňal a hádzal sa po niekom kvôli kexíku a krabičke cigariet.

Myslím, že poistka týchto ľudí je ten prenosný vystrelovací paralyzér - to u nich vidím často. A tam je jedno, či si 90 kilový chlap, alebo 50 kilová dôchodkyňa.
Ja som videl v Bille, chalan si dal flasky do cestovnej tasky, tam si to vsimli chcel utiect, popri tom rozbil tu pipaciu blbost, len dvere uz boli zavrete, potom sa chcel byt s sbskarom ale nic z toho nebolo.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Forsaken napísal:no co ja viem, tu chodim do billy a SBS robi - priemerna asi 50kg zena, vek 50+, no z takej nejde velmi respekt.

keby bol typek sam, tak jasne, ale mal tam zensku... takze urcite by som ju do toho nezatahoval
Týpek keby tam bol sám, tak prchne doriti. :lol: Inak nechápem toto, aspoň nejaká snaha ujsť alebo čo..ale hentak sa nechať mláti, to je strata sebazáchovy.

A k tým SBS - to sú poväčšinou totálni exoti, invalidi, staré ženy..fakt na smiech. Ale v našom meste v jednom väčšom stredisku v potravinovom reťazci robil aj taký, čo naozaj dokázali chytať zlodejov a raz tam bol aj taký akčný, čo si ich brával dozadu mimo kamier a robil výučbu ručne-stručne. :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Kto este za zivot nedostal par krat poriadnu nakladacku tak taketo nieco ho tak zaskoci ze nevie vobec reagovat, je v soku, nechape co sa deje.
Je to skoda ja uz som nieco podobne zazil, nechcel som sa hrat na hrdinu tak som utocnika napadol iba slovne a mozem povedat ze ho to presvecilo a to som sa nijak nevyhrazal iba som sa pred neho postavil a pekne do oci som sa ho opytal ci je normalny (taky nejaky pubertiak, asi napity), odisiel bez slova.
Presne toto je dovod preco vzdy so sebou nosim boxera, i ked som ho za cely zivot ani raz nevytiahol, ak sa stane nieco taketo rad takemu hajzlovi vyrazim jednou ranou vsetky zuby aj so sankou.
http://www.cas.sk/clanok/245608/brutaln ... entre.html
Neviem ci tu ten link padol, to je len tak fyi, ze ako sa to vlastne stalo.
Napísať odpoveď