eBay.com
Re: eBay.com
Máte niekto skúsenosti zo stránkou aliexpress.com? Chcel by som si objednať mobil. Objednával niekto z tej stránky takýto tovar? Ako by to bolo z prípadnou reklamáciou? A ešte či môže cez služby ako Fedex či DHL prísť mobil do ôsmych dní ako to tam píše?
s touto nie, ale s podobnou ano, v pripade reklamacie /zaruka 1 rok/ posielas mobil na svoje naklady tam, vacsinou ti ho neopravuju ale bez okolkov ti posielaju druhy hned naspat, zase na tvoje naklady, akym typom posty - neviem
ja som si dal poslat cez DHL, platil som 30 dolarov navyse, telefon poslali v stredu a v piatok som ho mal doma
a nepatri to do tejto temy
ja som si dal poslat cez DHL, platil som 30 dolarov navyse, telefon poslali v stredu a v piatok som ho mal doma
a nepatri to do tejto temy
Poraď odkiaľ si objednával 
To viem, ale tak samostatná téma tu nebola a je to dosť podobne ebay-u si myslím
Každopádne diky za info.
To viem, ale tak samostatná téma tu nebola a je to dosť podobne ebay-u si myslím
no ja som objednaval z mixeshop.com a osobnu skusenost mam aj s pandawill.com, mixeshop ma tu vyhodu ze komunikuju cez skype
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skusenosti mam z Aliexpress objednával, som s tamad niekolko vecí. Skusenosti pozitívne.
-
Scorpion90
King
Ked uz sme pri tychto strankach, vie niekto poradit aky tablet sa odtial / resp. ak rovnaky najdem na EBAY, tak radsej kupim odtial / v cene okolo 100-150 $ oplati kupit?? Ziadna znacka mi nic nehovori, takze je tazke sa tam orientovat. Rad si necham poradit
-
rufus59
Light Professional
Značku by som bral Ainol. Skus si pozrieť tuto značku a cenu podla rozpočtu. Recenzie pozeram danych modelov na youtube.
Ainol Novo 7 Venus sa chystam kupiť len je kus nad rozpočet. Na ebay-i su drahsie ako pozeram. Hodnotenie ma podobne ako Google nexus len je to lacnejšia čínska nahrada. Vyhoda, že je aj podpora pričom pri lacných tabletov nieje.
http://www.ainol-novo.com/buy-products.html
Ainol Novo 7 Venus sa chystam kupiť len je kus nad rozpočet. Na ebay-i su drahsie ako pozeram. Hodnotenie ma podobne ako Google nexus len je to lacnejšia čínska nahrada. Vyhoda, že je aj podpora pričom pri lacných tabletov nieje.
http://www.ainol-novo.com/buy-products.html
Ako sa postupuje keď nepríde objednaný tovar? Už prešlo 30 dní a zatiaľ mi neprišlo čo som objednal. Mám napísať predajcovi alebo ešte počkám?
-
javatar
Hardcore addict
z ktorej krajiny predajca posielal? ak z ciny/HK tak este pockaj tyzden
Jo, posielal to z HK. Dobre, ešte počkám. Každopádne čo ak nepríde ani po týždni? Ako bude predajca vedieť že mi to vážne neprišlo a neklamem ho?
-
guess.whoo
Redeemer
nijako, len mu napis ze ti to neprislo a ak ti nevrati peniaze alebo to neposle znova otvoris na ebayi konanie...comu sa on bude chciet velmi vyhnut takze mas vyhrate
-
j.adamovicova
Novice
eBay.com
Ahojte, prosim Vas, stala sa mi taka vec na ebay.com, kupila som tovar, zaplatila som cez paypal a za tyzden mi ebay poslal mail, ze predajca zrusil ten predaj , lebo mu vraj neprisli peniaze, ale paypal mi poslal aj potvrdenie, ze mi stiahli peniaze, aj na ucte ich mam odminusovane a ze teda mi nic nepride. ze pokial som polozku uhradila, mam kontaktovat zakaznicku linku.
chcem sa spytat, tych co ste mali nejake problemy s platbami, kde ste kontaktovali ebay, alebo koho ste kontaktovali? ja som pisala aj predajcovi aj ebay-u a nikto sa mi uz tyzden neozval.
viete mi niekto poradit? diky moc...ps: kupila som to od predajcu z hong kongu. este raz diky
chcem sa spytat, tych co ste mali nejake problemy s platbami, kde ste kontaktovali ebay, alebo koho ste kontaktovali? ja som pisala aj predajcovi aj ebay-u a nikto sa mi uz tyzden neozval.
viete mi niekto poradit? diky moc...ps: kupila som to od predajcu z hong kongu. este raz diky
-
guess.whoo
Redeemer
kontaktuj podporu ebayu, vloz do mailu screen z paypalu a oni to vyriesia.
Chcem sa spýtať,keď niečo predám tak ebay si ten poplatok sám strhne z môjho paypal účtu?
dík
dík
-
Scorpion90
King
uz to tu bolo rozoberane.. platis 3 rozne poplatky. Ebay si ich sam strhne, pokial mas na ucte dostatocnu sumu
a/ poplatok za vlozenie ... http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html - pri aukciach 50x zadarmo za mesiac
b/ poplatok za predaj - standardne 9% z predajnej ceny / cena + shipping /
c/ poplatok paypal - 0.35 $ fixne + cca. 3% zo sumy co ti prijde
Je toho pomerne dost..
a/ poplatok za vlozenie ... http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html - pri aukciach 50x zadarmo za mesiac
b/ poplatok za predaj - standardne 9% z predajnej ceny / cena + shipping /
c/ poplatok paypal - 0.35 $ fixne + cca. 3% zo sumy co ti prijde
Je toho pomerne dost..
viem v akej výške sú tie poplatky, len som nevedel, či si ich strhne sám...lebo to je už takmer mesiac a stále si ich nestrhol...dík
náhodou niekto z BA kto by mi objednal nejaké veci ? (pár € asi iba fólie na telefón)
poprípade kto by mi spravil support a vysvetlil mi všetko čo potrebujem vediet a pomohol by mi s prvou objednávkou.
keď tak PM Ďakujem.
poprípade kto by mi spravil support a vysvetlil mi všetko čo potrebujem vediet a pomohol by mi s prvou objednávkou.
keď tak PM Ďakujem.
Nič neprišlo tak som mu napísal, a odpísal že to pošle znova.guess.whoo napísal:nijako, len mu napis ze ti to neprislo a ak ti nevrati peniaze alebo to neposle znova otvoris na ebayi konanie...comu sa on bude chciet velmi vyhnut takze mas vyhrate
Chcem sa ale teraz spýtať na niečo iné. 18 marca som si objednal tovar, a do teraz mi neukazuje že to predajca poslal. Do jakej doby to musí poslať, alebo mu mám napísať?
-
rufus59
Light Professional
Skus mu napísať nič tým nestratíš.
Máš to v správecumilko napísal:náhodou niekto z BA kto by mi objednal nejaké veci ? (pár € asi iba fólie na telefón)
keď tak PM Ďakujem.