The Walking Dead
Re: The Walking Dead
pridavam sa k nespokojnym, podla mna to bol tiez nudny diel, ale zase asi fakt potrebny, vymyslat nove zvraty pred koncom serie uz asi moc nejde. v kazdom pripade ma potesil koniec, uz som sa bal, ze dalsi diel bude o tom, ako pobehuje rick po vaznici a rozmysla, ci im odovzda michonne, take rychle rozhodnutie som necakal.
v comicse skoncila bitka viac menej nerozhodne, guverner bol zabity, straty na oboch stranach a vaznica padla. ale hlavne postavy prezili
Ano, je jasne, ze na zemi neziju iba racionalni ludia, no prave takato apokalypsa by ludi pekne oskusala a vytriedila, ze by prezili iba ti, ktori SU racionalni.HellRoB87 napísal:Ale len racinalni ludia na zemi neziju. Tak verim, ze keby nastala zombie apokalypsa, tak by sa takito ludia s velkym ego komplexom na svete nasli, ktori by si riesili problem medzi sebou.
Zase ty si to predstavujes moc rozpravkovo, ako by mali ludia postupovat. Najst ostrov a umriet tam stastne az do konca zivota. Lenze ako sa na ten ostrov dostat? Kde ho najst? Samozrejme ziadny problem najst lod na kazdom rohu, a este jednoduchsi problem najst pusty ostrov bez akejkolvek navigacieA hlavne, ked sa clovek nachadza vo vnutrozemi krajiny.
Myslim, ze v reali by ludia boli akurat posrati co len vyjst z domu, a nie to hladat lode stovky kilometrov po krajine plnej zombikov. A aj keby nejaku tu schopnu lod nasli, nic by tym nemali vyhrate...
Lod by nebolo problem najst v akomkolvek pristave, a nemusela by to byt nejaka obrovska vyletna lod pre 3000 ludi, ktora musi byt obsluhovana 50 clennou posadkou. Kludne by stacil nejaky maly motorovy cln. A ten ostrov, to som nemyslel, ze by sa plavili po oceanoch a hladali pusty ostrov niekde 500km od brehu. Stacilo by najst nejaky mensi ostrov kusok od pobrezia, kedze pochybujem, ze zombie vedia plavat.
P.S.: Este zopakujem, ze toto nepisem preto, ze by som chcel, aby toto robili postavy vo Walking Dead. Ten serial je super a bavi ma, len sem pisem, ako by som sa v takej situacii zrejme zachoval ja, takze peace.
Časť vôbec nie zlá, nebola podľa mňa ani nudná, mala správnu atmosféru.
Je smutné, že sa v TWD už dávnejšie stali hlavnými záporákmi ľudia, a nie chodci, a ešte smutnejšie je, ža tam naozaj chýba nejaká dramatičnosť a bezmocnosť po tej "zombie stránke". Nerád to hovorím, ale najlepšie (najsilnejšie) momenty seriálu boli, keď zomierali hlavní hrdinovia, na druhej strana, nechcem aby zomreli.

Je smutné, že sa v TWD už dávnejšie stali hlavnými záporákmi ľudia, a nie chodci, a ešte smutnejšie je, ža tam naozaj chýba nejaká dramatičnosť a bezmocnosť po tej "zombie stránke". Nerád to hovorím, ale najlepšie (najsilnejšie) momenty seriálu boli, keď zomierali hlavní hrdinovia, na druhej strana, nechcem aby zomreli.
No, pozerať sa to dalo, uvidíme čo bude ďalej....
A k tej racionalite.... Najrozumnejšie riešenie by bolo, keby Rick okamžite pána Blake-a (Guvernéra) popraví, a nie s ním jedná o chobotinách, pretože rozumná dohoda bola zjavne nemožná.... A súčasne by druhá skupina zaútočila na Woodsbury. Nie nejako frontálne, lebo protivník je početnejší, ale taký rýchly palebný prepad (zbraní a streliva je už asi po nákupe u Morgana celkom dosť) s cieľom povedzme na diaľku pobiť čo najviac tých stráží na múroch, a podľa možností spriechodniť barikády. Zombíci by sa už potom postarali o zvyšok a pokiaľ by to Woodsbury ustálo, tak by bolo dosť oslabené na to, aby robilo výpravy do väznice. Plus nehovorím o chýbajúcom vedení, ktoré to tam vlastne drží pohromade.... Ale chápem, že seriál musí byť dramatický, takže na racionalitu tam veľa miesta nie je....
A k tej racionalite.... Najrozumnejšie riešenie by bolo, keby Rick okamžite pána Blake-a (Guvernéra) popraví, a nie s ním jedná o chobotinách, pretože rozumná dohoda bola zjavne nemožná.... A súčasne by druhá skupina zaútočila na Woodsbury. Nie nejako frontálne, lebo protivník je početnejší, ale taký rýchly palebný prepad (zbraní a streliva je už asi po nákupe u Morgana celkom dosť) s cieľom povedzme na diaľku pobiť čo najviac tých stráží na múroch, a podľa možností spriechodniť barikády. Zombíci by sa už potom postarali o zvyšok a pokiaľ by to Woodsbury ustálo, tak by bolo dosť oslabené na to, aby robilo výpravy do väznice. Plus nehovorím o chýbajúcom vedení, ktoré to tam vlastne drží pohromade.... Ale chápem, že seriál musí byť dramatický, takže na racionalitu tam veľa miesta nie je....
-
DeadWalker
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
K tej diskusii s loďou - zabúdate, že loď žerie jaksi viac jak auto a keď jej dôjde palivo, ťažko sa pláva po iné.
Takže by bol nezmysel posielať na takú výpravu všetkých, mohla by byť posledná. No a keby poslali jedného "prieskumníka," ten by sa aj v prípade úspechu bez navigácie len ťažko vrátil po ostatných. Toľko k lodiam a ostrovom. Ale samo, že nejaká nová postava ostrieľaného moreplavca, ktorý by to dal s buzolou a mapou nakreslenou po pamäti, by nebola odveci. 
V hre to bolo tak, že chceli nájsť čln
Spoiler
tak išli k moru, ale tam už žiadne člny neboli pretože keď vypukla apokalypsa tak ľudia čo žili pri mori samozrejme prve čo brali boli člny, takže ani ten čln nemusí byť také ľahké nájsť 
Takd dnes dopozeraná 13.časť 3-tej série a ja sa pridávam do témy: zhodnotil by som to asi takto - 01S: 4/5 02S: 2/5 03S: 5/5 Po Game of Thrones asi najlepší seriál od čias Rome.
Osobne seriál skvelý, ale u Ricka mi strašne vadia jeho pridrbané rozhodnutia. Jediný krát keď sa dobre rozhodol bolo keď zabil toho mexikána-väzňa. Hneď rozhodne. Inokedy sa správa ako idiot - tých štyroch poslal preč napriek rozhodnutiu skupiny vďaka svojim prepinákom...nepáčilo sa mi ani ako sa zachoval k tomu turistovi. Našlo by sa..
Z Miltona je celkom zaujímavá postava. Neprišlo vám divné, že Hershel šoféruje?
Osobne seriál skvelý, ale u Ricka mi strašne vadia jeho pridrbané rozhodnutia. Jediný krát keď sa dobre rozhodol bolo keď zabil toho mexikána-väzňa. Hneď rozhodne. Inokedy sa správa ako idiot - tých štyroch poslal preč napriek rozhodnutiu skupiny vďaka svojim prepinákom...nepáčilo sa mi ani ako sa zachoval k tomu turistovi. Našlo by sa..
Ako si pochopil to jeho rozhodnutie, bo mne z toho vyšlo, že vôbec nie je rozhodnutý.M142 napísal:Spoiler
pridavam sa k nespokojnym, podla mna to bol tiez nudny diel, ale zase asi fakt potrebny, vymyslat nove zvraty pred koncom serie uz asi moc nejde. v kazdom pripade ma potesil koniec, uz som sa bal, ze dalsi diel bude o tom, ako pobehuje rick po vaznici a rozmysla, ci im odovzda michonne, take rychle rozhodnutie som necakal.
Z Miltona je celkom zaujímavá postava. Neprišlo vám divné, že Hershel šoféruje?
begbee: Tie ich automaty sa dajú šoférovať aj jednou nohou. Veď aj my slováci prehadzujeme nohu z plynu na brzdu. 
K tomu jeho rozhodnutiu, veď povedal, že Hershela sa spýtal len preto, aby ho prehovoril, tzn., rozhodnutie už spravil, ale istý si očividne nie je.
Milton sa mi ako postava ráta, nečudoval by som sa, keby sa nejakým spôsobom zvrtol na stranu "dobrej" skupiny.
K tomu jeho rozhodnutiu, veď povedal, že Hershela sa spýtal len preto, aby ho prehovoril, tzn., rozhodnutie už spravil, ale istý si očividne nie je.
Milton sa mi ako postava ráta, nečudoval by som sa, keby sa nejakým spôsobom zvrtol na stranu "dobrej" skupiny.
Spoiler
Takže nasledujúce 2 diely sa budú rozhodovať, či Michelle vydať či nie, do toho ešte nejak zamontujú Andreu, Miltona a tú novú rodinu. V 16. diely sa nakoniec konečne posekajú.
Posledné dva diely mierny útlm od tých prvých, ktoré boli fakt super, ale ako stále vysoká kvalita. Stále nechápem, ako vôbec mohla vzniknúť tá nepodarková 2. séria, to sa im tam asi všetkým prihoršilo a tiež ich čosi chytilo.
Má to mať aj 4.sériu?
Má to mať aj 4.sériu?
Áno už sa tuším natáča, mala by vyjsť v októbri 2013.
Ono musis pouzivat jednu nohu. Nemozes ani davat plyn a brzdu naraz cize uplne v poho. Automaty proste.begbeee napísal: Z Miltona je celkom zaujímavá postava. Neprišlo vám divné, že Hershel šoféruje?
Inac walking dead ma dlhodobo ten isty scenar. Cely diel sa nic nedeje a na konci urobia ze "wtf" a clovek chce vidiet dalsi diel. Dalsi diel sa na to moc nenadvazuje, nic sa nedeje a na konci zas.
Však to všetky seriály tak robia
Game of Thrones, Once Upon a Time, Rome.. všetky
Game of Thrones, Once Upon a Time, Rome.. všetky
Spoiler
ďalšia zbytočná časť, celý čas uteká k vezeniu a nakoniec je zase vo Woodbury, zbytočne to naťahujú
Spoiler
inak je haluz, ze ked Andrea bola v lese, naokolo ziadni zombici, a hned ako preslo to auto ich tam bolo 5
Taktiez v tom sklade co sa hrali na macku a mys, isli tam za svetla a ked Andrea vysla von uz bola tma, pricom sa tam zdrzali mozno 10minut. Tato seria je celkom dobra, no aj tak je dost natahovana a kludne mohla mat takych 12 casti
Markoff napísal:Spoiler
ďalšia zbytočná časť, celý čas uteká k vezeniu a nakoniec je zase vo Woodbury, zbytočne to naťahujú
Spoiler
Ber to ako ticho pred búrkou , jasné že tieto presposledné časti nebudu neviem aké super , o čom by bola posledná ? Toto je úplne normálne pri takýchto serialoch 
Momo46 napísal:Spoiler
Ber to ako ticho pred búrkou , jasné že tieto presposledné časti nebudu neviem aké super , o čom by bola posledná ? Toto je úplne normálne pri takýchto serialoch
Spoiler
ja len to, ze prve casti tretej serie boli celkovo najlepšie v celom seriáli, najprv blúdili krajinou, potom objavili vezenie, dobíjali ho, potom stret s governorom atď a teraz len kecy, kecy a kecy, nič významné sa tam nedeje, aby to nakoniec nedopadlo tak že na vojnu rick x governor budeme čakať do 4. série 
Spoiler
z Merleho bude zombie 
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Spoiler
snad uz dalsia cast bude to prave orechove, lebo dnes to bola zase raz nuda, aj ked o trochu lepsie ako predchadzajuce casti... a myslel som, ze governor zomrie a preberie to po nom martinez
Spoiler
Mne sa tento diel páčil, bol super. Konečne to zobrala Andrea do vlastných rúk. Tieto posledné diely výborne orú pôdu pre 16. diel, už teraz sa naň teším!
Spoiler
Teda neviem, ale mnediely ako 14. úplne vyhovujú. Boli tam síce nudné miesta, ale celkovo mi to sadlo. Ale zase, ja som pošahaný, mne sa páčila aj druhá séria. 
Tež som si všimol, že keď sa Andrea oprela o strom, tak očividne nikoho nevidela, prešlo auto, a už ju jeden držal a ďalší štyria na 5 metrov od nej. Takýchto miest tam je viac. Aj napríklad recyklácia chodcov, už som videl toho istého walkera asi 4 krát, hádam sa mi to nezdalo.
Tiež som nepochopil, že keď za dvermi v tej opustenej budove stáli chodci, ona ich nejakým spôsobom vypustila na guvernéra a sama sa schovala za tie dvere, nechápem ako to spravila.
Tie jamy zapálil Milton, že?
Guvernér je slušná ku*va, ale žeriem tam jeho flegmatický pohľad, je jedno či vraždí, rozbíja okná alebo vyjednáva.
Tež som si všimol, že keď sa Andrea oprela o strom, tak očividne nikoho nevidela, prešlo auto, a už ju jeden držal a ďalší štyria na 5 metrov od nej. Takýchto miest tam je viac. Aj napríklad recyklácia chodcov, už som videl toho istého walkera asi 4 krát, hádam sa mi to nezdalo.
Tiež som nepochopil, že keď za dvermi v tej opustenej budove stáli chodci, ona ich nejakým spôsobom vypustila na guvernéra a sama sa schovala za tie dvere, nechápem ako to spravila.
Tie jamy zapálil Milton, že?
Guvernér je slušná ku*va, ale žeriem tam jeho flegmatický pohľad, je jedno či vraždí, rozbíja okná alebo vyjednáva.