Mal som minulý týždeň menšie pasovačky s počítačom [upgrade na 3770K následný "downgrade" späť na 2600K, výmena troch dosiek, etc.] ostal som nakoniec pri GA Z77X-UP7. Problém mám nasledovný. Mám čistú inštaláciu Windows 7 x64 Professional [max vyupdatovanú, legálnu], používam Intel SSD Toolbox na optimalizáciu behu SSDčiek, writeback cache je zapnutý, taktiež mám najnovší Intel Rapid Storage Technology [ďalej už len iRST]. ATTO benchmark mi systémový "dvojdisk" otestuje fantasticky, stabilne od 32-64 MB samplu ide 800-1100 MB/s read a 800-1000 MB/write. Avšak je jedna vec ktorej nerozumiem.
Inde problémy nevidím. USBčka idú fajn, doska trochu nestíha napájať fany, tak sú externe cez molexy a 3-4pinové redukcie napojené, ale to je tým že tam má 2 8 pinové vetvy a ja mám zapojenú len jednu [asi?], to však neriešim. Hry idú fajn, Tomb Raider po najnovšom opatchovaní nepadá vôbec a Crysis 3 ide hyper super.
Len ma hnevá ten štart windowsu. Toto mám v startupe [msconfig-startup.jpg]. Na pozadí mi beží na startupe Kaspersky Internet Security [legal]. CCleaner som skúšal, ale nič nezoptimalizoval, boli tam klasické blbosti.
Any ideas?