F1 sezona 2013

O športe...
Kenyon6
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: F1 sezona 2013

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

Sezóna sa rozbehla zaujímavo, môže to byť vyrovnané. Dúfam, že kvalifikácie nebudú opäť len o RedBulle. Massa vyzerá sľubne, Alonso bude chcieť titul. Zaujímavé bude, ako to pôjde ďalej McLarenu. Najviac ma ale potešil Kimi :).
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Rád by som šiel tento rok pozrieť do Maďarska na formulku :) Máte niekto skúsenosti? Také hlavné otázky.

Ako ste riešili dopravu? - rád by som asi šiel autom, parkovanie asi problém nebude. Ale ak by mal nejak extra lacno (hlavne bez kadejakých prestupov) ísť nejaký spoj / vlak, nebránil by som sa ani tejto možnosti.

Aký lístok? 90€ stojí na celý víkend mimo tribún. Podľa mňa je zbytočné dávať 150-200€ za tribúnu. A zas 300€ na hlavnú tribúnu je už celkom dosť. :?

Ubytovanie? Stan, Hostel v okolí ? ... najlepšie ak by niekto napísal, kto bol a mal reálnu skúsenosť ako bolo :)

Ďakujem za každú radu :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Lubenečko napísal:Rád by som šiel tento rok pozrieť do Maďarska na formulku :) Máte niekto skúsenosti? Také hlavné otázky.
Ako ste riešili dopravu? - rád by som asi šiel autom, parkovanie asi problém nebude. Ale ak by mal nejak extra lacno (hlavne bez kadejakých prestupov) ísť nejaký spoj / vlak, nebránil by som sa ani tejto možnosti.
Aký lístok? 90€ stojí na celý víkend mimo tribún. Podľa mňa je zbytočné dávať 150-200€ za tribúnu. A zas 300€ na hlavnú tribúnu je už celkom dosť. :?
Ubytovanie? Stan, Hostel v okolí ? ... najlepšie ak by niekto napísal, kto bol a mal reálnu skúsenosť ako bolo :)
No takto ja som tam bol pred 2 rokmi ,isiel som autom cisto len na nedelu lebo som chudobny student :D ...z BA sme odchadzali okolo 5,30 a kedy sme dorazili uz si ani nepamatam viem ze sa tam ide krasne po dialnici a uz na madarskej dialnici vsade po autach ci mostoch vidis kto ide na formulu a kto nie :D (okruh je asi tak 60km za Budapestou a vlak nie skor autobus tam ide) je to funny lebo kazdy aj s horsim autom si tam ide 160km/h a viac :) ...pred Formulou sa idu este vselijake sprievodne zavody ako zavody veteranov potom GP2 GP3 a Porshe supercup a potom dlhaaaaaaa prestavka asi 2h potom ide uvitanie so zavodnikmi a potom o dalsiu hodinku postupne zahrievaju motory a robia 2 zahrievacie kola ktore v telke nevidis :) ...co sa tyka listkov my sme boli len tie za 90evri co si mozes sadnut hocikde na travu...nastastie my sme chytili taky flek ze som videl asi 70percent trate :D ...parkovanie aj organizacia asi tak ze neda sa zabludit vsetko riadi policia a zadalsie tam sa parkuje asi na 3 pokosenych kopcoch a zadarmo :D ...ak tam ides na viac dni je tam stanovy tabor neviem ako hotel ale pri tom aquaparku co tam je by som ti doporucoval sa aj okupat napr pocas treningov :D je z hora tiez dobry vyhlad...
Co sa tyka zazitkov vobec tie peniaze nelutujem...je to ako letecky den kde je strasny hukot a vona spaleneho benzinu :smt049 ..treba sa modlit za pocasie my sme mali 30stupnov :) nepodcenit tekutiny lebo vo vnutri je vsetko neskutocne drahe
Prílohy
40581_1441588251797_8268610_n.jpg
40581_1441588371800_6136989_n.jpg
40581_1441588651807_5676300_n.jpg
40581_1441588891813_4348061_n.jpg
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ďakujem ti za info :) takže už sa modliť nech počasie bude pekné :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Urcite sa oplati ist tento rok, tiez by som isiel. Kedze od buduceho uz len 1.6 a menej otacok, cize zvuk bude urcite o nieco slabsi.

MP4-27: To su tvoje fotky? Lebo to vyzera ako z tribuny fotene.

Inac je vidiet z travi na obrazovky?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pascalwb napísal:Urcite sa oplati ist tento rok, tiez by som isiel. Kedze od buduceho uz len 1.6 a menej otacok, cize zvuk bude urcite o nieco slabsi.

MP4-27: To su tvoje fotky? Lebo to vyzera ako z tribuny fotene.

Inac je vidiet z travi na obrazovky?
hej ja som to fotil a ti vravim ze toto je brutal miesto :D vidis skoro vsade :) ved ano co nevidis na 4 fotke? :D
Pascalwb
Addict
Addict

No vsak lebo som si nebol isty, lebo to vyzera jak z tribuny fotene.

V ktorej zarute to je, 3 fotka je z rovinky a ta stvrta je pohlad na poslednu zakrutu, z toho isteho miesta?
Doktor PHdečko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Doktor PHdečko »

Sa mi zda ze vsetky fotky su robene s toho isteho miesta mam pravdu ? Niekde okolo tribumy Silver 6 ...Tento rok idem tiez na F1 do madarska na cely vikend a mam v plane to iste miesto co aj ty :D
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

my sme boli presne nad Silver 6 co je ta zelena plocha :) ...a jasne ze sme boli len na tom istom mieste...pred formulou sa da este premiestnovat ale potom mnoho ludi dojde len na formulu a sa to tam neskutocne zaplni takze potom si rad ze stojis :D ... ja praveze uz do Madarska nechcem ist...laka ma Nemecko alebo SPA a grilovacka na tej rovinke :D ...vzdialenost je cca rovnaka tych 1100km z BA :) no len tam uz si asi priplatim za cestu :/ uvidime leto je este daleko :D
Pascalwb
Addict
Addict

Naco sa trepu do tej Malajzie v obdobi, ked tam furt prsi. Vettel kde zas zobral sekundu. Dufam, ze v zavode to tak nebude.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Massa to zvladol vynikajuco. Vettel dal tu 1 sekundu hlavne vdaka novej intermediate pneumatike. Red Bull sa trapi s pneumatikami, takze zajtra bude mat velku sancu Alonso a Massa. Dufam ze ked bude Massa rychlejsi ako Alonso, tak ho nechaju pred nim a nebudu hrat vsetko na Fernanda.
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

Kimi dostal penalizáciu, tri miesta na štarte. http://www.formula1.com/news/headlines/ ... 14399.html
Aj tak verím aspoň v pódium :).
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Super umiestnenie pre ferrari :) Vettel bude mať čo robiť.

Dúfam v normálny pretek,sem tam dážď mi nebude vadiť ale nechcem vidieť žiadne lejaky.

//autoeditácia príspevku (24 Mar 2013, 9:16)
Skvelý začiatok fakt...Alonso :(
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Tak toto už dlho nebolo :) Webber poriadne nasratý,ani sa mu nečudujem,Vettel išiel fakt cez mŕtvoly,prehnal to dosť. Rosberg takisto určite nežiari šťastím.
Škoda Alonsa no...
Jeden úsmevný moment ako Hamilton prišiel na návštevu do McLarenu :lol:
Pascalwb
Addict
Addict

Tak dneska stupne vytazou teda boli, vsetci nasr*ty alebo smutny.
Hamilton sa moc nemal zcoho tesit. Neviem preco to Brawn zakazal, vsak Rosberg bol ovela rychlejsi a na rovinke by ho vpohode predbehol aj bez rizika.

Vettel dneska strasne, jak male decko, najprv, ze nech daju webbera prec z cesty a potom sa tam pichol. A Webberovi potom povedali nech to neha tak.

Lotus sklamanie. Na mokru im to nejde. A kimimu mokro tiez nesedi, skoda no. Top speed mali tusim velmi malu.

Hamilton pobavil s boxom.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Zaujímavé preteky, takéto sa určite nevidia každý deň. V boxoch bola úplná tragikomédia, či už Hamilton alebo Force Indie a Button, Caterham a Torro Rosso. Vettel to troška prestrelil aj keď predviedli s Markom súboj, aký som už nevidel roky, ale je mi ľúto aj Webbera a Rosberga. Rosberg ten pekne zaklincoval Brawnovi - " Remember this one". Mám úplne zmiešané pocity z tejto veľkej ceny, ale teším sa už na ďaľšie.
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Z môjho pohľadu veľmi neúspešná VC(alonso von,massa ďaleko vzadu+kimmi tiež,double redbullu)

Hamilton pobavil,takisto aj Brawn :)
Red Bull-komédia sama o sebe,Vettel by sa mal už trošku spamatať a dospieť,nečudujem sa že chcel vyhrať ale takto?! Nečudujem sa hnevu Marka.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Vettel vyhral neopravnene !!! s inou mapou motora by vyhral hocikto...ciste neoposluchnutie rozkazu...ale zas toto iste robieval aj Schumacher a napokon skoncil ako 7-nasobny majster sveta...ale Vettel pre mna ostane navzdy pomalsi jazdec ako Alonso ci Hamilton...svoju rychlost nech preukaze aj v inom monoposte trebars v McLarene ci Ferrari :)
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Odsudzovať ostatních zato, že co spravili a čo nespravili je troška nemiestne. Vettel spravil veľkú blbosť, ale ktovie či by sme ani my nespravili to isté na jeho mieste. A je známe, že Vettel má takú povaho, tak neviem čo sa čudujete ešte aj po 5 rokoch, čo jazdí v F1 (opravte ma ak sa mýlim)
Napísať odpoveď