F1 sezona 2013
Re: F1 sezona 2013
Sezóna sa rozbehla zaujímavo, môže to byť vyrovnané. Dúfam, že kvalifikácie nebudú opäť len o RedBulle. Massa vyzerá sľubne, Alonso bude chcieť titul. Zaujímavé bude, ako to pôjde ďalej McLarenu. Najviac ma ale potešil Kimi
.
Rád by som šiel tento rok pozrieť do Maďarska na formulku
Máte niekto skúsenosti? Také hlavné otázky.
Ako ste riešili dopravu? - rád by som asi šiel autom, parkovanie asi problém nebude. Ale ak by mal nejak extra lacno (hlavne bez kadejakých prestupov) ísť nejaký spoj / vlak, nebránil by som sa ani tejto možnosti.
Aký lístok? 90€ stojí na celý víkend mimo tribún. Podľa mňa je zbytočné dávať 150-200€ za tribúnu. A zas 300€ na hlavnú tribúnu je už celkom dosť.
Ubytovanie? Stan, Hostel v okolí ? ... najlepšie ak by niekto napísal, kto bol a mal reálnu skúsenosť ako bolo
Ďakujem za každú radu
Ako ste riešili dopravu? - rád by som asi šiel autom, parkovanie asi problém nebude. Ale ak by mal nejak extra lacno (hlavne bez kadejakých prestupov) ísť nejaký spoj / vlak, nebránil by som sa ani tejto možnosti.
Aký lístok? 90€ stojí na celý víkend mimo tribún. Podľa mňa je zbytočné dávať 150-200€ za tribúnu. A zas 300€ na hlavnú tribúnu je už celkom dosť.
Ubytovanie? Stan, Hostel v okolí ? ... najlepšie ak by niekto napísal, kto bol a mal reálnu skúsenosť ako bolo
Ďakujem za každú radu
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
No takto ja som tam bol pred 2 rokmi ,isiel som autom cisto len na nedelu lebo som chudobny studentLubenečko napísal:Rád by som šiel tento rok pozrieť do Maďarska na formulkuMáte niekto skúsenosti? Také hlavné otázky.
Aký lístok? 90€ stojí na celý víkend mimo tribún. Podľa mňa je zbytočné dávať 150-200€ za tribúnu. A zas 300€ na hlavnú tribúnu je už celkom dosť.![]()
Ubytovanie? Stan, Hostel v okolí ? ... najlepšie ak by niekto napísal, kto bol a mal reálnu skúsenosť ako bolo![]()
Co sa tyka zazitkov vobec tie peniaze nelutujem...je to ako letecky den kde je strasny hukot a vona spaleneho benzinu
Ďakujem ti za info
takže už sa modliť nech počasie bude pekné 
-
MP4-27
Guru wannabe
http://www.f1.sk/clanok48823.htm zaujimave citanie
Urcite sa oplati ist tento rok, tiez by som isiel. Kedze od buduceho uz len 1.6 a menej otacok, cize zvuk bude urcite o nieco slabsi.
MP4-27: To su tvoje fotky? Lebo to vyzera ako z tribuny fotene.
Inac je vidiet z travi na obrazovky?
-
MP4-27
Guru wannabe
hej ja som to fotil a ti vravim ze toto je brutal miestoPascalwb napísal:Urcite sa oplati ist tento rok, tiez by som isiel. Kedze od buduceho uz len 1.6 a menej otacok, cize zvuk bude urcite o nieco slabsi.
No vsak lebo som si nebol isty, lebo to vyzera jak z tribuny fotene.
V ktorej zarute to je, 3 fotka je z rovinky a ta stvrta je pohlad na poslednu zakrutu, z toho isteho miesta?
V ktorej zarute to je, 3 fotka je z rovinky a ta stvrta je pohlad na poslednu zakrutu, z toho isteho miesta?
-
Doktor PHdečko
Amateur
Sa mi zda ze vsetky fotky su robene s toho isteho miesta mam pravdu ? Niekde okolo tribumy Silver 6 ...Tento rok idem tiez na F1 do madarska na cely vikend a mam v plane to iste miesto co aj ty 
-
MP4-27
Guru wannabe
my sme boli presne nad Silver 6 co je ta zelena plocha
...a jasne ze sme boli len na tom istom mieste...pred formulou sa da este premiestnovat ale potom mnoho ludi dojde len na formulu a sa to tam neskutocne zaplni takze potom si rad ze stojis
... ja praveze uz do Madarska nechcem ist...laka ma Nemecko alebo SPA a grilovacka na tej rovinke
...vzdialenost je cca rovnaka tych 1100km z BA
no len tam uz si asi priplatim za cestu
uvidime leto je este daleko 
Naco sa trepu do tej Malajzie v obdobi, ked tam furt prsi. Vettel kde zas zobral sekundu. Dufam, ze v zavode to tak nebude.
Massa to zvladol vynikajuco. Vettel dal tu 1 sekundu hlavne vdaka novej intermediate pneumatike. Red Bull sa trapi s pneumatikami, takze zajtra bude mat velku sancu Alonso a Massa. Dufam ze ked bude Massa rychlejsi ako Alonso, tak ho nechaju pred nim a nebudu hrat vsetko na Fernanda.
Kimi dostal penalizáciu, tri miesta na štarte. http://www.formula1.com/news/headlines/ ... 14399.html
Aj tak verím aspoň v pódium
.
Aj tak verím aspoň v pódium
Super umiestnenie pre ferrari
Vettel bude mať čo robiť.
Dúfam v normálny pretek,sem tam dážď mi nebude vadiť ale nechcem vidieť žiadne lejaky.
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2013, 9:16)
Skvelý začiatok fakt...Alonso
Dúfam v normálny pretek,sem tam dážď mi nebude vadiť ale nechcem vidieť žiadne lejaky.
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2013, 9:16)
Skvelý začiatok fakt...Alonso
-
redliner
King
Tak toto už dlho nebolo
Webber poriadne nasratý,ani sa mu nečudujem,Vettel išiel fakt cez mŕtvoly,prehnal to dosť. Rosberg takisto určite nežiari šťastím.
Škoda Alonsa no...
Jeden úsmevný moment ako Hamilton prišiel na návštevu do McLarenu
Škoda Alonsa no...
Jeden úsmevný moment ako Hamilton prišiel na návštevu do McLarenu
Tak dneska stupne vytazou teda boli, vsetci nasr*ty alebo smutny.
Hamilton sa moc nemal zcoho tesit. Neviem preco to Brawn zakazal, vsak Rosberg bol ovela rychlejsi a na rovinke by ho vpohode predbehol aj bez rizika.
Vettel dneska strasne, jak male decko, najprv, ze nech daju webbera prec z cesty a potom sa tam pichol. A Webberovi potom povedali nech to neha tak.
Lotus sklamanie. Na mokru im to nejde. A kimimu mokro tiez nesedi, skoda no. Top speed mali tusim velmi malu.
Hamilton pobavil s boxom.
Hamilton sa moc nemal zcoho tesit. Neviem preco to Brawn zakazal, vsak Rosberg bol ovela rychlejsi a na rovinke by ho vpohode predbehol aj bez rizika.
Vettel dneska strasne, jak male decko, najprv, ze nech daju webbera prec z cesty a potom sa tam pichol. A Webberovi potom povedali nech to neha tak.
Lotus sklamanie. Na mokru im to nejde. A kimimu mokro tiez nesedi, skoda no. Top speed mali tusim velmi malu.
Hamilton pobavil s boxom.
Zaujímavé preteky, takéto sa určite nevidia každý deň. V boxoch bola úplná tragikomédia, či už Hamilton alebo Force Indie a Button, Caterham a Torro Rosso. Vettel to troška prestrelil aj keď predviedli s Markom súboj, aký som už nevidel roky, ale je mi ľúto aj Webbera a Rosberga. Rosberg ten pekne zaklincoval Brawnovi - " Remember this one". Mám úplne zmiešané pocity z tejto veľkej ceny, ale teším sa už na ďaľšie.
Z môjho pohľadu veľmi neúspešná VC(alonso von,massa ďaleko vzadu+kimmi tiež,double redbullu)
Hamilton pobavil,takisto aj Brawn
Red Bull-komédia sama o sebe,Vettel by sa mal už trošku spamatať a dospieť,nečudujem sa že chcel vyhrať ale takto?! Nečudujem sa hnevu Marka.
Hamilton pobavil,takisto aj Brawn
Red Bull-komédia sama o sebe,Vettel by sa mal už trošku spamatať a dospieť,nečudujem sa že chcel vyhrať ale takto?! Nečudujem sa hnevu Marka.
-
MP4-27
Guru wannabe
Vettel vyhral neopravnene !!! s inou mapou motora by vyhral hocikto...ciste neoposluchnutie rozkazu...ale zas toto iste robieval aj Schumacher a napokon skoncil ako 7-nasobny majster sveta...ale Vettel pre mna ostane navzdy pomalsi jazdec ako Alonso ci Hamilton...svoju rychlost nech preukaze aj v inom monoposte trebars v McLarene ci Ferrari 
Odsudzovať ostatních zato, že co spravili a čo nespravili je troška nemiestne. Vettel spravil veľkú blbosť, ale ktovie či by sme ani my nespravili to isté na jeho mieste. A je známe, že Vettel má takú povaho, tak neviem čo sa čudujete ešte aj po 5 rokoch, čo jazdí v F1 (opravte ma ak sa mýlim)